Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Final Fantasy VII Remake Intergrade Digital Deluxe Edition

Güvenilir mağazalardaki en ucuz Final Fantasy VII Remake Intergrade Digital Deluxe Edition fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup Final Fantasy VII Remake Intergrade Digital Deluxe Edition satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

PsnStore

869.00₺

PsnStore UK

1908.39₺

Çıkış tarihi: Jan. 1, 2021
Geliştiren: Square Enix LTD
Yayıncı: Square Enix LTD
Platform:
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: None

Benzer Oyunlar

PS5
Ratchet & Clan…
619.00₺
PS5
Demon's Souls
619.00₺
PS5
Nioh Remastere…
459.00₺
PS5
Tales Of Arise…
789.00₺ 315.60₺

Final Fantasy VII Remake Intergrade Digital Deluxe Edition Sistem Gereksinimleri

PS5

Final Fantasy VII Remake Intergrade Digital Deluxe Edition Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz Final Fantasy VII Remake Intergrade Digital Deluxe Edition fiyatı:    869.0₺

Şu anki en ucuz Final Fantasy VII Remake Intergrade Digital Deluxe Edition fiyatı:    869.0₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

Final Fantasy VII Remake Intergrade Digital Deluxe Edition İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

Final Fantasy VII Remake Intergrade Digital Deluxe Edition - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


Final Fantasy VII Remake Intergrade Digital Deluxe Edition Özeti

ÖN SİPARİŞ – HEMEN ÖDEME YAPMANIZ GEREKİYORÖn siparişinizi iptal etmek dahil ön sipariş vermek hakkında daha fazla bilgi almak için Sony Entertainment Network Terms of Service/User Agreement'ı (Sony Entertainment Network Hizmet Koşulları/Kullanıcı Sözleşmesi) okuyun. Otomatik indirme için PS5™ sisteminizde Otomatik Oturum Açma ve Otomatik Giriş etkinleştirilmiş olmalıdır.Hemen ön sipariş vererek Yuffie'nin kendi bölümünde kullanabileceği Cacstar silahını edinebilirsin.* Ön sipariş kapatıldıktan sonra eşya ayrıca satın alınabilecek.* Lütfen FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE'in bu ürünle gelen ilave içerikleri bulundurmayan başka bir sürümü olduğunu unutma.FINAL FANTASY VII REMAKE orijinal PlayStation® oyununun olağanüstü dünyasını detaylandırarak yeniden tasarlıyor. FINAL FANTASY VII REMAKE projesindeki bu ilk oyunda Midgar'dan kaçış ele alınıyor. INTERGRADE paketinde REMAKE ve FF7R EPISODE INTERmission (Yuffie'nin olduğu yeni hikâye içeriği) bulunuyor. Bu bölümde Midgar'a gelen cesur ninja Yuffie olarak oyna. Orada, Yuffie ve başka bir Wutai'li ajan, Avalanche HQ ile buluşup Shinra Building'e sızacak ve holdingin en güçlü materia'larını çalacak.Şunları içerir:FINAL FANTASY VII REMAKE PlayStation®5 sürümüFF7R EPISODE INTERmission (Yuffie'nin olduğu yeni hikâye içeriği)FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE Dijital Çizim KitabıFINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE Dijital Mini SoundtrackCacstar silahı1 Mart 2021'de güncellendi.FINAL FANTASY VII REMAKE'in PS4™ dijital sürümüne zaten sahipsen FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE'i satın alamazsın. Ancak (i) oyunun PS4™ dijital sürümüne veya (ii) oyunun PS4™ disk sürümüne ve disk sürücüsü olan bir PS5™ konsola sahipsen (oyunun PS5™ dijital sürümünü indirmek ya da oynamak için her seferinde diski yerleştirmelisin) FINAL FANTASY VII REMAKE'in ücretsiz PS5™ dijital sürümünü alma hakkına sahip olursun. Bu hükümlere bakılmaksızın FINAL FANTASY VII REMAKE'i Aylık PlayStation®Plus Oyunu olarak edindiysen (a) PS5™ sürümüne ücretsiz yükseltemezsin ama (b) FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE'i satın alabilirsin. FF7R EPISODE INTERmission'ı (Yuffie'nin olduğu yeni hikâye içeriği) oynamak için FINAL FANTASY VII REMAKE PlayStation®5 sürümü ve ilgili tüm güncellemelerin yüklü olması gerekmektedir. Bazı ilave sınırlamalar geçerli olabilir.13 Nisan 2021'de güncellendi"Yuffie'nin olduğu yeni bölüm" yerine "FF7R EPISODE INTERmission" resmi adı getirildi.

Final Fantasy VII Remake Intergrade Digital Deluxe Edition İle İlgili Kullanıcı Yorumları


Final Fantasy VII Remake Intergrade Digital Deluxe Edition fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak Final Fantasy VII Remake Intergrade Digital Deluxe Edition satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!