Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Umihara Kawase Fresh!

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Umihara Kawase Fresh! fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Umihara Kawase Fresh! satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

399.00₺

PsnStore UK

740.94₺

Çıkış tarihi: May 15, 2020
Geliştiren: Nicalis Inc.
Yayıncı: Nicalis Inc.
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
Lego The Hobbit
179.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺

Umihara Kawase Fresh! Sistem Gereksinimleri

PS4

Umihara Kawase Fresh! Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Umihara Kawase Fresh! fiyatı:    399.0₺

Şu anki en ucuz Umihara Kawase Fresh! fiyatı:    399.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Umihara Kawase Fresh! İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Umihara Kawase Fresh! - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Umihara Kawase Fresh! Özeti

Kawase adında genç bir seyahat şefi, sınırdaki Kingness kasabasına geldiğinde, onu çocukken hayal ettiği bir kasabanın mükemmel bir gerçek yaşam kopyası olarak bulur. İlgisini çeken, yerel bir restoran için dağıtım elemanı ve nadiren şef olarak işe başlar. Kawase, yerlilerle keşif ve konuşma yoluyla, kasabanın tarihini ve gizemli çevresini yavaş yavaş öğreniyor.Özellikleri!-Benzersiz çapraz mekaniği - Kawase’in güvenilir balıkçılık cazibesini, her yöne sapmak için bir kanca, vinç veya bungee kablosu olarak kullanın!-Büyük keşif haritası-75+ benzersiz görev-50+ benzersiz düşman ve patronÇevrimiçi lider tablolarıyla zaman saldırı moduToplamak ve hazırlamak için onlarca benzersiz tarifler-Kilitsiz alternatif oynanabilir karakterler, ekstra zor meydan haritaları ve daha fazlası!Bu ürün, oyun içi konuşmalarda belirtilen dilleri desteklemektedir:İngilizce

Umihara Kawase Fresh! İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Umihara Kawase Fresh! fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Umihara Kawase Fresh! satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!