Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

En İyi 40 TL Altı Oyunlar

Her zaman diyoruz, maalesef ki gamer olmak kolay değil. Hele de ülkemiz şartlarını düşünürsek, oyun fiyatları gerçekten pahalı olabiliyor. Fakat Gamahunterz, her daim siz değerli kullanıcılarımızın yanında! Sizler için yaptığımız fiyat karşılaştırmalarına ek, sizlere oyunlar önererek paranızla en ideal şekilde hangi oyunları almanız gerektiğini de söylüyoruz. Bu yazımızda da, sizler için en iyi 40 TL altı oyunları derledik. Tabi ki bu derlediğimiz listedeki fırsatları, sadece Gamehunterz üzerinden bulabilirsiniz. Listemizi sizlerle de paylaşmadan önce, oyunları sırasız bir şekilde koyduğumuzu hatırlatmak isteriz. Hazırsanız başlayalım!

Çiftliğinizi İnşaa Etmeye Ne Dersiniz?

En iyi 40 TL altı oyunlar listemize, son dönemlerde çıkmış bir oyun ile başlayalım deriz. Başlığımızdan da anlayabileceğiniz üzere, Ranch Simulator oyunu, 2021 yılının Mart ayında piyasaya sürülen bir oyun. Hali hazırda erken gelişim oyunu olarak geçen Ranch Simulator, gün geçtikçe kullanıcılarından aldığı geri dönüşler ile gelişerek güzelleşmektedir.

Ranch-Sim

Her şeyden önce, oyun çok kafa dinlendirici. Çünkü oyunda temel bir hikaye yok, bunu baştan belirtelim. Eğer ki hikayesi olmayan bir oyun oynamaya karşıysanız, paranızı harcamamanız gereken bir oyun. Fakat hikaye odaklı olmamak da insanı dinlendiriyor diyebiliriz. Buna ek olarak, oyun aslında uzun süreler oynayabileceğiniz bir oyun. En az 50 saat oynanabilen, hatta ve hatta bazı gamerların 100+ saat oynadığı Ranch Simulator, herhangi bir ekstra dikkat gerektirmiyor. Peki bu oyunu size neden övüyoruz?

Ranch Simulator, grafikleriyle ve efektleriyle değerlendirmeniz gereken harika bir oyun. Harika derken de tabi ki gerçeğe yakın grafikler olarak değerlendirmeyin, fakat özenerek yapılmış grafiklerin olduğunu çok kolay fark edeceksiniz. Buna da ek olarak, oyundaki ses efektleri gerçekten çok başarılı. Işıkları kapatarak güzel bir kulaklıkla oynadığınız zaman, emin olun ki ormanlık bir alanda gibi hissedeceksiniz kendinizi! Siz de en iyi 40 TL altı oyunlar listemizdeki ilk oyunu almayı düşünüyorsanız, buraya tıklayarak Ranch Simulator fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz!

Korku Dolu Bir Hayatta Kalma Oyununa Var Mısınız?

Sıra geldi övmeyi her zaman sevdiğimiz ve bizce hak ettiği değeri asla görmeyen bir oyuna. Sıkı takipçilerimiz başlığı da okuyunca anlamışlardır, The Forest. Ekipçe severek oynadığımız ve 2 kere bitirdiğimiz bir oyun. 4 kişiye kadar arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunu. Fakat hayatta kalmak için çeşitli canavarları öldürmelisiniz, kamp kurmalısınız, kendinize silahlar yapmalı ve yiyecek bulmalısınız. Hepsini başarabilecek misiniz? Peki neden kaçmıyorsunuz ama savaşıyorsunuz?

Forest

Oyuna bir uçakta başlıyorsunuz ve uçağınız bir adaya düşüyor. Yanınızda duran çocuğunuz hala hayatta, fakat hayal meyal hatırlıyorsunuz ki onu kırmızı boya kaplı bir adam kaçırmış. Tek amacınız var, o da çocuğunuzu bulmak. Bunun için hayatta kalmalı, etrafı keşfetmeli ve adanın beklenmedik sürprizleriyle başa çıkmalısınız. Karanlık mağaraları keşfedecek, birbirinden korkunç canavarlarla yüzleşeceksiniz.

