Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Cluster Tumble

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Cluster Tumble fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Cluster Tumble satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

99.00₺

PsnStore UK

179.45₺

PsnStore ES

193.80₺

Çıkış tarihi: April 24, 2018
Geliştiren: Prerolla Ltd
Yayıncı: Prerolla Ltd
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
Divinity: Orig…
209.00₺ 83.60₺
PS4
Final Fantasy …
529.00₺
PS4
Bloodborne: Ga…
159.00₺

Cluster Tumble Sistem Gereksinimleri

PS4

Cluster Tumble Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Cluster Tumble fiyatı:    99.0₺

Şu anki en ucuz Cluster Tumble fiyatı:    99.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Cluster Tumble İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Cluster Tumble - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Cluster Tumble Özeti

Cluster Tumble, yüksek hızlı bir beceri oyunudur. Parçalar ekrandan aşağı düşerken onları döndürüp doğru yere taşıyarak 100’ün üzerinde yapbozu tamamla. Zamana karşı verilen bu yarışta sen yapbozları tamamladıkça zorluk daha da artacak. Süren dolmadan kaç tanesini tamamlayabilirsin? Bu meydan okumaya ister tek başına ister yerel çok oyunculu modda 2 kişi olarak katıl. İki yerel liderlik tablosu sayesinde skorlarını kolayca yayınlayabilir ve bu yarışta ne kadar yol kat ettiğini görebilirsin. En iyilerden biri olabilecek misin? 14 kupanın hepsini kazan.Bu ürün, oyun içi konuşmalarda belirtilen dilleri desteklemektedir:İngilizce

Cluster Tumble İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Cluster Tumble fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Cluster Tumble satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!