Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

MLB The Show 19 Digital Deluxe Edition

Güvenilir mağazalardaki en ucuz MLB The Show 19 Digital Deluxe Edition fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup MLB The Show 19 Digital Deluxe Edition satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

799.00₺

PsnStore UK

1459.65₺

PsnStore ES

1551.78₺

Çıkış tarihi: March 27, 2019
Geliştiren: SONY INTERACTIVE ENTERTAINMENT
Yayıncı: SONY INTERACTIVE ENTERTAINMENT
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Ao Tennis 2
239.00₺
PS4
Need For Speed…
279.00₺
PS4
The Crew 2 Sta…
599.00₺ 119.80₺
PS4
Wreckfest: Dri…
259.00₺

MLB The Show 19 Digital Deluxe Edition Sistem Gereksinimleri

PS4

MLB The Show 19 Digital Deluxe Edition Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz MLB The Show 19 Digital Deluxe Edition fiyatı:    799.0₺

Şu anki en ucuz MLB The Show 19 Digital Deluxe Edition fiyatı:    799.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

MLB The Show 19 Digital Deluxe Edition İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

MLB The Show 19 Digital Deluxe Edition - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


MLB The Show 19 Digital Deluxe Edition Özeti

Dijital Deluxe Sürüm içinde bulunanlar:• Tam Oyun• 15.000 Bilet Parçası• Prestijli Ekipman Seçimi Paketi • 30 Diamond Flashback’ten birini seçme hakkı • Ballin’ is a Habit Paketi • 30 Standart Paket • 30 avatar • Klasik Stadyum tercihiEn büyük beyzbol kapışmasında yer alın: Vurucu ve yakalayıcı mücadelesi.Hızlı oyuna başlayın, tamamen rol yapma oyunu tarzında bir deneyimi yaşayın veya çevrimiçi müsabakalarda tüm dünyayla mücadele edin. Geçmişin ve şimdiki zamanın MLB efsaneleriyle oynayın.Beyzbolun en iyilerini keşfedin. The Show™’a hoş geldiniz."PlayStation family mark", "PlayStation" and "PS4 logo" is a registered trademark or trademark of Sony Interactive Entertainment Inc. “Greatness Awaits” is a trademark of Sony Interactive Entertainment LLC. ©2019 Sony Interactive Entertainment LLC. MLB and MiLB trademarks and copyrights are used with permission of Major League Baseball. Visit MLB.com and MiLB.com. The Baseball Hall of Fame and Museum trademarks and copyrights are used with permission of the National Baseball Hall of Fame and Museum, Inc., as applicable. Visit the official website of the Hall of Fame at BaseballHall.org. Officially Licensed Product of Major League Baseball Players Association-MLBPA trademarks and copyrighted works, including the MLBPA logo, and other intellectual property rights are owned and/or held by MLBPA and may not be used without MLBPA’s written consent. Visit www.MLBPLAYERS.com, the Players Choice on the web. Official Licensee-Major League Baseball Alumni Marketing, Inc. © MLAM. All trademarks are the property of their respective owners. Appearance in this game does not imply sponsorship or endorsement.

MLB The Show 19 Digital Deluxe Edition İle İlgili Kullanıcı Yorumları


MLB The Show 19 Digital Deluxe Edition fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak MLB The Show 19 Digital Deluxe Edition satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!