Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Red Faction II

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Red Faction II fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Red Faction II satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

Çıkış tarihi: Aug. 29, 2017
Geliştiren: THQ NORDIC GMBH
Yayıncı: THQ NORDIC GMBH
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺
PS4
Grand Theft Au…
199.00₺
PS4
Battlefield V
279.00₺ 41.85₺

Red Faction II Sistem Gereksinimleri

PS4

Red Faction II Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Red Faction II fiyatı:    144.0₺

Şu anki en ucuz Red Faction II fiyatı:    144.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Red Faction II İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Red Faction II - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Red Faction II Özeti

Dünya yirmi ikinci yüzyılda… Mars'taki isyanın üzerinden beş yıl geçti. Milletler Topluluğu halkı son 15 yıldır yozlaşmış diktatör Sopot'un baskısı altında yaşıyor. Komşu Birleşik Cumhuriyet ile hiç bitmeyen birleşme çabaları, ülkeyi gereksiz yere kana ve yoksulluğa boğdu. Propaganda tüm topluluklarda devam ediyor ve bencil başbakana övgü olarak inşa edilen Halkla İlişkiler Binası, bu savaşa daha çok asker kurban gittikçe daha fazla zafer haberi yayınlıyor. Yıllardır cephede savaşmaktan bıkan, nanoteknoloji enjekte edilmiş bir grup süper asker ise diktatörü devirmek ve barışı sağlamak için yemin ediyor. Alias adlı bir patlayıcı uzmanı olarak, her biri kendine özgü yıkım yöntemlerine sahip olan beş tim arkadaşınızın yardımıyla ülkenizi savunacaksınız. Hükümeti devirmek için giriştiğiniz yıkıcı savaşta, çeşitli araçlar, pek çok özel silah ve çok güçlü patlayıcılar kullanarak değişik oyun seviyelerinde savaşacaksınız. 1-2 Oyuncuminimum 4 GB alan gerekirDUALSHOCK®4 Titreşim İşleviHDTV ekran çözünürlüğü: 720p,1080i,1080pBu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları. Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.Red Faction II™ — © 2017 THQ Nordic AB, Sweden. Red Faction II, THQ and their respective logos are trademarks and/or registered trademarks of THQ Nordic AB, Sweden. All rights reserved. All other trademarks, logos and copyrights are the property of their respective owners.

Red Faction II İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Red Faction II fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Red Faction II satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!