Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Ski Jumping Pro VR

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Ski Jumping Pro VR fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Ski Jumping Pro VR satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

199.00₺

PsnStore UK

359.13₺

PsnStore ES

387.80₺

Çıkış tarihi: Dec. 6, 2019
Geliştiren: KALYPSO MEDIA
Yayıncı: KALYPSO MEDIA
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
Snowrunner
284.00₺ 399.00₺
PS4
Ao Tennis 2
239.00₺
PS4
Jüpiter Ve Mars
144.00₺ 43.20₺

Ski Jumping Pro VR Sistem Gereksinimleri

PS4

Ski Jumping Pro VR Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Ski Jumping Pro VR fiyatı:    199.0₺

Şu anki en ucuz Ski Jumping Pro VR fiyatı:    199.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Ski Jumping Pro VR İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Ski Jumping Pro VR - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Ski Jumping Pro VR Özeti

Ski Jumping Pro VR hiçbir oyunda eşi olmayan, karla kaplı bir kayak rampasından aşağıya atlamayla başlıyor. Emsalsiz yükseklik ve hız hissinin tadını çıkar. Ultra gerçekçi VR tecrübesi ve komple tek oyunculu kariyer modu Ski Jumping Pro oyununu nihai kış oyunları simülasyonu haline getiriyor.ÇARPICI VR TECRÜBESİ Ski Jumping Pro'da VR deneyimi o kadar iyi ki kendini rampada sanacaksın! ÇOKLU OYUN MODLARIKariyer modunda profesyonel bir kayakçının hayatını yaşa veya Hızlı Atlama moduyla direk aksiyona dal, ikisinde de normal ve Pro zorluk seviyeleriyle.ÇOK ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER VE PİSTLERDünyanın her yerinden 19 benzersiz mekanda 62 etkinlikte rol al.DERİN KARAKTER ÖZELLEŞTİRMESİAntrenmanla atlayıcının yeteneklerini geliştir ve eldivenler, kayaklar, kasklar, botlar ve kayak takımları dahil 50'den fazla kıyafet ve tahtadan seç.DEVASA YENİDEN OYNANABİLİRLİKYeni seviyeler, yarışmalar ve mekanlar aç ve Atlayıcının artan yetenekleriyle çok daha iyi bir hale gel.

Ski Jumping Pro VR İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Ski Jumping Pro VR fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Ski Jumping Pro VR satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!