Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

4 Kişilik Co-op
Oyunlar

Arkadaşlarınızla oyun oynamaktan daha keyifli ne olabilir ki? Tabii ki hiçbir şey. Muhabbet sohbet için Discord açılacak, oyunda lobi kurulacak, oyun için taktikler konuşulacak. Hayali bile bir gamera mutluluk veriyor. İşte bu mutluluğu daha iyi yaşayın diye, sizler için 4 kişilik co-op oyunlar listesi hazırladık! Dilediğiniz bi oyunu seçerek, arkadaş ekibinizle maceraya dalabilirsiniz!

Sizleri çin hazırladığımız 4 kişilik co-op oyunlar listemizde, oyunların fiyatlarından tutun da, mekaniklerine kadar her şeyi düşündük! Umarız ki listemizi beğenirsiniz. Haydi başlayalım!

İnceleyeceğimiz 4 Kişilik Co-op Oyunlar

The Forest

Co-op oyun dendiği zaman, The Forest oyununu eklemezsek olmaz diye düşünüyoruz. O yüzden peşin peşin bu oyunu söylemiş olalım. The Forest, 4 kişiye kadar çıkacak şekilde co-op olarak oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunu. Canavar diyebileceğiniz yamyamlarla dolu bir adada, tek bir amacınız var: Çocuğunuzu kurtarmak!

”The

Hayatta kalmak için arkadaşlarınızla beraber çalışmalısınız. Biriniz sığınak ve ateş için odun toplarken, diğeriniz yiyecek meyve toplamalı. Bir kişi avlanmalı ve topladığı etleri kurutmalı. Başka bir kişi de, etraftaki canavarları sizin üstünüzden çekmeli ve onlarla savaşmalı. Sürekli birbirinizin arkasını kollayarak, haritayı keşfetmeniz lazım.

Yani anlayacağınız, bu oyun tam arkadaşlarınızla oynamalık! Üstelik fiyat performans olarak da üst düzey bir seviyede. Hemen The Forest fiyatları sayfamıza giderek, oyunun en uyguna satan güvenilir mağazayı bulabilirsiniz!

Phasmophobia

Korku oyunlarını severseniz, işte sizin için harika bir co-op korku oyunu. Kelime anlamı hayalet fobisi olan Phasmophobia hem korkarak, hem de keyifle oynayacağınız bir oyun. Bunun en büyük sebebi de oyunun mekanikleri ve oynanışı.

Phasmophobia

Oyunda belirli zorluk seviyeleri ve haritalar var. İstediğiniz gibi harita ve zorluk seçimi yaptıktan sonra, oyuna başlayabiliyorsunuz. Yanınıza alacağınız eşyaları da önceden belirlemeniz gerektiğini unutmayın!

Oyuna bir karavanda başlayarak, bulmaya çalıştığınız hayalet hakkında biraz bilgi ediniyorsunuz. Daha sonrasında haritanın içinde gezinerek, hayalete dair ipuçları arıyorsunuz. Bu sırada mikrofonunuzdan hayaletle konuşmanız gerekebilir. Ona sorular sormalı ve ondan cevap beklemelisiniz. Fakat aman dikkatli olun, bu tarz muhabbetlere girmeniz onu kızdırabilir. Eğer hayalet kızarsa, ava çıkar ve bulabildiği ilk arkadaşınızı öldürür.

Oyunu oynarken yardıma ihtiyacınız olacak. İşte bu nedenle kesinlikle arkadaşlarınızla beraber oynamalısınız. Hem işin içine korku faktörü girince yanınızda bir dostunuzun olması iyi bir şey. Oyunu oynarken dönecek muhabbetin eğlencesi de ayrı tabi. 4 kişilik co-op oyunlar listemize giren Phasmophobia oyununun fiyatlarını görmek için buraya tıkalyabilirsin.

Sea of Thieves

Biraz da okyanuslara açılma vakti. Sea of Thieves sayesinde, 4 kişilik bir ekip kurarak, korsan olmanın eğlencesine varabilirsiniz. Her co-op oyunda olduğu gibi burada da bir iş bölümü yapmanız gerekli. Biriniz dümeni kontrol ederken, diğerleri rotayı belirlemeli ve olası tehlikelere karşı tetikte olmalı.

Aslında oyun sadece okyanuslarda geçmiyor. Bir sürü ada var ve keşfedilmeyi bekliyorlar. Bu adalara demir atarak bulunan ganimetleri toplamanız lazım. Ekip olarak arkadaşlarınızla yapabileceğiniz şeylerin sınırı yok. Daha oyunun en güzel yanına gelmedik bile!

Sea of Thieves, sürekli güncellenen bir oyun. Yani düzenli aralıklarla oyuna yeni eklentiler yapılıyor. Aylık güncelleştirmeler sayesinde, yeni görevler, adalar, ekipmanlar ve daha nice şeyler oyuna ekleniyor. Uzun lafın kısası, aldığınız zaman uzun süreler boyunca oynayabileceğiniz bir oyun.

