Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Real Farm

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Real Farm fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Real Farm satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

59.85₺

PsnStore UK

117.69₺

Çıkış tarihi: Oct. 20, 2017
Geliştiren: SOEDESCO PUBLISHING
Yayıncı: SOEDESCO PUBLISHING
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
Snowrunner
284.00₺ 399.00₺
PS4
Ao Tennis 2
239.00₺
PS4
Generation Zero
259.00₺ 77.70₺

Real Farm Sistem Gereksinimleri

PS4

Real Farm Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Real Farm fiyatı:    59.85₺

Şu anki en ucuz Real Farm fiyatı:    59.85₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Real Farm İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Real Farm - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Real Farm Özeti

Çizmelerini giy, traktörünü çalıştır ve en sürükleyici çiftlik simülatörü olan Real Farm'de başarıya ulaş. Kariyer modunda, tarla işçisi olarak başlayıp bir numaralı çiftlik sahibine yüksel veya Serbest Modda, yerleşik bir çiftçi olarak oyna. Amerikan'ın kırsal bölgelerine hayat veren, açık dünya deneyimini 60FPS ihtişamında keşfet.Mahsullere, hayvancılığa veya her ikisine de odaklanarak hem saygınlığını hem de nakdini arttır. Toprak edin, işçileri yönet ve en güçlü çiftlik araçlarını kullan.Pazarda en iyi fiyatları kapmaya çalış. Çünkü hem senin hem de rakiplerinin eylemleri ekonomiyi gerçek zamanlı olarak etkiler.İş hayatının zorluklarından kırsal alanlara kadar, modern çiftçiliğin getirilerini ve doğal güzelliğini Real Farm sayesinde bizzat yaşayarak gör.

Real Farm İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Real Farm fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Real Farm satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!