Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Superhero-X

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Superhero-X fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Superhero-X satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

64.80₺

PsnStore UK

121.06₺

PsnStore ES

130.75₺

Çıkış tarihi: April 21, 2021
Geliştiren: Xcogames LLC
Yayıncı: Xcogames LLC
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
Divinity: Orig…
209.00₺ 83.60₺
PS4
Final Fantasy …
529.00₺
PS4
Bloodborne: Ga…
159.00₺

Superhero-X Sistem Gereksinimleri

PS4

Superhero-X Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Superhero-X fiyatı:    64.8₺

Şu anki en ucuz Superhero-X fiyatı:    64.8₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Superhero-X İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Superhero-X - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Superhero-X Özeti

Tek 2.5D'yi oynayın Aşağıdakileri içeren, türünün kendi dövüş oyununu yaratın:- Serbest akışlı açılan sistem- 3 Noktadan kaçınma karşı sistemi- Karakter oluşturma modu- Eşsiz dövüş oyunu formülü- 100 ORİJİNAL KARAKTER oluşturunSUPERHERO-X: Gerçek zamanlı HD Işıklandırma ve Yüksek Çözünürlüklü grafikler içeren bir 2.5D, kendi Fighter dövüş oyununuzu yaratır.SUPERHERO-X, oyuncuların farklı 'GÜÇLENDİRMELER' ile farklı Dövüş Tarzlarını karıştırmalarına ve eşleştirmelerine olanak tanıyan tamamen YENİ Kostüm yapımı MOTOR / FORMÜLÜ ile yepyeni bir dövüş oyunudur.Toplanacak 5 Dövüş stili ve 10 POWER-UPS var. Bunların hepsi birbiriyle değiştirilebilir ve 50 'dövüş varyasyonu' yaratır. Bu SHX FORMÜLÜ'nün kalbidir. Kendi karakterlerinizi sadece münzevi olarak değil, aynı zamanda mekanik olarak yaratma yeteneği.SUPERHERO-X ayrıca, 'hafifçe sersemlemiş' haldeyken çoğu duruma karşı koymanıza olanak tanıyan EŞSİZ 3 Noktalı kaçamaklı karşı sisteme sahiptir.Oyun hiçbir türden HİÇBİR karakterle birlikte gelir ve bunun yerine 50 dövüş varyasyonu kullanarak 100 COSTUME yapımı Karakter oluşturmanıza izin verir.

Superhero-X İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Superhero-X fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Superhero-X satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!