Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Aliens

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Aliens fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Aliens satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

115.00₺

PsnStore UK

213.14₺

PsnStore ES

232.60₺

Çıkış tarihi: Jan. 1, 2021
Geliştiren: SABEC LIMITED
Yayıncı: SABEC LIMITED
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS5
Life Is Strang…
569.00₺
PS5
Aliens
115.00₺
PS5
Ping Redux
43.00₺

Aliens Sistem Gereksinimleri

PS5

Aliens Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Aliens fiyatı:    115.0₺

Şu anki en ucuz Aliens fiyatı:    115.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Aliens İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Aliens - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Aliens Özeti

Aliens, oyuncunun hayatta kalması ve Dünyayı kurtarması gereken birinci şahıs nişancı oyunudur.Savaş becerilerinizi sınıra kadar test eden bu tek oyunculu kampanya oyununda bir uzaylı istilasından.Uzaylılarla dolup taşan üç paralel evrenden birine henüz taşınmış olmakve sınırlı cephane ile hayatta kalmanın tek yolu, gizli silahları ve cephaneyi bulmak ve nihai aksiyon kahramanı olmak ve patronu öldürmektir, ancak her saniye geçtikçe daha fazla uzaylı ortaya çıkar ve daha güçlü hale gelirler.Aliens, birinci şahısların oynayışına dayalı, oynaması kolay, hızlı bir aksiyon oyunudur.Sizi tekrar tekrar oynamak isteyecek 1990'ların sonundaki nişancı oyunları!Oyunun başında oyuncu bir el tabancası ile silahlandırılır ve her uzaylı saldırısında oyuncuların sağlığı ve zırhı azalır, eğer oyuncu tüm hayatını kaybederse oyun biter.Ne kadar hayatta kalacaksın?

Aliens İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Aliens fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Aliens satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!