Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

RUSH

Güvenilir mağazalardaki en ucuz RUSH fiyatları kıyaslamak için doğru yerdesin. Hemen en ucuz mağazayı bulup RUSH satın al veya aşağıdaki butonlarla istediğin oyun özelliğine tek tıkla git!

Aşağıdaki menüyü kullanarak sizin için hazırladığımız oyunun fiyatları, sistem gereksinimleri, fiyat grafiği gibi bir çok özelliği kolayca görebilirsin!

Steam

89.70₺

G2A

96.87₺

Çıkış tarihi: Dec. 3, 2010
Geliştiren: Two Tribes
Yayıncı: Two Tribes Publishing
Platform: Windows ,Linux ,Mac
Category: ACTION FPS HORROR SURVIVAL SHOT
Yaş Sınırı: Herkes İçin

Benzer Oyunlar

pc
Phasmophobia
233.70₺ 226.80₺
pc
Euro Truck Sim…
302.70₺ 97.84₺
pc
Green Hell
374.70₺ 38.00₺
pc
Ready or Not
869.70₺ 473.39₺

RUSH Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows® XP SP3 veya daha yükseği
  • İşlemci: Intel® Pentium™ 4 2.4 GHz veya daha iyisi / AMD Athlon™ XP 3000+ veya daha iyisi
  • Bellek: 1 GB
  • Ekran Kartı: 256 MB ekran kartı belleği veya daha iyisi (NVIDIA® GeForce® 8400 GS veya daha yükseği / ATI Radeon™ HD4000 serisi veya daha yükseği)
  • DirectX®: 9.0c
  • Sabit Disk: 400 MB boş alan
  • Ses: Windows® uyumlu ses kartı
null

RUSH Fiyatları

Son 30 gündeki en ucuz RUSH fiyatı:    89.7₺

Şu anki en ucuz RUSH fiyatı:    89.7₺

Oyun son 30 günde daha ucuza satılmış!

RUSH İle İlgili Blog Yazılarımız

Henüz bu oyuna dair bir blog yazımız yok. Fakat sizin ilginizi çekebilecek bir blog yazısı seçtik! Diğer yazılarımızı görmek için blog yazılarımızı ziyaret edebilirsiniz!

OYUN

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun Oynayan Bizler İçin Güzel Bir Yıl Olacağa Benziyor. 2022 Çıkacak Oyunlar Listemize Göz Atmanızı Tavsiye Ederiz. Bizi Birbirinden Güzel Oyunlar Bekliyor.

RUSH - Gamehunterz Yorumu

Henüz bu oyuna dair Gamehunterz yorumu bulunmamaktadır. En kısa sürede sizin için bu oyuna dair yorum yapacağız! Anlayışınız için teşekkür ederiz!


RUSH Özeti

Bükülmüş bulmaca zihinlerinden ödüllü Toki Tori'nin arkasındaki TOKI Tori, sadece Rush denir yeni bir oyun geliyor. Neyse ki yüksek kaliteli bulmaca oyunları hayranları için, acele basit ama basit bir şeydir. Oyunlarda tam üç boyutlu seviyelerde, oyuncuların konveyör kayışlarını kullanarak kodlanmış çıkış noktalarını renklendirmek için küpleri yönlendirmesi gerekir, çözgü, işaretleri durdurur, bölmeleri ve ...

RUSH İle İlgili Kullanıcı Yorumları


RUSH fiyatları karşılaştırmak için doğru yerdesin. Hemen yukarıdaki bölümümüzden fiyat karşılaştırarak RUSH satın al. Oyunun sistem gereksinimlerine bak ve satın alan kişilerin yorumlarını oku. Dilersen, Gamehunterz olarak oyun hakkında yazdığımız yorumları okuyabilirsin. Gamehunterz, ucuza alışverişler diler!