Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Final Fantasy XII The Zodiac Age

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Final Fantasy XII The Zodiac Age fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Final Fantasy XII The Zodiac Age satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

439.00₺

PsnStore UK

898.16₺

PsnStore ES

969.79₺

Çıkış tarihi: July 18, 2017
Geliştiren: Square Enix LTD
Yayıncı: Square Enix LTD
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
Divinity: Orig…
209.00₺ 83.60₺
PS4
Final Fantasy …
529.00₺
PS4
Bloodborne: Ga…
159.00₺

Final Fantasy XII The Zodiac Age Sistem Gereksinimleri

PS4

Final Fantasy XII The Zodiac Age Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Final Fantasy XII The Zodiac Age fiyatı:    439.0₺

Şu anki en ucuz Final Fantasy XII The Zodiac Age fiyatı:    439.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Final Fantasy XII The Zodiac Age İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Final Fantasy XII The Zodiac Age - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Final Fantasy XII The Zodiac Age Özeti

Ivalice Dünyasına dön! Tümüyle yeni ve geliştirilmiş oynanabilirlik özellikleri ile ilk kez tamamen yüksek netlikte yeniden düzenlendi!Yüksek netlikte yeniden düzenleme, yeniden inşa edilmiş savaş tasarımı ve yenilenmiş görev sistemi dâhil birkaç modern geliştirme sunuyor. Sade görüntü ve ses iyileştirmeleri ile hem oyuna geri dönen hem de yeni oyuncular, Ivalice dünyasını kapsayan tamamen yeni ve iyileştirilmiş muhteşem bir macera deneyimi yaşayacak.Ivalice dünyasında savaş çağına adım atın. Archadian İmparatorluğu tarafından fethedilen küçük Dalmasca krallığı harabeye döndü ve belirsizlik içinde kaldı. Tahtın yegâne ve tek varisi Prenses Ashe kendisini ülkesini özgürlüğe kavuşturmak için direnmeye adıyor. Savaşta ailesini kaybetmiş genç bir delikanlı, Vaan, gökyüzünde özgürce uçma hayali kuruyor. Özgürlük ve yıkılmış krallık uğruna savaş veren bu beklenmedik müttefiklerin ve yoldaşlarının topraklarını özgür kılmak için atıldıkları kahramanca macerada sen de yer al

Final Fantasy XII The Zodiac Age İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Final Fantasy XII The Zodiac Age fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Final Fantasy XII The Zodiac Age satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!