Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Söldner-X 2: Final Prototype Definitive Edition

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Söldner-X 2: Final Prototype Definitive Edition fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Söldner-X 2: Final Prototype Definitive Edition satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

99.00₺

PsnStore UK

179.45₺

PsnStore ES

193.80₺

Çıkış tarihi: Nov. 4, 2020
Geliştiren: eastasiasoft
Yayıncı: eastasiasoft
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺
PS4
Grand Theft Au…
199.00₺
PS4
Battlefield V
279.00₺ 41.85₺

Söldner-X 2: Final Prototype Definitive Edition Sistem Gereksinimleri

PS4

Söldner-X 2: Final Prototype Definitive Edition Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Söldner-X 2: Final Prototype Definitive Edition fiyatı:    99.0₺

Şu anki en ucuz Söldner-X 2: Final Prototype Definitive Edition fiyatı:    99.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Söldner-X 2: Final Prototype Definitive Edition İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Söldner-X 2: Final Prototype Definitive Edition - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Söldner-X 2: Final Prototype Definitive Edition Özeti

Zamanının en çok ses getiren yandan bakış açılı nişancı oyunu, eskisinden çok daha büyük ve iddialı bir şekilde geri dönüyor! Geleneksel arcade oynanışı, HD grafikler ve etkileyici ses efektleriyle birleştiren Söldner-X 2: Definitive Edition, lazer odaklı türle ilgili bilinen her şeyi günümüze getiriyor.Puan odaklı dinamik zorluk, başarılı performansı ek ödüllerle süsleyen bir meydan okuma modu, yıkıcı sınır saldırıları ve nabız hızlandıran müzikler sadece başlangıç. Önceki tüm DLC'ler artık ana oyunun içinde, tekrar paylaşma ve arkadaş listelerini destekleyecek çevrim içi puan tabloları, silah ve bölüm sonu düşmanı efektleri güncellendi, meydan okuma modunun zorluğu tekrardan ayarlandı ve yepyeni bir galeri modu geldi. Söldner-X 2'nin bu son ve mükemmel dönüşü tamamen elden geçti ve yeniden doğdu!Özellikler:• Hızlı shoot'em up aksiyonuyla dolu 10 aşamada ustalaş.• Her biri eşsiz bir oynanışa sahip olan 3 gemiden birini seç.• Azılı ve dev baş düşmanları alt et!• Bazıları yararlı, bazılarıysa ününe ün katacak birçok farklı bonusun kilidini aç.• Yepyeni galeri modunu keşfet!• Neredeyse hiç yükleme beklemesi olmadan 60 FPS ile HD görüntülerin keyfini çıkar.• Detaylı puan tabloları ve yeniden oynatım paylaşma seçeneğiyle zaferlerini arkadaşlarınla paylaş.• Adrenalini tavan yaptıracak 30 farklı müzik ile moda gir!

Söldner-X 2: Final Prototype Definitive Edition İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Söldner-X 2: Final Prototype Definitive Edition fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Söldner-X 2: Final Prototype Definitive Edition satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!