Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Timothy Vs The Aliens (Game + Avatar Pack)

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Timothy Vs The Aliens (Game + Avatar Pack) fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Timothy Vs The Aliens (Game + Avatar Pack) satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

38.88₺

PsnStore UK

72.54₺

PsnStore ES

78.37₺

Çıkış tarihi: April 25, 2021
Geliştiren: Wild Sphere S.L.
Yayıncı: Wild Sphere S.L.
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS4
Stardew Valley
134.00₺
PS4
The Last Of Us…
349.00₺ 399.00₺
PS4
The Long Dark
285.00₺ 299.00₺
PS4
Lego The Hobbit
179.00₺

Timothy Vs The Aliens (Game + Avatar Pack) Sistem Gereksinimleri

PS4

Timothy Vs The Aliens (Game + Avatar Pack) Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Timothy Vs The Aliens (Game + Avatar Pack) fiyatı:    38.88₺

Şu anki en ucuz Timothy Vs The Aliens (Game + Avatar Pack) fiyatı:    38.88₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Timothy Vs The Aliens (Game + Avatar Pack) İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Timothy Vs The Aliens (Game + Avatar Pack) - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Timothy Vs The Aliens (Game + Avatar Pack) Özeti

Bu paket "Timothy vs the Aliens" oyununu ve PlayStation®'a özel beş avatar içerir. Zaten "Timothy vs the Aliens"u zaten satın aldıysan paketi ücretsiz indir.Timothy vs the Aliens, bir mafyanın siyah beyaz şehrini renkli uzaylıların istilasından koruyacağı bir açık dünya platform ve macera oyunudur.Oyun, özgürce keşfedilebilen, bir sürü sır ve görev barındıran açık ve büyük bir şehir olan Little Fish City'de geçiyor. Şehir tamamen platformlardan oluşuyor ve bu şehirde dolaşmak bir yerden bir yere yürümek kadar kolay olmayacak. Ayrıca oyunda gördüğün tüm araçları kullanarak tüm şehri arabayla keşfedebileceksin.Timothy vs the Aliens'ta uzaylılar ve düşman mafyalar tarafından kurulan pusularda aksiyon dolu anlar yaşayacak, öğeler bulmak için bir sürü bulmaca bulacak, diğer karakterlere yardım edecek ve engelli veya gizli yerlere erişeceksin.Tabii ki uzaylılarla savaşmak için her zaman tam teşekküllü gezeceksin ve Silah Kaçakçısından öğeler alarak envanterini genişletebileceksin.Tüm bunlar ve daha fazlası hikayeler, maceralar ve sırlarla dolu bir oyunda seni bekliyor.

Timothy Vs The Aliens (Game + Avatar Pack) İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Timothy Vs The Aliens (Game + Avatar Pack) fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Timothy Vs The Aliens (Game + Avatar Pack) satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!