Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Helldivers Dive Harder Edition

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Helldivers Dive Harder Edition fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Helldivers Dive Harder Edition satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

144.00₺

PsnStore UK

322.54₺

PsnStore ES

348.59₺

Çıkış tarihi: July 8, 2015
Geliştiren: Sony Interactive Entertainment Europe
Yayıncı: Sony Interactive Entertainment Europe
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar


Helldivers Dive Harder Edition Sistem Gereksinimleri

PS4

Helldivers Dive Harder Edition Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Helldivers Dive Harder Edition fiyatı:    144.0₺

Şu anki en ucuz Helldivers Dive Harder Edition fiyatı:    144.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Helldivers Dive Harder Edition İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Helldivers Dive Harder Edition - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Helldivers Dive Harder Edition Özeti

HELLDIVERS™ sert, eşli, ikiz çubuk destekli bir nişancı oyunudur. HELLDIVERS adında seçkin bir birliğin parçası olarak oyuncular SUPER EARTH'ü korumak ve şiddetli bir galaksiler arası savaşta insanlığın düşmanlarını yenmek için birlikte çalışmalıdır.HELLDIVERS™ Dive Harder Edition mevcut tüm oyun sahipleri için ücretsiz bir yükseltmedir ve şunları içerir: • YENİ BİR OYUN MODU: 'Proving Grounds'. Benzersiz değiştiriciler ile zorlu görevlere katılın.• Rastgele ve favori ekipman seçeneklerine sahip YENİ ekipman sistemi.• Önceki tüm genişletmeler (A New Hell, Masters of the Galaxy, Turning Up The Heat ve Democracy Strikes Back).• PS4™, PS3™ ve PS Vita sistemlerinde 4 oyuncuya kadar eşli oyun.• Tam dost ateşi - “yanlışlıkla”, tekrar tekrar arkadaşlarınızı öldürün.• Geniş yelpazede Destek Stratagemleri ile ordunun tüm gücünü yönlendirin.• Topluluk odaklı galaktik hikâye.• Özgür kalmayı bekleyen dünyalarla dolu bir evren.• PS4™, PS3™ ve PS Vita sistemlerinde Platformlar Arası Oyun, Platformlar Arası Sohbet, Platformlar Arası Kayıt.• 100 saatten fazla oynanışBonus: Bu destede ayrıca Arazi Uzmanı Üniforması, Herzemin Bot Avantajı ve Füze Bombardımanı Stratagemini içeren Arazi Uzmanı Paketi bulunmaktadır.Tek bir fiyata PS4™, PS3™ ve 'PS Vita' sistemleri için HELLDIVERS™ Dive Harder Edition'a sahip olun.

Helldivers Dive Harder Edition İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Helldivers Dive Harder Edition fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Helldivers Dive Harder Edition satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!