Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Big Dipper

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Big Dipper fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Big Dipper satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

39.00₺

PsnStore UK

73.89₺

PsnStore ES

77.40₺

Çıkış tarihi: Dec. 1, 2020
Geliştiren: TOP HAT STUDIOS, INC.
Yayıncı: TOP HAT STUDIOS, INC.
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Metrico+
134.00₺ 41.70₺
PS4
We Were Here T…
95.00₺ 99.00₺
PS4
Minecraft
182.00₺ 189.00₺
PS4
Outer Wilds
229.00₺

Big Dipper Sistem Gereksinimleri

PS4

Big Dipper Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Big Dipper fiyatı:    39.0₺

Şu anki en ucuz Big Dipper fiyatı:    39.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Big Dipper İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Big Dipper - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Big Dipper Özeti

Kutup dairesinin ötesinde bir mucize. Kendinize ait bir yer bulmanın zor olduğunu söylüyorlar, peki ya böyle bir yer benzersiz bir şekilde size ait değilse? Ya ikiniz de vazgeçmek istemezseniz? Büyük Kepçe, iki aşığı bir kader Yılbaşı gecesi bir araya getiren alışılmadık koşulların romantik bir hikayesini anlatan kinetik bir görsel romandır.Ailevi sorunlar, kahramanımız Andrew'u çocukluk evini terk etmeye ve erken bir yetişkinliğe adım atmaya zorladı. Acımasız bir kader darbesiyle kendi başına kovuldu, kuzeye götürüldü ve burada yaşlı bir mobilya üreticisi tarafından soğuktan kurtuldu. Andrew zanaatını inceledi, kısa süre sonra nihayet kendi evini karşılayabildi. Ancak bazen, sizin olan sadece sizin değildir. Julia'ya girin - ama o kim?-Cut-in chibi ve illüstrasyon sanatı-Dinamik görsel efektler ve hareketli arka planlar-10+ CG-Güzel, El Çizimi Yapıt-Aşk, kader ve yaşam kararlarını detaylandıran harika bir hikaye

Big Dipper İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Big Dipper fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Big Dipper satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!