Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Adk Damashii

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Adk Damashii fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Adk Damashii satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

Çıkış tarihi: March 1, 2017
Geliştiren: SNK CORPORATION
Yayıncı: SNK CORPORATION
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺
PS4
Grand Theft Au…
199.00₺
PS4
Battlefield V
279.00₺ 41.85₺

Adk Damashii Sistem Gereksinimleri

PS4

Adk Damashii Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Adk Damashii fiyatı:    144.0₺

Şu anki en ucuz Adk Damashii fiyatı:    144.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Adk Damashii İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Adk Damashii - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Adk Damashii Özeti

Ganggang Kohshinkyoku (kısaltılmış ADK), birden fazla düzlemde savaşabilme yeteneğini de içeren bire bir kavga atari salonu oyunudur.Ninja Master's: Haō Ninpō Chō, oyuncuların silah bazlı ve göğüs göğüse dövüş tarzları arasında geçiş yapmalarını sağlayan, ninja temalı birebir dövüş oyunudur.Ninja Combat, 1991 yatay olarak kayan bir aksiyon oyunudur ve en eski NEOGEO oyunlarından biridir, aynı zamanda beceri tabanlı bir oyun olması ve çok zor olmasıyla ünlüdür.Ninja Komando, üstten aşağıya, dikey olarak kayan ve benzersiz özelliklere sahip, run and gun atari salonu oyunudur dövüş oyunu benzeri komut girişleri ileözel hamleler başlatılabilir.Twinkle Star Sprites, shoot-em-up'ların unsurlarını bulmaca oyun öğeleri ile birleştiren rekabetçi bir kayan tip shooter'dir. Not: Bu yalnızca Japonca mevcut olan ithal bir başlıktır.Bu ürün, oyun içi konuşmalarda belirtilen dilleri desteklemektedir:İngilizce1-2 OyuncuHDTV ekran çözünürlüğü: 720p,1080i,1080pBu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları. Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.© SNK CORPORATION ALL RIGHTS RESERVED.

Adk Damashii İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Adk Damashii fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Adk Damashii satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!