Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Elden Ring: Bekle
Bekleyebilirsen!

Bir şeyi dört gözle beklemek hiç kolay değildir. Hele de bir gamer’ın çıkacak bir oyunu beklemesi… Fakat farkındayız, çıkacak oyunları beklemek de bu işin doğasında var diyebiliriz. Sizleri, çıkmasına daha bir süre olan oyunlar için heyecanlandırmak istemeyiz aslında, fakat ekipçe biz çok heyecanlandık. Mecbur sizleri de işin içine çekicez! Bahsettiğimiz oyun ne mi? Tabii ki de Elden Ring. Kısa bir süre önce test sürümlerine açılan ve belirli yayıncıların oynayabildiği bu oyunu hep beraber değerlendirmek istedik. İşte sizler için Elden Ring hakkında edindiğimiz bazı bilgiler!

Yeni Bir Fantastik Maceraya Hazır Ol

Elden Ring, kelimenin tam anlamıyla bizleri yeni bir mistik ve fantastik maceraya çağırıyor. Ne yazık ki, oyunun piyasaya sürülme tarihi olarak 25 Şubat 2022 belirlenmiş. Şimdiden oyunu “ön sipariş” olarak alabilmekteyiz, fakat oyunu oynaması için biraz daha süre gerekli gibi gözüküyor. El mahkum beklememiz gerekecek. Peki Elden Rins nasıl bir oyun? Hikayesi ve teması nasıl?

Elden-Tings

Yukarıdaki fotoğraftan da görebileceğiniz üzere, Elden Ring, fantastik diyarlardaki maceraları bizim ayağımıza getirecek bir rol yapma oyunudur. Oyundaki temel amaç, Lands Between adı verilen bir bölgede, bir Elden Lord olmak. Bunu başarmak için de, Elden Ring’in gücünü kullanabiliyor olmalısınız! Kocaman bir açık dünya içinde, birbirinden değişik canavarlarla yüzleşecek, onlarca zorlu mücadele vereceksiniz!

Oyuna Kendinizden Bir Parça Katın

Her gamer kendini oyun içinde görmeyi sever. Elbette bire bir kopyanızı oyunda görmeniz mümkün değil, fakat bu demek değil ki kendinize benzer biri olmasın! Elden Ring, geliştirdiği teknolojisi sayesinde, karakter özelleştirmelerini maksimum düzeyde sunan bir oyuna benziyor. Karakterinizin görünüşü ayarlayabilir ve kendinize benzetebilirsiniz. Unutmayın, kahraman olmayı hak ediyorsunuz, oyunda kendinizi yaratarak kahramanlığı tadabilirsiniz!

Karakterinizin fiziksel görünüşüne ek olarak, Elden Ring aynı zamanda karakterinizin silahlarını da size seçtiren bir oyun. Yani, çeşitli zırhlardan, silahlardan veya büyülerden istediğinizi seçerek, gerçek anlamda kendinize özel bir karakter yaratabilirsiniz. Tamamen sizin isteklerinize göre, ağır zırhlar giyen bir yakın dövüş savaşçısı da olabilirsiniz veya hızlı hareket eden ve büyüleriyle ortalığı toz dumana katan bir büyücü de!

Elden-Ring

Elden Ring Grafikleri

Konuşmadan geçsek olmaz, Elden Ring, harika grafiklere sahip bir oyun. Kendinizi fantastik şatoların arasında bulduğunuzda, karanlık ve ürpertici bir mağaraya girdiğinizde veya ormanda dolaşırken ağaçlara baktığınızda, gerçek mi yoksa oyun mu diye düşünebileceğiniz türden grafikler. Buna da ek olarak, oyun içinde karakterlerin vurduğu büyülerin animasyonları da, izlemesi keyifli türden olmuş. Oyunun yapımcı firması olan Fromsoftware’in, Elden Ring için uzun vakit ve emek harcadığı çok çabuk belli oluyor!

