Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Arcade Archives The Fairyland Story

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Arcade Archives The Fairyland Story fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Arcade Archives The Fairyland Story satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

69.00₺

PsnStore UK

130.04₺

PsnStore ES

135.60₺

Çıkış tarihi: Dec. 3, 2020
Geliştiren: HAMSTER CORPORATION
Yayıncı: HAMSTER CORPORATION
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
Divinity: Orig…
209.00₺ 83.60₺
PS4
Final Fantasy …
529.00₺
PS4
Bloodborne: Ga…
159.00₺

Arcade Archives The Fairyland Story Sistem Gereksinimleri

PS4

Arcade Archives The Fairyland Story Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Arcade Archives The Fairyland Story fiyatı:    69.0₺

Şu anki en ucuz Arcade Archives The Fairyland Story fiyatı:    69.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Arcade Archives The Fairyland Story İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Arcade Archives The Fairyland Story - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Arcade Archives The Fairyland Story Özeti

"The Fairyland Story", TAITO tarafından 1985 yılında piyasaya sürülen bir aksiyon oyunudur. Genç bir cadının kontrolünü elinize alın ve kalenin derinliklerindeki canavarlara karşı savaşın. Düşmanlarınızı alt etmek için çeşitli sihir ve tekniklerde ustalaşın."Arcade Archives" serisi birçok klasik Arcade ustasını sadakatle canlandırdı.Oyuncular oyun zorluğu gibi çeşitli oyun ayarlarını değiştirebilir ve aynı zamanda arcade ekran ayarlarının atmosferini yeniden oluşturabilir. Oyuncular ayrıca dünyanın her yerinden yüksek puanlarla birbirlerine karşı rekabet edebilirler.Lütfen, video oyunları için bir nesil kuran başyapıtın keyfini çıkarın.* Bu oyun, oyunun ana kısmı için Japon ROM'unu kullanır. Seçenekler menüsü ve kullanım kılavuzu Japonca, İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca ve İspanyolca dillerinde mevcuttur.

Arcade Archives The Fairyland Story İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Arcade Archives The Fairyland Story fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Arcade Archives The Fairyland Story satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!