Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Battlefield V

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Battlefield V fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Battlefield V satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

41.85₺

PsnStore ES

116.20₺

PsnStore UK

117.69₺

Çıkış tarihi: Nov. 20, 2018
Geliştiren: EA Swiss Sarl
Yayıncı: EA Swiss Sarl
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺
PS4
Grand Theft Au…
199.00₺
PS4
Battlefield V
279.00₺ 41.85₺

Battlefield V Sistem Gereksinimleri

PS4

Battlefield V Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Battlefield V fiyatı:    41.85₺

Şu anki en ucuz Battlefield V fiyatı:    41.85₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Battlefield V İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Battlefield V - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Battlefield V Özeti

2. Dünya Savaşı’nın daha önce hiç görülmemiş bir betimlemesiyle özüne dönen seride, Battlefield™ V ile insanlık tarihinin en büyük çatışmasına girin. Büyük Grand Operation’larda ve ortak Combined Arms’ta topyekün çok oyunculu savaşı tecrübe edin veya tek oyunculu War Stories’e katılın. Dünyanın hiç beklenmedik yerlerinde destansı savaşlara katılarak bugüne kadarki en zengin ve en sürükleyici Battlefield’ın tadını çıkarın. Şimdi Battlefield için yeniden tasarlanan Battle Royale modu Firestorm da dahil.• Firestorm – Battlefield için yeniden tasarlanan Battle Royale modu. Destansı silahlar ve taşıtlarla bugüne kadarki en büyük Battlefield haritasında üstünlük kurun.• Daha Önce Hiç Görmediğiniz Yönüyle 2. Dünya Savaşı.• 64 Kişilik Çok Oyunculu Topyekün Savaş• Bugüne Kadarki En Sürükleyici Battlefield.• Hiç Anlatılmamış Savaş Hikayelerini Oynayın.• Tides of War – Yeni Bölümler sizi yeni savaş alanlarının ve teçhizatlarının beklediği önemli 2. Dünya Savaşı bölgelerine götürüyor.

Battlefield V İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Battlefield V fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Battlefield V satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!