Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Sweet Witches

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Sweet Witches fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Sweet Witches satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

19.00₺

PsnStore UK

35.71₺

PsnStore ES

38.61₺

Çıkış tarihi: Oct. 30, 2020
Geliştiren: Drageus Games S.A.
Yayıncı: Drageus Games S.A.
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Metrico+
134.00₺ 41.70₺
PS4
Pathfinder: Ki…
284.00₺ 56.80₺
PS4
3 In 1 Indie B…
95.00₺ 99.00₺
PS4
Trine 4: The N…
349.00₺ 87.25₺

Sweet Witches Sistem Gereksinimleri

PS4

Sweet Witches Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Sweet Witches fiyatı:    19.0₺

Şu anki en ucuz Sweet Witches fiyatı:    19.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Sweet Witches İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Sweet Witches - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Sweet Witches Özeti

Hak ettikleri şekerleri almak için sadece sihirli merdivenlerine, eşsiz yeteneklerine ve güçlendirmelere bel bağlayan sevimli cadılar Praline ve Vanille olarak oyna!"5'in üzerinde eşsiz dünyada 50'nin üzerinde seviyede tehlikelere tek başına veya başka bir oyuncu ile işbirliği içinde göğüs ger. Parti büyümeli mi diyorsun? Sorun değil, iki rakip Anis ve Reglisse'ye karşı dört oyuncuya kadar muhteşem bir Karşı Karşıya modunda meydan oku."Büyüleyici tarifimizin malzemeleri:- Her birinin kendine özgü büyüsü olan dört oynanabilir cadı;- Hikâye modunda 5'in üzerinde eşsiz dünyada 50'nin üzerinde seviye (tekli veya eşli oynanış);- Karşı Karşıya modunda 5 eşsiz arena ve 2 oyun modu (dört oyuncuya kadar);- Zıplamak yok, yolunu yapmak için sihirli merdivenleri çağır;- Düşmanlarını ezmek için güçlü silahlar ile dolu sürpriz hediye kutuları;- Güçlerini yeniden doldurmak için zemini çiçekler ile tohumlamak;- Hak ettiğin kadar tatlı muamele…...bun ne kadar mı oluyor? Hemen öğren!Sihirli şapkanı tak çünkü şeker görevi başladı! Kendi başına veya arkadaşların ile galip gelmek için güçlü büyüler ve numaralarda uzmanlaş.

Sweet Witches İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Sweet Witches fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Sweet Witches satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!