Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Chess Knights: Viking Lands

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Chess Knights: Viking Lands fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Chess Knights: Viking Lands satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

15.20₺

PsnStore UK

29.42₺

PsnStore ES

30.85₺

Çıkış tarihi: March 11, 2021
Geliştiren: QUBYTE INTERACTIVE
Yayıncı: QUBYTE INTERACTIVE
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Metrico+
134.00₺ 41.70₺
PS4
Pathfinder: Ki…
284.00₺ 56.80₺
PS4
3 In 1 Indie B…
95.00₺ 99.00₺
PS4
Trine 4: The N…
349.00₺ 87.25₺

Chess Knights: Viking Lands Sistem Gereksinimleri

PS4

Chess Knights: Viking Lands Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Chess Knights: Viking Lands fiyatı:    15.2₺

Şu anki en ucuz Chess Knights: Viking Lands fiyatı:    15.2₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Chess Knights: Viking Lands İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Chess Knights: Viking Lands - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Chess Knights: Viking Lands Özeti

Güzel ve tehlikeli Viking Topraklarında Şövalyelerin Kral ve Kraliçelerini kurtarmalarına yardım edin. Satrançtan ilham alan yenilikçi bir oyun konsepti.Bu, satrançtan esinlenen orijinal bir bulmaca oyunudur. Satranç Şövalyelerini kullanarak, diğer taşlarınızın tutsak tutulduğu karelere ulaşana kadar tahta boyunca hareket etmeniz gerekir. Ardından, tüm parçalarınızı kurtarmak için düşman parçaları tarafından ele geçirilmeden güvenli bölgeye geri dönün!Aşağıdakiler mevcuttur:Tüm taşlar bir satranç oyunundaki gibi hareket eder, ancak amaç, atlarınızı kullanarak tahtanın belirli karelerinde sıkışıp kalmış diğer taşları serbest bırakmaktır;Karmaşıklığı artan 40 el yapımı seviye.Satrançsız bir satranç oyunu. Bu, hem satranç severler hem de yeni başlayanlar için tamamen yeni bir oyun konseptidir (oynamak için herhangi bir satranç bilmenize gerek yoktur);Viking Topraklarının güzelliğinin ve tehlikelerinin tadını çıkarın;Orijinal olarak bestelenmiş film müzikleri;

Chess Knights: Viking Lands İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Chess Knights: Viking Lands fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Chess Knights: Viking Lands satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!