Arkadaşlarınla beraber okyanuslarda gezinmek ve korku duyulan bir korsan olmak istiyorsan yapmak gereken şey basit. Hemen Sea of Thieves fiyatları sayfamıza göz atarak, en ucuz fiyatlı mağazayı bulmak ve arkadaşlarına haber vermek!

Overcooked 2

Şüphesiz ki 4 kişilik co-op oyunlar dendiği zaman herkesin aklına gelen bir oyun. Overcooked 2 ile aşçılık yeteneklerinizi sınamaya hazır olun. Fakat unutmayın, büyük bir mutfağı işletmek kolay değil. Mutlaka yardıma ihtiyacınız olacak.

”Overcooked

Oyunu oynarken size sürekli siparişler gelecek ve sizden onları yetiştirmeniz istenecek. Yaptığınız yemek ve bitirme sürenize göre belirli puanlar toplayarak ilerleyecek ve yeni seviyeleri açacaksınız. Düşündüğünüz zaman oyun basit gibi görünüyor, fakat kesinlikle değil. İşte tam da bu yüzden ekip arkadaşlarına ihtiyacınız var.

Oyun sadece gelen yemek siparişlerini pişirip yollamaktan ibaret değil. Mutfağın kontrolu tamamen size ait. Yani bir yandan bulaşıkları yıkmalı, gelen yemek siparişleri için gerekli malzemeleri hazırlamalı bir yandan da etrafı kontrol etmelisiniz. Arkadaşlarınız olmadan bunu başarabilir misiniz? Çok zor.

Zaman karşı yarışırken oyuna harcadığınız vakti anlamayacaksınız bile. Her saniyesinde heyecan ve keyif yaşayacağınız bu oyunun fiyatları da sizi sevindirecek. Hemen OverCooked 2 fiyatları sayfamıza giderek, bu muhteşem mutfak macerasına atılabilirsiniz!

Don’t Starve Together

Bir başka hayatta kalma oyunu ile devam edelim. Don’t Starve Together çok güzel çizgi grafiklere sahip bir oyun. Issız bir adada yaşam mücadelesi verdiğiniz bu oyunun, diğer hayatta kalma oyunlarından bir farkı var. O da bu oyunun sonu yok. Yani siz ne kadar hayatta kalabilirseniz, o kadar oynamış olursunuz. Peki o zaman oyunun amacı ve konusu ne? Hemen açıklayalım.

”Don’t

Oyuna başladığınız andan itibaren, etrafınızda bulunan nesneleri toplamalısınız. Bu sayede yavaş yavaş kendinize yaşanacak bir alan yapabilirsiniz. Karakterinizin açlık durumunu takip etmeli ve düzenli olarak beslenmelisiniz. Geceleri kendinize ışık kaynağı yaratarak akıl sağlığınızı korumalısınız. Etrafınızda size saldıracak bir sürü canavarlar savaşmalısınız. Kısacası hayatta kalmak için oyunu tamamıyla keşfetmelisiniz.

Oyunda 10’dan fazla farklı karakter var. Her karakterin kendine has bazı özellikleri var. Ekibinizi kurarken bu özelliklere dikkat etmeyi unutmamanız lazım. Bunlara ek olarak, oyundaki efektler çok hoş. Eşya toplarken ve savaşırken çıkan sesler, ağaç keserken ağaçların sallanması ve düşme animasyonu… Bu tarz detaylar biz gamerların hoşuna gider. Ayrıca oyunda mevsim mekaniği de var. Belli bir süre sonra mevsimler değişiyor ve bu duruma adapte olmanız gerekiyor.

Arkadaşlarınızla sıkılmadan uzun uzun oynayabileceğiniz bu muhteşem oyuna bir şans verin deriz. Üstelik Don’t Starve together fiyatları kesinlikle korkulacak durumda değil. Tam aksine, gamer dostu bir fiyata sahip!

Back 4 Blood

Yeni nesil zombi savaş oyunu arayanlar, daha fazla yorulmanıza gerek yok! Çünkü Back 4 Blood tam aradığınız oyun. Left 4 Dead yapımcısı ekibin çıkardığı bir oyun. Buradan bile anlayacağınız gibi, oyun mükemmel. Zombilere karşı savaştığınız bir oyundan beklediğiniz her şeye sahip.

”Back

Oyuna başlarken farklı özelliklere sahip karakterler arasından istediğinizi seçmelisiniz. Fakat bu seçimleri düşünerek yapmanız lazım. Mesela, aranızdan birinin mutlaka doktor olması lazım. Biri yere düştüğü zaman onu kaldırmak onun görevi olmalı. Bu gibi konuları düşünerek yaptığınız karakter seçiminden sonra, arkadaşlarınızla sırt sırta verip zombi yığınlarıyla savaşmalısınız.

