Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

The Last Blade 2

Güvenilir mağazalardaki en ucuz The Last Blade 2 fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup The Last Blade 2 satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

149.00₺

PsnStore UK

269.29₺

PsnStore ES

290.80₺

Çıkış tarihi: May 25, 2016
Geliştiren: SNK CORPORATION
Yayıncı: SNK CORPORATION
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4 & PS5
Maneater PS4 &…
349.00₺
PS4 & PS5
WRC 9 Fia Worl…
529.00₺
PS4 & PS5
Watch Dogs: Le…
470.00₺
PS4 & PS5
Mortal Kombat …
955.00₺ 191.00₺

The Last Blade 2 Sistem Gereksinimleri

PS4 & PS5

The Last Blade 2 Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz The Last Blade 2 fiyatı:    149.0₺

Şu anki en ucuz The Last Blade 2 fiyatı:    149.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

The Last Blade 2 İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

The Last Blade 2 - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


The Last Blade 2 Özeti

“Cehennem Kapısı (Hell’s Gate)“, hayat ve ölüm arasındaki sınırdır. Dört 'Mitolojik Sembol (Mythological Symbols)' ölüler dünyasından uyanan büyük ruh ile savaşmaya ve onu doğrudan “Cehennem Kapısı (Hell's Gate)“na göndermeye hazırlanıyor. Bir önceki bölümden 12 savaşçıya ek olarak, 4 yeni marka karakter ve 2 gizli karakter, 18 kişilik harika kadroya katılıyor. “GÜÇ (POWER)”, “HIZ (SPEED)”, “EXTREME” modları arasından favori kılıç atak tipininizi seçin. Düşmanınızın ataklarını karşılamak için “GERİ PÜSKÜRT (REPEL)” mekanizmasında uzmanlaşın, ve zamanı geldiğinde savaşın yönünü değiştirmek için “SÜPER GİZLİ KIRBAÇ (SUPER SECRET SLASH)”, “SAKLI GİZLİ KIRBAÇ (HIDDEN SECRET SLASH)” ve “ENİGMA ÇILGIN ATAK (ENIGMA FRENZY-ATTACK)” nihai tekniklerini aktive edin! Bugüne dek hala dünyada kılıç bazlı savaş oyunlarının zirvesi kabul edilen “THE LAST BLADE 2”yi keşfedin ya da yeniden keşfedin! Bu Cross-Buy ürününü PS4™‎ ve PS Vita sürümlerine indirebilirsiniz.

The Last Blade 2 İle İlgili Kullanıcı Yorumları


The Last Blade 2 fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak The Last Blade 2 satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!