Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Another Dawn

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Another Dawn fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Another Dawn satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

189.00₺

PsnStore UK

359.13₺

PsnStore ES

387.80₺

Çıkış tarihi: Feb. 11, 2021
Geliştiren: KR Games
Yayıncı: KR Games
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺
PS4
Lego The Hobbit
179.00₺

Another Dawn Sistem Gereksinimleri

PS4

Another Dawn Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Another Dawn fiyatı:    189.0₺

Şu anki en ucuz Another Dawn fiyatı:    189.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Another Dawn İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Another Dawn - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Another Dawn Özeti

Acımasız bir suç örgütü ailenizi kaçırdığında aniden tropik bir adada sakin bir tatil aniden en kötü kabusunuz olur.Hayatta kalmak ve sevgili kurtarmak için açlık, susuzluk, zavallı paralı askerler ve vahşi yaratıklara karşı savaş!Oynanış özellikleri- İlgi çekici bir hikaye, maceracı bir aksiyon karışımı, hayatta kalma ve çekim.- Nefes kesici tropikal manzaralar ve devasa dağ tünelleri gibi genişletilmiş yarı açık dünya seviyelerini keşfederken özgürlüğü yaşayın.- Yiyecek, içecek, doğaçlama silahlar ve vahşi doğada hayatta kalmak için gereken her şeyi bulun.- Adanın her köşesini keşfederken paralı askerleri ve insan olmayan yaratıkları ele geçirerek koş, yüz, savaş ve ateş et.- Komut dosyası olmayan yapay zeka: Düşmanlar, kendi özelliklerine ve oyun içi davranışlarına göre aktif ve farklı tepki gösterme eğilimindedir.- En sevdiğiniz oyun modunu seçin: Tercih ettiğiniz silahı alın ve herkesi yüz yüze öldürün ya da düşmanları gizlice atlayın.- Gerçekçi fizik, malzeme ve su yüzer sisteme farklı etki reaksiyonları uygular.

Another Dawn İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Another Dawn fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Another Dawn satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!