Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Necrosphere Deluxe

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Necrosphere Deluxe fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Necrosphere Deluxe satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

76.00₺

PsnStore UK

145.76₺

PsnStore ES

155.00₺

Çıkış tarihi: Jan. 31, 2019
Geliştiren: SONY MUSIC ENTERTAINMENT
Yayıncı: SONY MUSIC ENTERTAINMENT
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4 & PS5
Maneater PS4 &…
349.00₺
PS4 & PS5
WRC 9 Fia Worl…
529.00₺
PS4 & PS5
Watch Dogs: Le…
470.00₺
PS4 & PS5
Mortal Kombat …
955.00₺ 191.00₺

Necrosphere Deluxe Sistem Gereksinimleri

PS4 & PS5

Necrosphere Deluxe Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Necrosphere Deluxe fiyatı:    76.0₺

Şu anki en ucuz Necrosphere Deluxe fiyatı:    76.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Necrosphere Deluxe İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Necrosphere Deluxe - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Necrosphere Deluxe Özeti

Necrosphere, SADECE İKİ DÜĞMELİ İLE biraz yavaş oynayacağınız (oldukça ağır) bir Metroidvania oyunudur!Nekrosfer, ölümden sonra, iyiyle ya da kötüyle gidilecek yer. Orada başka kimseyi görmüyorsunuz. Sonsuza kadar beklemekten başka şansın yok. Ajan Terry Cooper Nekrosfer için yeni olduğunda, onu tekrar yaşayan dünyaya (sözde Normalsfer) geri getirebilecek portalları öğrenir. Ve böylece onun yeraltı dünyasından bir çıkış yolu aramaya başlar.şunlar da dahilYenilikçi kontrol şeması: sadece iki düğme!En az 2,5 saat sert, SENSUAL oyun dolu!Büyük, labirentli bir evren!Harika hayal kırıklığı!Haute Bale Kostümü!...Bonus seviyesi: Terry'nin rüyasıNekrosferde iken, Ajan Terry Cooper şimdiye kadar topladığı her şeyi - elbiselerini bile düşürdüğü - berrak bir rüya görüyor.Birkaç önemli ipucu:Ana ekranda bonus seviyesinin kilidini açmak için 5 DVD toplayın.İlerlemen Terry'nin rüyasında kaydedilmeyecek. Muahahaha ...

Necrosphere Deluxe İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Necrosphere Deluxe fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Necrosphere Deluxe satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!