Küçük bir açıklamayı siz oyuna girmeden önce yapmak isteriz. Back 4 Blood gerçekten zor bir oyun. O yüzden başlamadan önce zorluk derecesi seçerken dikkatli davranın. Yoksa işin içinden çıkamayarak sürekli ölebilirsiniz.

Oyuna dair bir diğer güzel nokta da, teknik olarak oyunu oynamak için almanıza gerek yok! Gamepass sayesinde, oyunu dilediğiniz gibi oynayabilirsiniz. Aylar boyunca oynayacağınızı düşünüyosanız, oyunu almanız sizin için daha karlı olacaktır. Fakat bu oyunu 4 kişilik co-op oyunlar listemize koymamızda, oyunun Gamepass’te olması da etkiliydi.

Eğer ki siz de zombilerle dolu bir haritada hayatta kalma savaşı vermek istiyorsanız, Back 4 Blood fiyatları sayfamıza bekleriz. Fakat dediğimizi unutmayın, oyun aynı zamanda Gamepass’te de var!

Monster Hunter Rise

Madem zombileri avlamayı konultuk, biraz da canavar avlamayı konuşalım! Monster Hunter Rise 2022 yılında çıkan en eğlenceli oyunlardan birisi. Tam bir rol yapma oyunu. Karakterinizi istediğiniz gibi geliştirebilirsiniz. Fakat bunun için doğru silahları kullanmalısınız. Doğru silahlara sahip olabilmek için de, canavarları avlayarak malzeme toplamalısınız!

”Monster

Birbirinden korkunç ve ilginç canavarlarla savaşmaya hazır olun. Aklınızda hep şu soru olsun, bu devasa canavarlarla tek başıma mücadele edebilir miyim? Eğer cevabınız hayırsa, hiç vakit kaybetmeden arkadaşlarınızı çağırın. 4 kişiye kadar çıkabilen takımınızı kurun ve birbirinize yardım edin.

Uçsuz bucaksız haritayı keşfedin ve karşınıza çıkan canavarlara acımayın. 14 farklı silahı toplayıp, her silah için gereken farklı becerilerinizi geliştirin. Unutmayın, yapacağınız her şey tek bir amaç uğruna, Felaket’ten korunmalısınız!

Felaket durumu, oyunun temel konusunu oluşturuyor. Kamura adlı bir köyde geçen oyunda, canavarlar düzenli aralıklarla güçlerini birleştirip köye saldırıyor ve bu duruma da “Felaket” deniyor. Köyünüzü bu durumdan korumalısınız. Size bir ipucu, bunu asla kendi başınıza yapamazsınız!

Bu muhteşem maceraya katılmanız çok kolay. Hemen Monster Hunter Rise fiyatları sayfamıza giderek, indirimli mağazayı bulmak! Sonrası arkadaşlarınızla canavar avlamak!

Viscera Cleanup Detail

Temizlik meraklıları aramızda mı? Çünkü tam sizlik bir oyunumu var. Viscera Cleanup Detail kelimenin tam anlamıyla, uzay istasyonunda geçen bir temizlik simülasyon oyunu. Böyle deyince kulağa sıkıcı geliyor olabilir. Fakat durum bunun tam tersi.

”Viscera

Birbirinden değişik deneylerin yapıldığı bir uzay istasyonunda bir hademesiniz. Deneylerin çoğu ters gittiği için, ortalık batmış durumda. Haliyle burada görev size düşüyor. Fakat ortalık o kadar berbat ki, tek başınıza her yeri temizleyemeyebilirsiniz. O zaman arkadaşlarınızdan yardım almanın tam vakti!

Oyunda her detay ayrı ayrı düşünülmüş. Mesela siz yerleri sildikten sonra, bir arkadaşınız ayakkabılarını temizlemeden gelirse, vay halinize. Her taraf tekrar batacaktır. O yüzden arkadaşlarınızla aranızdaki iletişim kuvvetli olmalı. Birbirinden farklı temizlik aletlerinden doğru olanı bularak ortalığı pırıl pırıl yapmak, kolay bir şey değil maalesef.

Oyunun içeriğinin anksiyetenize iyi gelmesi kadar, fiyatları da iyi gelecek! İnanılmaz eğlenceli bir deneyim için, hemen Viscera Cleanup Detail fiyatları sayfamıza göz atın deriz!

Co-op Oyun Her Zaman Keyiflidir

Her zaman diyoruz, tek başınıza oyun oynamak güzeldir. Fakat arkadaşlarınızla beraber oynamak daha keyiflidir. İşte bu yüzden sizler için 4 kişilik co-op oyunlar listesi hazırladık. Umarız beğenmişsinizdir ve arkadaşlarınızla keyifli oyun vakti geçirebileceğiniz bir oyun bulmuşsunuzdur.