Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Obey Me

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Obey Me fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Obey Me satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

179.00₺

PsnStore UK

336.67₺

PsnStore ES

349.00₺

Çıkış tarihi: April 21, 2020
Geliştiren: BLOWFISH STUDIOS PTY LTD
Yayıncı: BLOWFISH STUDIOS PTY LTD
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺
PS4
Lego The Hobbit
179.00₺

Obey Me Sistem Gereksinimleri

PS4

Obey Me Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Obey Me fiyatı:    179.0₺

Şu anki en ucuz Obey Me fiyatı:    179.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Obey Me İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Obey Me - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Obey Me Özeti

Obey Me, mutant sürüleri, cehennem iblisleri ve meleklere benzer makinelerle savaşan uyumsuz bir şeytan ikilisi üzerine kurulu olan heyecanlı bir 3D Brawler dövüş oyunudur.Şu anki döneme çok benzeyen bir dönemde, İnsanlığın ruhlarının söz konusu olduğu sonsuz bir çatışmayla Cennet ve Cehennem kilitlendi. Düşük rütbeli bir Ruh Avcısı olan Vanessa Held ve Cehennem Köpeği Monty savaşın sonucunu kendi elleriyle değiştirebilir.Özellikler:- Tek başına veya Yerel Co-op'ta bir arkadaşınla oynayarak benzersiz ve ilgi çekici karakterlerle sürükleyici bir hikâye deneyimle.- Monty ile saldırılarınızı birleştirip birlikte savaşarak önünüze çıkan herkesi ezip geçin.- Her biri özel saldırılara ve becerilere sahip olan çeşitli silahları edin ve kullanmayı öğren.- Ölen düşmanların ruhlarını topla ve bu ruhları, silahlarını ve Monty'nin dönüşümlerini yükseltmek için kullan.- Obey Me'nin dünyası hakkında daha fazla bilgi edinmek ve hayatta kalma şansını artırmak için çürüyen şehri araştır.Bu ürün, oyun içi konuşmalarda belirtilen dilleri desteklemektedir:İngilizce

Obey Me İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Obey Me fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Obey Me satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!