Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Five Nights At Freddy's

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Five Nights At Freddy's fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Five Nights At Freddy's satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

18.00₺

PsnStore UK

72.77₺

PsnStore ES

77.40₺

Çıkış tarihi: Feb. 4, 2020
Geliştiren: CLICKTEAM LLC USA
Yayıncı: CLICKTEAM LLC USA
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Five Nights At…
36.00₺ 18.00₺
PS4
3 In 1 Indie B…
95.00₺ 99.00₺
PS4
The Dark Pictu…
219.00₺
PS4
Agony
144.00₺ 14.40₺

Five Nights At Freddy's Sistem Gereksinimleri

PS4

Five Nights At Freddy's Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Five Nights At Freddy's fiyatı:    18.0₺

Şu anki en ucuz Five Nights At Freddy's fiyatı:    18.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Five Nights At Freddy's İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Five Nights At Freddy's - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Five Nights At Freddy's Özeti

Çocuklar ve benzer şekilde ebeveynlerin görüldüğü kadarıyla eğlence ve yemek için geldikleri Freddy Fazbear's Pizza'daki yeni yazlık işinize hoş geldiniz! Ana ilgi merkezi elbette Freddy Fazbear ve iki arkadaşıdır. Bunlar, kalabalıkları memnun etmek üzere programlanmış animatronik robotlardır! Robotların davranışı geceleri bir şekilde öngörülemez hale gelir ve bir tamirci bulmak yerine bekçi olarak sizi işe almak çok daha ucuz oldu.Küçük ofisinizden güvenlik kameralarını dikkatli bir şekilde izlemeniz gereklidir. Her gece kullanmanıza izin verilen çok sınırlı miktarda elektriğiniz vardır (hepimizin bildiği gibi kurumsal bütçe kısıtlamaları). Bu, bir gece için enerjinizi tükettiğinizde güvenlik kapıları ve ışıkların olmadığı anlamına gelir! Bir şeyler doğru olmadığında, başka bir deyişle ayı Freddy ya da arkadaşları olmaları gereken yerde değilse onları monitörde bulmalı ve gerekiyorsa kendinizi korumalısınız!Freddy's için beş gece çalışabilir misiniz?Bu ürün, oyun içi konuşmalarda belirtilen dilleri desteklemektedir:İngilizce1 Oyuncuminimum 203 MB alan gerekirHDTV ekran çözünürlüğü: 720p,1080i,1080pBu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları. Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.© 2014-2020 Scott Cawthon, Published by Clickteam USA, LLC

Five Nights At Freddy's İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Five Nights At Freddy's fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Five Nights At Freddy's satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!