Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

En İyi Coop Oyunlar

Her gamer'ın aradığı tarz oyunların en başında belki de coop oyunlar gelir. Arkadaşla veya sevgiliyle oyun oynamak gerçekten bir oyun sever için çok zevkli bir şeydir. Fakat bu tarz oyunların da kalitelisini bulmak çok da kolay bir durum değildir maalesef. Bir kere kaliteli bir hikaye veya oynanış mekaniği gereklidir, ki her oyunda bulabileceğiniz özellikler değildir bunlar da. İşte bu konuda siz değerli kullanıcılarımıza yardımcı olabilmek adına, ekipçe seçtiğimiz en iyi coop oyunlar listemizi sizlerle paylaşmak istiyoruz. Oyunları neden seçtiğimizi (spoiler vermeden) sizlere anlattıktan sonra, emin olun oynamak için bir sürü güzel coop oyun olduğunu fark edeceksiniz!

En İyi Coop Oyunlar Listemizden Önce, Coop Oyun Nedir?

Coop oyun, arkadaşlarınızla beraber olarak oynayacağınız ve temelde “online olmayan” oyunlardır. Yani aslında arkadaşınızla beraber bilgisayara karşı oynadığınız oyunlar da denebilir. Gamerlar için en eğlenceli oyun türlerinden biri olduğu için, siz değerli kullanıcılarımıza en iyi coop oyunlar listesi hazırlama kararı aldık.

Öncelikle listemizi açıklamaya başlamadan önce, listemizin en iyiden en kötüye bir sıralama olmadığını, ekipçe bize güzel gelen oyunları sizlere ilettiğimizi hatırlatmak isteriz. Peki sizce hangi oyunlar en iyi coop oyunlar listemizde vardır? Hemen başlayalım!

The Forest

Şahsen benim en sevdiğim ve bence en iyi coop oyunlar arasında olan The Forest, özellikle bir arkadaşınızla beraber saatlerce keyifle oynayabileceğiniz oyunlardan biri. Kendinizi ıssız bir adaya düşen uçağın içinde buluyorsunuz ve gözlerinizi açtığınızda gördüğünüz ilk şey, biri sizin çocuğunuzu kaçırıyor! En büyük amaçlarınız ise hayatta kalmak ve çocuğunuzu bulmak! Tabi bunları yapabilmek için kendinize yiyecek bulmalı, avlanmalı, yaşayacak korunaklı bir alan yaratmalı ve adadaki yamyamlarla savaşmanız lazım.

The Forest, oynanış olarak da hızlı biten bir oyun değil. Verdiğiniz paranın hakkını gerçekten iyi bir şekilde verecektir. Oyundaki mağaraları keşfetmeniz bile başlı başına bir olay. Yer altında uzanan karanlık tünellerde gezinmek ve yolunuzu bulabilmek sizi mutlaka zorlayacaktır. Fakat korkmayın, çünkü oyun size ana menüde farklı farklı zorluk seviyesi sormaktadır. Bunlardan dilediğinizi seçerek oyunu biraz deneyin ve size en iyi gelen seviye ile oyunu oynayın derim.

Arkadaşlarınızla sıkılmadan saatlerce oynayabileceğiniz bu oyun aynı zamanda fiyatlarıyla da sizi mutlu edecektir. The Forest fiyatları birbirinden pahalı oyunlar arasında biz gamerlara ilaç gibi gelecek düzeyde. Dilerseniz, The Forest Fiyatları sayfamıza giderek, adını en iyi coop oyunlar listemize yazdırmış bu oyunun en uygun fiyatını görebilirsiniz!

Left 4 Dead 2

En iyi coop oyunlar listemizde bir klasik oyuna hazır mısınız? Her gamer’ın internet kafeye gittiğinde oynadığı oyunlardan birini konuşalım. Left 4 Dead 2, benim için CS 1.6’dan sonra oynanılan oyundur. İnternet kafeye her gidişimizde arkadaşlarımla mutlaka oynamışızdır. Temel amacı zombiler arasında hayatta kalarak bölümleri tamamlamak olan bu oyunda, gerginlik sizi asla bırakmayacak. Kendinize iyi silahlar bulmalı ve takım arkadaşlarınıza güvenmelisiniz. Her daim tetikte olmanız gereken oyunda sizi yerinizden zıplatacak, gerecek ve rahatlatacak o kadar çok şey var ki, sayarak bitiremeyiz.

Bölüme başlayıp silahlarınızı aldıktan sonra karşınıza birbirinden farklı zombiler çıkacak ve onlarla savaşmanız gerekecek. Hepsini hallettikten (ve bazılarından kaçtıktan) sonra, bir güvenli bölgeye girerek, sonraki bölüme geçeceksiniz. O güvenli bölge kapısını görünce içinize bir rahatlama gelecek, sormayın gitsin…

Defalarca ve saatlerce oynayarak sıkılmayacağınız en iyi coop oyunlar listemizdeki Left 4 Dead 2, mutlaka alınması ve oynanması gereken oyunlardan biridir. Bu oyunu arkadaşlarıyla oynamak isteyen herkesi, arkadaşıyla beraber Left 4 Dead 2 Fiyatları sayfamıza bekleriz!

