Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Outbreak: Endless Nightmares

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Outbreak: Endless Nightmares fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Outbreak: Endless Nightmares satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

189.00₺

PsnStore UK

359.13₺

PsnStore ES

387.80₺

Çıkış tarihi: May 19, 2021
Geliştiren: Dead Drop Studios LLC
Yayıncı: Dead Drop Studios LLC
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺
PS4
Grand Theft Au…
199.00₺
PS4
Battlefield V
279.00₺ 41.85₺

Outbreak: Endless Nightmares Sistem Gereksinimleri

PS4

Outbreak: Endless Nightmares Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Outbreak: Endless Nightmares fiyatı:    189.0₺

Şu anki en ucuz Outbreak: Endless Nightmares fiyatı:    189.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Outbreak: Endless Nightmares İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Outbreak: Endless Nightmares - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Outbreak: Endless Nightmares Özeti

Outbreak: Endless Nightmares, roguelike oynanış unsurları ekleyerek serinin hayatta kalma-korku oyununu değiştiriyor. Keşfetmeniz, malzemeleri aramanız, ipuçlarını ortaya çıkarmanız ve her anormalliği aşmanız gerekecek - her biri hem çevrenin hem de ölümsüzlerin sizi öldürmek için dışarıda olduğu yarı prosedürel olarak oluşturulmuş örneklerden oluşuyor!Outbreak: The Nightmare Chronicles olaylarından hemen sonra, kendinizi Arzt Memorial Hastanesi'nin kalıntıları arasında mahsur kalmış buluyorsunuz - envanterinizi ve depolama önbelleğinizi organize etmek, karakterinizin seviyesini yükseltmek ya da sadece bir nefes almak için bir merkez. kaos. Ölümcül ölümsüz ordularının yanı sıra dünyada keşfedilecek daha çok şey var - salgın hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nihayetinde nereye sığınacağınız konusunda dağınık olan günlükleri bulun! Ölümün sizi kurtarabileceğini düşünmeyin - her öldüğünüzde, bu bağlantı noktasında sıkışıp uyanacaksınız.Salgın: Endless Nightmares, her biri kendi yeteneklerine, yükseltme yollarına ve daha fazlasına sahip birden fazla karakter seçeneği sunarak aşırı yeniden oynanabilirliğe odaklanır! Anormalliğe her girdiğinizde, güç büyüdükçe değişecek ve giderek daha zor hale gelecektir. Yanınızda getireceğiniz silahlar, iyileştirici eşyalar ve diğer malzemeleri dikkatlice düşünmeniz gerekecek. Şanslıysanız, genişletilmiş envanterinize erişmenizi sağlayan ve yeniden stoklama fırsatı sunan depolama önbellekleri bulabilirsiniz. Ancak çevrenizde malzeme aramak tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. Eğer bitersen ... kaderin belli olur!

Outbreak: Endless Nightmares İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Outbreak: Endless Nightmares fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Outbreak: Endless Nightmares satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!