Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Fractured Minds

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Fractured Minds fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Fractured Minds satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

19.00₺

PsnStore UK

37.96₺

PsnStore ES

38.61₺

Çıkış tarihi: Nov. 15, 2019
Geliştiren: WIRED PRODUCTIONS LIMITED
Yayıncı: WIRED PRODUCTIONS LIMITED
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
Lego The Hobbit
179.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺

Fractured Minds Sistem Gereksinimleri

PS4

Fractured Minds Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Fractured Minds fiyatı:    19.0₺

Şu anki en ucuz Fractured Minds fiyatı:    19.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Fractured Minds İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Fractured Minds - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Fractured Minds Özeti

Fractured Minds, anksiyete ve ruhsal sorunları keşfe çıkan, sürükleyici ve sanatsal bir kısa oyundur.BAFTA Genç Oyun Tasarımcıları ödülünün sahibi Fractured Minds, 17 yaşındaki Emily Mitchell tarafından ruhsal bozukluklara yönelik anlayış ve farkındalık geliştirmeye katkı sağlamak umuduyla tasarlanmış bir oyundur.Fractured Minds, tüm açıklığı, duygusallığı ve içtenliğiyle video oyunlarının, hayati mesajları yaratıcı yollarla anlatabileceğini gösteriyor. Ruhsal sorunlarla yaşayan milyonlarca insan için empati ve destek sağlamayı amaçlıyor.Wired Productions, zihinsel sağlık farkındalığı yaratmaya çalışan bir oyun endüstrisi hayır kurumu olan Safe In Our World'ü desteklemekten gurur duyuyor.1 OyuncuDUALSHOCK®4 Titreşim İşleviHDTV ekran çözünürlüğü: 720p,1080pHareket kontrol özellikleri için bir PlayStation®Move gezinti kontrol cihazı veya Kablosuz Kumanda gerekir.Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları. Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.© 2019 Emily Mitchell. A game by Emily Mitchell. Published by Wired Productions Ltd.

Fractured Minds İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Fractured Minds fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Fractured Minds satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!