Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Cities: Skylines — PlayStation 4 Edition

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Cities: Skylines — PlayStation 4 Edition fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Cities: Skylines — PlayStation 4 Edition satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

349.00₺

PsnStore ES

775.79₺

PsnStore UK

785.86₺

Çıkış tarihi: Aug. 15, 2017
Geliştiren: PARADOX INTERACTIVE AB
Yayıncı: PARADOX INTERACTIVE AB
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
Snowrunner
284.00₺ 399.00₺
PS4
Ao Tennis 2
239.00₺
PS4
Assetto Corsa …
349.00₺

Cities: Skylines — PlayStation 4 Edition Sistem Gereksinimleri

PS4

Cities: Skylines — PlayStation 4 Edition Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Cities: Skylines — PlayStation 4 Edition fiyatı:    349.0₺

Şu anki en ucuz Cities: Skylines — PlayStation 4 Edition fiyatı:    349.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Cities: Skylines — PlayStation 4 Edition İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Cities: Skylines — PlayStation 4 Edition - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Cities: Skylines — PlayStation 4 Edition Özeti

Satış rekorları kıran ödüllü yönetim oyunu Cities: Skylines, artık PlayStation®4'te. Hayallerinin şehrini inşa et. Yol ağlarını, otobüs hatlarını ve parkları planla. İster dumanlarla dolu bir endüstri devrimi yap, ister yenilenebilir enerji kullanarak turistler için ideal bir sahil kasabası yarat. Her şey senin elinde!- Çok katmanlı ve zorlu bir simülasyon: Şehrinin başkanı olarak ekonominin yanı sıra eğitim, enerji, polis, itfaiyecilik ve diğer birçok konuyla yüzleşeceksin. - Kapsamlı yerel trafik simülasyonu: Toplu taşıma sistemlerini yönet - Otobüs, tren ve metroların yanında dikkatli bir yol düzenlemesi de yap. - Bölgeler ve politikalar: Sıradan bir belediye sorumlusundan daha büyük işler başar! Yoğun trafiğe engel ol, ücretsiz toplu taşıma yap veya kenar mahallelerdeki hayvanları yasakla. - After Dark ile şehrinin geceleri tamamen farklı bir yer olmasını sağla.

Cities: Skylines — PlayStation 4 Edition İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Cities: Skylines — PlayStation 4 Edition fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Cities: Skylines — PlayStation 4 Edition satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!