Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Memoranda

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Memoranda fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Memoranda satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

43.20₺

PsnStore UK

80.63₺

PsnStore ES

87.10₺

Çıkış tarihi: Jan. 22, 2021
Geliştiren: Jerome LABBE t/a Carbon fire Studios
Yayıncı: Jerome LABBE t/a Carbon fire Studios
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
Lego The Hobbit
179.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺

Memoranda Sistem Gereksinimleri

PS4

Memoranda Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Memoranda fiyatı:    43.2₺

Şu anki en ucuz Memoranda fiyatı:    43.2₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Memoranda İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Memoranda - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Memoranda Özeti

Kendi adını unuttuğunu yavaş yavaş fark eden genç bir kadının hikayesini anlatan sihirli gerçekçilik unsurlarına sahip bir işaretle ve tıkla macera oyunu. Ama gerçekten hafızasını mı kaybediyor yoksa garip durumu açıklayabilecek başka bir şey var mı?Bu güzel elle çizilmiş macera, birkaç sıradan insanın daha sıra dışı karakterlerle birlikte yaşadığı sessiz küçük bir kasabada gerçekleşir. İkinci Dünya Savaşı gazisinden insan olmayı ümit eden bir kulübeye sığınan fillere kadar, Memoranda'daki herkesin ortak bir yanı vardır: Hepsi bir şeyler kaybetmenin eşiğindedir. Bir isim, sevilen biri veya hatta kendi akıl sağlığı olabilir!Hikaye, yalnız karakterlerle dolu gerçeküstü bir dünyayı anlatan çeşitli Haruki Murakami kısa hikayelerinden esinlenmiştir.Özellikleri:- Büyülü bir gerçekçilik ortamında geçen klasik bir 2D işaretle ve tıkla macera oyunu- Eşsiz ve güzel elle çizilmiş tam HD 2D grafikler- Haruki Murakami’nin kısa hikayelerinden esinlenilmiştir- 15'ten fazla parçadan oluşan orijinal film müziği- İngilizce seslendirmeli binlerce diyalog satırı- 40 farklı yerde 35'ten fazla karakterle tanışın- Diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, Geleneksel Çince ve Basitleştirilmiş Çince

Memoranda İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Memoranda fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Memoranda satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!