Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Generation Zero

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Generation Zero fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Generation Zero satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

77.70₺

PsnStore UK

168.22₺

PsnStore ES

174.40₺

Çıkış tarihi: March 26, 2019
Geliştiren: Systemic Reaction AB
Yayıncı: Systemic Reaction AB
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Snowrunner
284.00₺ 399.00₺
PS4
Generation Zero
259.00₺ 77.70₺
PS4
Carx Drift Rac…
169.00₺
PS4
Assetto Corsa …
349.00₺

Generation Zero Sistem Gereksinimleri

PS4

Generation Zero Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Generation Zero fiyatı:    77.7₺

Şu anki en ucuz Generation Zero fiyatı:    77.7₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Generation Zero İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Generation Zero - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Generation Zero Özeti

Robotlar nereden geldi? Ne istiyorlar? Nasıl hayatta kalabilirsin?Generation Zero, keşfedeceğin zengin ve tatmin edici bir dünyaya ve açığa çıkaracağın sırlara sahip gizlilik ve aksiyon karışımı bir oyun. Becerilerini ve yaratıcılığını teste tabi tutacak devasa bir açık dünya haritasında tek başına ya da üçe kadar arkadaşınla birlikte oynayabilirsin. Çünkü hayatta kalmak demek kazanmak demek.Ev dediğin artık bir savaş meydanı. Direniş sonunda başlayacak.Gizlilik ve aksiyonla dolu bir dünya. Tehlikelerle ve sırlarla dolu bir dünyada saklan, hedefinin peşine düş, işine yarayabilecek malzemeleri bul ve ateş ederek ilerle. Sık ormanlardan terk edilmiş şehirlere, geniş arazilerden derme çatma üslere kadar pek çok mekânın olduğu Östertörn sürekli yeni şeylerle karşılaşacağın, uzun bir geçmişe sahip bir yer.Ev dediğin artık bir savaş meydanı. Direniş sonunda başlayacak.Östertörn'de geçirdiğin süre boyunca hayatta kalan diğer kişilerle karşılaşacak ve onların hikâyelerine kulak vereceksin. Yeteri kadar kişi bir araya gelebilirseniz sonunda direniş başlayabilir. Üssünü inşa et. Kendi tarzını kat.Bu yıl Generation Zero'ya bol miktarda yeni içerik geliyor. Artık kendi özel üssünü inşa edip kişiselleştirebilecek, ana üssünü dalga dalga gelen yeni akınlara karşı savunacaksın.

Generation Zero İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Generation Zero fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Generation Zero satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!