Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Hammerwatch

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Hammerwatch fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Hammerwatch satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

95.00₺

PsnStore UK

179.45₺

PsnStore ES

193.80₺

Çıkış tarihi: Dec. 20, 2017
Geliştiren: BLITWORKS SL
Yayıncı: BLITWORKS SL
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
Lego The Hobbit
179.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺

Hammerwatch Sistem Gereksinimleri

PS4

Hammerwatch Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Hammerwatch fiyatı:    95.0₺

Şu anki en ucuz Hammerwatch fiyatı:    95.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Hammerwatch İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Hammerwatch - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Hammerwatch Özeti

Büyük beğeni toplamış hack & slash oyunu Hammerwatch sonunda karşınızda!Tuzaklar, gizemler ve bulmacalarla dolu eşsiz ortamlarda çeşitli görünüm ve özelliklere sahip düşman sürülerini öldür. İlk olarak konsollara gelecek olan The Sorcerer sınıfı dahil 7 farklı sınıfta ustalaş, onların eşsiz özelliklerini aç ve geliştir.Fantezi piksel sanatı ortamında Castle Hammerwatch'ı baştan aşağı tek başına veya eşli olarak oyna. Ardından Temple of the Sun Expansion çölünde ağır ağır ilerle ve iki ekstra modda hayatta kalmaya çalış.Arkadaşlarını topla ve birlikte oynarken güçlerini ortaya koy!TEMEL ÖZELLİKLER- 7 eşsiz sınıf- Karakter gelişimi- 2 mücadele: Castle Hammerwatch, Temple of the Sun- 2 ekstra mod: Hero defense, Survival- Zor, orta ve kolay seviyeler- Özelleştirilebilir zorluk- 1-4 oyunculu yerel, eşli çok ve Çevrimiçi çok oyunculu modİLK ÖNCE KONSOLLARDA- Yeni sınıf: The Sorcerer- Sınıf denge değişiklikleri- Gelişmiş karakter tasarımıBu ürün, oyun içi konuşmalarda belirtilen dilleri desteklemektedir:İngilizce

Hammerwatch İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Hammerwatch fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Hammerwatch satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!