Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Monster Loves You!

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Monster Loves You! fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Monster Loves You! satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

112.00₺

PsnStore UK

208.65₺

PsnStore ES

218.25₺

Çıkış tarihi: Feb. 14, 2017
Geliştiren: Radial Games Corp.
Yayıncı: Radial Games Corp.
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Five Nights At…
36.00₺ 18.00₺
PS4
3 In 1 Indie B…
95.00₺ 99.00₺
PS4
Desperados III
599.00₺ 399.00₺
PS4
60 Seconds! Re…
95.00₺ 47.50₺

Monster Loves You! Sistem Gereksinimleri

PS4

Monster Loves You! Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Monster Loves You! fiyatı:    112.0₺

Şu anki en ucuz Monster Loves You! fiyatı:    112.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Monster Loves You! İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Monster Loves You! - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Monster Loves You! Özeti

Bu öykü kitabı macerasında, balçık fıçısında doğumundan yaşlılığına ve daha da ötesine kadar bir canavarın hayatını yaşa, canavarların ve insanların dünyasını etkileyecek kararlar al. Omen köyünde yaşıyorsun ve en sevdiğin atıştırmalık da küçük çocukların parmakları. Bir canavar olarak en ilginç yerlerde ortaya çıkıyorsun — üç öfkeli ayı evlerinde genç bir çocuk bulduklarında ne yaparsın? Peki ya kırmızı başlıklı şu kızın kurt tarafından avlandığını gizlice gözetlediğinde? Ana özellikler: - Politik güç elde etmek için Cesurluk, Akıllılık, Gaddarlık, Dürüstlük, Kibarlık ve Saygınlık becerileri arasında denge kur. - 900'den fazla tercihte bulun. Çizmeli Kedi'yi kovala. Hansel and Gretel'i yalayıp yut. Üç Küçük Domuzcuk'u ham yap. - Her oynayışında farklı maceralarla yüzleş, bir düzine muhtemel son var. - Bonus olarak: Tıp okuluna gitmek zorunda kalmadan beyin ve sinir cerrahı ol. Buna değer!Bu ürün, oyun içi konuşmalarda belirtilen dilleri desteklemektedir:İngilizce1 Oyuncuminimum 330 MB alan gerekirDUALSHOCK®4 Titreşim İşleviHDTV ekran çözünürlüğü: 720p,1080i,1080pBu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları. Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.© Radial Games Corp & Dejobaan Games

Monster Loves You! İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Monster Loves You! fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Monster Loves You! satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!