Kesinlikle oynanması gereken The Forest, özellikle de arkadaşlarınızla oynadığınız zaman inanılmaz keyifli oluyor. Birbirinize destek olarak ev kurabilirsiniz, biriniz avlanırken diğeri de etraftan malzeme toplayabilir. Bu muhteşem oyunu almak isteyen herkesi, The Forest fiyatları sayfamıza bekliyoruz!

Oyunun Görünüşüne Değil, İçeriğine Bakın

En iyi 40 TL altı oyunlar listemize hız kesmeden devam ediyoruz. Sıradaki oyunumuz tam olarak bu başlığı hak eden Hades oyunu. Çünkü insanların çoğunun Hades’e karşı bir önyargısı var. Bize kalırsa nedeni de tamamen oyunun görselleriyle alakalı. Evet kabul ediyoruz, oyun belki de çok da kaliteli görsellere sahip değilmiş gibi görünüyor olabilir, fakat inanın durum ondan çok daha farklı. Muhteşem ötesi bir hikaye, ilgi çekici mitolojilere dayanıyor ve bu da sanki size eski zamanlardaki gerçek bir olayı yaşıyorsunuz hissi yaratıyor.

Hades

Oyunun adından da belli olduğu gibi, Yunan tanrısı Hades’in oyunla bir bağlantısı var tabi ki de. Oyundaki canlandırdığımız ana karakter Hades’in oğlu. Belirli amaçlarınız ve idealleriniz uğruna (spoiler vermemek için daha fazla açamayız) çıktığınız yolda, birbirinden zorlu maceralarla karşılaşacaksınız. Hepsinin üstesinden gelebilecek misiniz? Belki üstesinden gelemeyeceğiniz ve ölmeniz gereken bazı durumlar vardır. Hatta neden olmasın, ölmek sizi daha güçlü yapacaktır.

Kelimenin tam anlamıyla bağımlılık yapabilen bir oyundur, aman dikkat diyelim. Oyunu oynadığınızda geçen zamanın farkına bile varmayacaksınız. Sadece önyargılı olmadan, bir kerecik de olsa denemeye çalışın. Sizleri de anıyoruz, oyuna para veriyorsunuz, fakat beğenmemeniz durumunda oyunu iade edebileceğinizi hatırlatır ve herkesi Hades fiyatları sayfamıza bekleriz!

Klasiklere Geri Dönme Zamanı

Ne varsa eskilerde var derlermiş de inanmazdık. Fakat bazen durum gerçekten tam olarak böyle oluyor. En iyi 40 TL altı oyunlar listemizdeki oyunu sadece Gamehunterz üzerinden 40 TL altında bulabileceğinizi hatırlatalım her şeyden önce. Peki mazilerden gelen klasik oyunumuz ne mi? Tabi ki de Max Payne 3. İlk iki oyununu oynayanlar bilir, oyun dünyasında bir devrim yaratan oyundur Max Payne serileri. İlk ağır çekim efekti bu oyun ile gamerların dünyasına tanıtıldı. İnanılmaz bir arka hikayesi olan Max Payne adındaki bir polisi canlandırdığımız bu oyunda, aksiyon hiç hız kesmiyor.

Max-Payne-3

Her şeyden önce, eğer ki Max Payne 1 ve Max Payne 2 oyunlarını oynamadıysanız, ilk önce onları oynamanızı tavsiye ederiz. Ne mutlu ki Gamehunterz sayesinde ilk iki oyun da 20 Tl’den daha ucuz!

Gelelim tavsiye ettiğimiz Max Payne 3 oyununa. Artık yaşlanmış bir Max ile aksiyonun durmayacağı maceralara bir kere daha açılmaya ne dersiniz? Özellikle grafik ve oynanış mekaniklerini değerlendirirsek, 2012 yılında çıkan bu oyun, çıkış tarihinin çok ilerisinde bir oyun. Üçüncü şahıs aksiyon oyunu severlerin mutlaka oynaması gereken Max Payne 3 için, buraya tıklayarak fiyat karşılaştırması yapabilir ve en uygun resmi ve güvenilir satıcı üzerinden alışveriş yapabilirsiniz!

Işıklar Açılsın, Kapalıyken Oynamayın!

