Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

World To The West

Güvenilir mağazalardaki en ucuz World To The West fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup World To The West satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

53.70₺

PsnStore UK

107.58₺

PsnStore ES

116.20₺

Çıkış tarihi: May 5, 2017
Geliştiren: RAIN AS
Yayıncı: RAIN AS
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
Lego The Hobbit
179.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺

World To The West Sistem Gereksinimleri

PS4

World To The West Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz World To The West fiyatı:    53.7₺

Şu anki en ucuz World To The West fiyatı:    53.7₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

World To The West İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

World To The West - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


World To The West Özeti

Genç bir Teslamancer, iyimser ve popüler olmayan biri, tecrübeli bir kaşif ve güçlü bir aristokrat, bir anda kendilerini hiçbirinin katılmak istemediği bir macerada buluyor. Dört kahramanımız, unutulması daha iyi olacak sırlarla dolu bir diyarda, zafer bulmak, intikam almak veya sadece eve dönebilmek için eşsiz yeteneklerini kullanmalıdır.Oyun, keşfe, aksiyona ve genelde farklı bir sürü çözümü olan çevresel bulmacalara odaklıdır. Bu çözümler, oynadığın karaktere ve karakterin yeteneklerini kullanarak ne kadar yaratıcı olabileceğine bağlı. Bu fantastik bilim macerası, dört farklı ve eşsiz karakter olarak oynamanı sağlıyor. Hikaye, onların hikayesi ve antik bir tehlikeyi içeren bu kayıp diyarın büyük gizemi.1 OyuncuHDTV ekran çözünürlüğü: 720p,1080i,1080pBu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları. Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.© 2017 Rain AS. All rights reserved

World To The West İle İlgili Kullanıcı Yorumları


World To The West fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak World To The West satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!