Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Disjunction

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Disjunction fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Disjunction satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

153.00₺

PsnStore UK

291.75₺

PsnStore ES

310.20₺

Çıkış tarihi: Jan. 28, 2021
Geliştiren: SOLD OUT SALES AND MARKETING
Yayıncı: SOLD OUT SALES AND MARKETING
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Metrico+
134.00₺ 41.70₺
PS4
Pathfinder: Ki…
284.00₺ 56.80₺
PS4
3 In 1 Indie B…
95.00₺ 99.00₺
PS4
Trine 4: The N…
349.00₺ 87.25₺

Disjunction Sistem Gereksinimleri

PS4

Disjunction Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Disjunction fiyatı:    153.0₺

Şu anki en ucuz Disjunction fiyatı:    153.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Disjunction İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Disjunction - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Disjunction Özeti

2048. Halkın seçkin liderlerinden birinin tutuklanması üzerine New York'ta düzensizlik hâkim. "Shard" adıyla bilinen uyuşturucu yeraltı dünyasında sinsice yayılırken, şehirde şüpheler ve suçlamalar kol geziyor. Geleceği belirsiz bu şehirde üç çetin vatandaş, gerçeği keşfetmek ve şehrin geleceğini kökünden değiştirecek komployu ortaya çıkarmak için kolları sıvadı.Tech noir türünün klasiklerinden ilham alan Disjunction, birbiriyle kesişen üç ayrı hikâyeyi konu alan, gizliliğe dayalı aksiyon mekanikleri içeren son derece atmosferik bir RYO. Seçimlerle şekillenen bu hikâyede verdiğin her karar, gerçek ve kalıcı sonuçlar doğurur. Oynayış şekline göre yüksek teknolojik araçlar, sibernetik yükseltmeler ve silahlar yardımıyla bölümleri yüksek tempolu çatışmalara girerek geçebilir veya ölümcül olmayan yöntemlerle gizlice ve iz bırakmadan ilerleyebilirsin. Kimse ölmek zorunda değil... tabii aksini istemiyorsan.Ana Özellikler:Aksiyon ve gizliliğe dayalı mekaniklerle zorlukları istediğin gibi aş. Bölümleri iz bırakmadan geçebilir veya rakiplerine doğrudan saldırabilirsin.Oynayış tarzına göre seçebileceğin, birbirinden farklı becerilere, sibernetik yükseltmelere ve yeteneklere sahip üç oynanabilir karakter.Oyuncu seçimlerinin gerçek sonuçlar doğurduğu, değişken bir hikâye.Pixel art tarzında çizilmiş mekânlar ve karakterlerDan Farley'nin bestelediği atmosferik müzikler

Disjunction İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Disjunction fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Disjunction satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!