Don’t Starve Together

Hem zorlanacağınız hem de eğlenceyi doruklarda yaşayacağınız, en iyi coop oyunlar listemizde unutulmaması gereken oyun, tabi ki Don’t Starve Together. Oyun size basit çizimli görünse de, inanın oynaması o kadar ka kolay değil. Yapacağınız karakter seçimlerinden sonra, bir adada oyuna başlıyorsunuz. Amacınız ise olabildiğince hayatta kalmak. Bu sırada kendinize yiyecekler toplamalı, canavarlarla savaşmalı, akıl sağlığınızı korumalı ve mevsimleri atlatabilmelisiniz. Bunların herhangi birini yapabilmek için de, oyundaki “crafting” mekaniklerine hakim olmanız gerekli. Yavaş yavaş çözmeye başladınız mı, bu oyundan zevklisi olamaz…

Oyunu oynarken en çok hoşuma giden yönlerinden biri de oyundaki ses efektleri oldu. Gerçekten çok basit ama insanın çok hoşuna giden ses efektleri sayesinde, oyun inanılmaz keyifli hale geliyor, sadece o ses efektleri için bile en iyi coop oyunlar listemize alınabilecek bir oyun. Oyunun zorluğu da ayrı bir keyifli, çünkü hayatta kalma dürtünüz sizi hep ileriye taşıyor ve her daim mücadele ediyorsunuz. Kendinizi oyuna iyice kaptırıyorsunuz.

Eğer siz ve arkadaşınız hayatta kalma oyunlarını seviyorsanız, sizin için oyunlardaki ses efektlerinin iyi olması önemliyse, zor oyunları seviyorsanız, işte sizin için büyük fırsat. En iyi coop oyunlar listemizde kendine yer bulan Don’t Starve Together kaçırmamanız gereken bir oyun. Dilerseniz hemen Don’t Starve Together fiyatları sayfamıza gidebilirsiniz!

A Way Out

En iyi coop oyunlar listemizdeki sinema keyfinde oyun, A Way Out. Özellikle hikayesiyle sizleri içine çeken ve sinemada film izliyormuşcasına oynayabileceğiniz bu oyun, gerçek bir coop oyunu, çünkü oynanması için 2 kişi gerekiyor. Listemizdeki diğer oyunları dilerseniz tek kişi de oynayabilirsiniz, fakat bu öyle değil. Hapishaneden kaçmaya çalıştığınız bu oyunda hikaye örgüsüne bayılacaksınız. İki karakter arasından istediğinizi seçerek başladığınız A Way Out, hem zihninizi çalıştıracak hem de size muhteşem bir oynanış sunacaktır. O nedenle en iyi coop oyunlar araması yapanların karşına mutlaka çıkarmamız gereken bir oyundu.

Size bazı yapılması gereken görevleri ileten ve bir şekilde olayı çözerek bu görevleri tamamlamanız gereken oyunda, bazı görevler için gerçekten arkadaşınızla çok koordine çalışmanız gerekli. Sinema keyfinde oyun dememizin en temel nedeni de oyundaki sinematikler. Bazı yerlerde araya giren sinematik görseller aksiyon filmlerini aratmayacak şekilde!

Oyunun bir diğer güzel yanı ise, arkadaşınızla oynamak için, oyunu sadece birinizin alması yeterli! Oyunu almanız durumunda, arkadaşınız sizin üzerinizden oyunu oynayabiliyor. O yüzden, sinema tadında aksiyon ve kaçış oyunu seven arkadaşınıza sürpriz yapmak için, en iyi coop oyunlar listemizde yer alan bu oyunu almak adına hemen A Way Out fiyatları sayfamıza gidebilirsiniz!

Overcooked 2

Aşçılar ve yemek yapmayı seven gamerlar aramızda mı? O zaman en iyi coop oyunlar listemizde tam sizlik bir oyun var, Overcooked 2. Çok güzel bir hikayeye sahip olan bu oyunda, yaşadığınız eğlence gerçekten çok başka bir boyutta olacaktır. Genellikle Overcooked 2 ismi geçince insanların aklına “sevgiliyle oynamalık bir oyun” ifadesi gelse de, sevgiliniz olmasa da en yakın arkadaşınızla oynayabilirsiniz! Sizi zamana karşı yarıştıracak, yemekler yaptiracak ve müşterilerinizi memnun ettirmeye çalışacak bu oyunu kesinlikle denemelisiniz.

En iyi coop oyunlar listemize girmesine şaşırmadığımız bu oyunu oynayan tüm gamerlar, oyunun listemizde olmasına hiç şaşırmayacaklardır. Verdiğiniz paraya sonuna kadar değen ve oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız Overcooked 2, aynı zamanda çok renkli görseller sahip. Arkadaşlarınızla görev dağılımı yapmalısınız ve birbirinize sürekli yaptığınız işler konusunda haber vermelisiniz.

Coop oyun severleri, en iyi coop oyunlar listemizdeki bu oyunu almaları için Overcooked 2 fiyatları sayfamıza bekliyoruz!

Sizin için en iyi coop oyunlar listemizi paylaştık. Peki aralarından daha önce oynadığınız oyunlar oldu mu? Eğer oynamadıklarınız varsa, hepsini kesinlikle denemenizi isteriz. Eğer en iyi coop oyunlar listemizi beğendiyseniz, arkadaşlarınızla da paylaşarak onlarla oyun seçmeyi unutmayın! Gamehunterz olarak arkadaşlarınızla oyun oynamanın ne kadar keyifli olacağının farkındayız, bu yüzden sizin için özenle hazırladığımız en iyi coop oyunlar listemizi umarız ki beğenirsiniz!