Hazır oyunun grafiklerinden bahsetmişken, bazı savaş görüntülerinden de bahsetmek isteriz. Genel olarak sert ve keskin savaş görüntülerine sahip olan Elden Ring, gamerları savaş sahneleri açısından tatmin edecek gibi gözüküyor. Karakterlerin vuruşlarındaki efektlerin güzelliğinden tutun da, kılıçların çarğıştığında çıkardığı kıvılcıma kadar, oyundaki savaş grafikleri de detaylandırılmış şekilde! Tabi bunların olabilmesi için, biraz yüksek grafik ayarları gerekiyor olabilir. Sahi, biraz da oyunun sistem gereksinimlerinden bahsedelim!

Elden-Ring

Elden Ring Sistem Gereksinimleri

Grafiklerini övememiz, gözünüzü korkutmasın deriz. Elden Ring sistem gereksinimleri, son dönemlerde çıkan diğer oyunların çok da üzerinde değil. Hatta bazılarına göre düşük sistem gereksinimine sahip bile diyebiliriz. Minimum ekran kartı olarak, GeForce GTX 770 2GB veya Radeon R9 280 belirlenirken, minimum işlemci olarak da Intel Core i5-2500K veya AMD FX-6300 belirlenmiş.

Elden Ring sistem gereksinimleri için önerilen parçalarda ise, ekran kartı olarak GeForce GTX 1060 6GB veya AMD Radeon RX 480 4GB yer alıyor. Önerilen işlemciler ise, Intel Core i7-4770K veya AMD Ryzen 5 1500X. Size demiştik, oyun o kadar da yüksek bir sistem gereksinimi istemiyor!

Elden Ring Fiyatları

Gelgelelim, oyunun oynanış ve grafiklerinden sonraki en önemli konulardan birine, Elden Ring fiyatları. Maalesef, üzücü haberler vermek zorundayız… Oyun tam olarak istenilen bir düzeyden çıkmayacak. Oyunun Steam sayfasındaki bilgilerine bakanlar bilir, fakat daha bakamadıysanız hemen söyleyelim. Oyunun çıkış fiyatı tamı tamına 299 TL.

Özellikle de Dolar ve Euro kurlarının arttığı bu zamanlarda, “normal” olarak karşılanabilecek fakat bir gamer için yine de pahalı bir oyun. Elden Ring fiyatları gün geçtikçe azalacaktır elbette. Fakat bu fiyat takibini yapmak kolay olmayabilir. Dilerseniz hemen Elden Ring Fiyatları sayfamız üzerinden, oyunu favorilerinize ekleyebilirsiniz! Bu sayede, Elden Ring fiyatlarında bir azalma olması durumunda sizlere haber vereceğiz!

Elden-Ring

Elden Ring Satın Al: Kimlere Tavsiye Ederiz?

Her oyun inceleme yazımızda olduğu gibi, bu yazımızda da oyunu kimlere tavsiye ettiğimizi söylemek isteriz. Herşeyden önce, Elden Ring, çok da kolay bir oyun olmayacak gibi duruyor. Biraz el göz becerisi isteyen, sizi zorluğuyla tatlıdan tatlıya kızdırabilecek bir oyun. Bu nedenle Elden Ring satın al tavsiyesine uyacak kişilerin, her şeyden önce sabırlı olması gerekli. Buna ek olarak, Elden Ring uzun sürecek ve içinde keşfedilmesi gereken çok şey olan bir oyun. Bu da sabırlı olunması gerektiğini destekler nitelikte.

Son olarak düşünülmesi gereken şeylerden biri de, Elden Ring fiyatları. Çünkü gerçekten çok da uygun bir fiyata sahip olamayacak bu oyunu alırken, ortalama bir oyuna kıyasla çok daha fazla para ödemiş olacaksınız. Bu nedenle, Elden Ring satın al tavsiyemize uymak isteyenlerin, bu oyunu aldıktan sonra bir süre başka bir oyun alamayabileceklerini düşünmeleri gerek.

Uzun lafın kısası, Elden Ring, çıkmadan yarattığı heyecana değecek bir oyun gibi duruyor. Gerek grafikleri, gerekse hikayesi ve oynanış mekanikleriyle, biz gamerlara layık bir oyun olacak. Siz de bu fantastik ve rol yapma macerasında kendinize bir yer bulmak isterseniz, hemen Elden Ring fiyatları sayfamıza giderek, en uygun ve güvenilir mağazayı bulabilirsiniz.