Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Pathfinder: Kingmaker — Definitive Edition

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Pathfinder: Kingmaker — Definitive Edition fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Pathfinder: Kingmaker — Definitive Edition satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

56.80₺

PsnStore ES

155.00₺

PsnStore UK

156.99₺

Çıkış tarihi: Aug. 18, 2020
Geliştiren: Deep Silver
Yayıncı: Deep Silver
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Metrico+
134.00₺ 41.70₺
PS4
Pathfinder: Ki…
284.00₺ 56.80₺
PS4
3 In 1 Indie B…
95.00₺ 99.00₺
PS4
Trine 4: The N…
349.00₺ 87.25₺

Pathfinder: Kingmaker — Definitive Edition Sistem Gereksinimleri

PS4

Pathfinder: Kingmaker — Definitive Edition Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Pathfinder: Kingmaker — Definitive Edition fiyatı:    56.8₺

Şu anki en ucuz Pathfinder: Kingmaker — Definitive Edition fiyatı:    56.8₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Pathfinder: Kingmaker — Definitive Edition İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Pathfinder: Kingmaker — Definitive Edition - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Pathfinder: Kingmaker — Definitive Edition Özeti

Pathfinder: Kingmaker - Definitive Edition, beğenilen Pathfinder serisine dayanan bir numaralı tek oyunculu RPG deneyimidir. Gerçek zamanlı savaş veya isteğe bağlı tur bazlı çarpışmaların yapıldığı tarih, gizem ve çatışma ile dolu Stolen Lands of Golarion dünyasını grubunla birlikte keşfet ve fethet. Definitive Edition; ana oyunu, yeni özellikleri ve 6 DLC'yi içeriyor.ÖZELLİKLER • HİKÂYE ZENGİNLİĞİ: Bu topraklarda yüzlerce krallık kuruldu ve yıkıldı. • FETHET: Yeni bölgeleri fethet ve topraklarına kat.• KARAKTER ÖZELLEŞTİRMESİ: Kahramanlar oluştur ve 1.000'den fazla farklı yetenek, beceri ve özellik arasından seçim yaparak karakterini özelleştir.• YOL ARKADAŞLARINI SEÇ: Biri Pathfinder dünyasına özgü olmak üzere 12 karakterle tanış. • KRALLIK KURMAK: Krallığını genişlet, yeni şehirler ve topluluklar kur.• OYUN TARZINI BELİRLE: Duraklatma ile gerçek zamanlı savaş veya savaş yerleşiminde daha fazla kontrol sahibi olmak için tur bazlı moda geç.

Pathfinder: Kingmaker — Definitive Edition İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Pathfinder: Kingmaker — Definitive Edition fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Pathfinder: Kingmaker — Definitive Edition satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!