Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Pato Box

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Pato Box fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Pato Box satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

95.00₺

PsnStore UK

179.45₺

PsnStore ES

193.80₺

Çıkış tarihi: Oct. 16, 2020
Geliştiren: DESARROLLO BROMIO SC
Yayıncı: DESARROLLO BROMIO SC
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
Lego The Hobbit
179.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺

Pato Box Sistem Gereksinimleri

PS4

Pato Box Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Pato Box fiyatı:    95.0₺

Şu anki en ucuz Pato Box fiyatı:    95.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Pato Box İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Pato Box - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Pato Box Özeti

Pato Box, "Punch-Out !!" dan esinlenen bir dövüş-macera oyunudur. dizi. İntikam peşinde koşan kötü şirket Deathflock'ta savaşırken reflekslerinizi test edin.Bir grafik roman / çizgi roman sanatı stiliyle heyecan verici 3D ortamları keşfederek bu şirketin en derin sırlarını açığa çıkarın.Gerçek bir boks şampiyonu olarak sınırlarınızı test edecek, aksiyon dolu ve hızlı tempolu dövüşlerde hayalinizi ortadan kaldıran uşaklarla savaşın!Korkar mısın yoksa nasıl ÖRDÜK yapılacağını mı öğreneceksin?Özellikleri ● Hikaye Modu: Sürprizlerle, 3D ortamlarla ve 2D patron dövüşleriyle dolu tek oyunculu macerada gerçeği bulun.● Arcade Modu: Tüm bossları olabildiğince hızlı bir şekilde, teker teker veya hepsini arka arkaya, sonunda özel bir boss ile alt edin.● Etkileşimli diyaloglar: Deathflock ne saklıyor ve bu kahramanımız Patobox için ne anlama geliyor? Kuruluşun üyeleriyle konuşarak veya karanlık sırlarını açığa çıkarmanız için size daha fazla bilgi verecek özel belgeler okuyarak onlar hakkında daha fazla bilgi edinin.● Daha büyük bir hikaye: Tuzaklar ve mini oyunlarla dolu bir dünyayı keşfedin ve hikayeyi genişletmek için gizli koleksiyon parçalarını bulun.● Controvol tarafından bestelenen muhteşem film müziği sizi adrenalinle dolduracak.Ve Ördekler… bir sürü Ördek!

Pato Box İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Pato Box fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Pato Box satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!