Sıradaki oyunumuz klasikleşmiş ve artık kült olarak sayılan bir korku oyunu olan Outlast serileri. “Bunu neden eklediniz sanki bilmeyen var!” diye bize sitem etmeyin lütfen. Çünkü Instagram hesabımız üzerinden yaptığımız anketlerde Outlast 2’yi birçok kullanıcımızın oynamadığını gördük! Bunun nedenini az çok anlayabiliyoruz, korku oyunu sevmiyor olabilirsiniz. Fakat bize güvenin, bu deneyimi kaçırmamanız lazım. Oyun oynarken her daim sakin olmak çok zordur, bunu biliyoruz. Fakat iş Outlast 2 gibi korku oyunlarına gelince, başka bir boyuta geçiyor.

Outlast-2

Her daim gerileceğiniz ve korku dolu anlar geçireceğiniz Outlast 2, özellikle korku filmi seven kişiler için birebir korku oyunlarından biri. Oyunu bazen çok gerildiğiniz için bırakacaksınız, ama sonuna kadar dayanın deriz. Çünkü arkada dönen hikayesi gerçekten görmeye değer düzeyde. Oyunu diğer korku oyunlarından ayıran temel unsurlardan biri de bu. Ayrıca oyundaki kamera kullanım olayları da ayrı bir korku havası katıyor. Sanki Paranormal Aktivite serilerinin birinin oyunuymuş gibi geliyor.

İşte size esas cesaret örneği, Outlast 2’yi ışıklarınızı kapatarak oynayın, tabi eğer yapabilirseniz! Varsa böyle bir babayiğit, çıksın gelsin, tebrik edip ödüller verelim! İşin şakası bir yana, ışıkları kapatarak yüksek güçte bir kulaklıkla oynadığınız zaman, bayılsanız bayılırsınız! O nedenle daha sakin bir ortam oluşturmak için ışıkları açık tutun ve düşük sesle başlayın deriz. Kesinlikle şans vermeniz gereken en iyi 40 TL altı oyunlar listemizdeki korku oyunu olan Outlast 2 için, buraya tıklayarak fiyat karşılaştırma sayfasına gidebilirsiniz!

Basketçiler Burada Mı?

En iyi 40 TL altı oyunlar listemizde sizler eönermek istediğimiz son oyunumuz ise bir sokak basketbolu oyunu olan NBA 2K Playgrounds 2. Malum, diğer basketbol oyunlarının fiyatları aldı başını gidiyor. Geriye elimizdeki en temel basketbol olan, küçüklüğümüzde de saatlerce oynadığımız “sokak basketbolu” kalıyor. Küçümsemiyoruz kesinlikle, çünkü ekipçe sokak basketbolu oynamayı da severiz, NBA 2K Playgrounds 2 oynamayı da!

NBA-2K-Playgrounds-2

Efsanevi basketbolcuları bu sefer de sokaklara taşıyın. Kurduğunuz kadrolar ile 2v2 maçlar atın. Arkadaşlarınızı da davet edin ve birbirinize karşı ya da birlikte başkalarına karşı oynayın. Havada asılı kalarak aklınıza bile gelmeyecek smaçlar basın. Yapabileceklerinizin asla sınırı yok! Üstüne üstlük, Steam’de 219 TL olan bu oyunu sizler için yakaladığımız özel fırsatlarla en iyi 40 TL altı oyunlar listemize koyduysak, bilin ki bu oyun kaçmaz bir fırsat :).

NBA Allstar maçlarını sevenler, Harlem’in gösterilerine bayılan sokak basketçileri için bir oyun önerisi yapmamız gerekse, tam olarak bunu seçeriz. Siz de eğer efsanevi oyuncuları sokak basketine getirmek isterseniz, Gamehunterz sayesinde çok uygun fiyata alabileceğiniz NBA 2K Playgrounds 2 oyununu mutlaka oynayın deriz!

Umarız ki sizler için derlediğimiz en iyi 40 TL altı oyunlar listemizi beğenmişsinizdir. Aralarında çok bilinen oyunlar olsa da, fiyatının 40 Tl altında olduğunu bilmediğiniz oyunlar olabilir! Bu oyunları sizlere bildirmek de zaten Gamehunterz’ın işidir! Bu tarz fırsatları her daim yakalayabilmek için, sitemize üye olmayı ve bizleri Instagram üzerinden takip etmeyi unutmayın!