Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

En İyi Fifa 22 Takımları

Konsol ve bilgisayar gamerlarının ortak noktaları nelerdir? İlki sadece mobil oyun oynayanları gamer olarak saymamaları, ikinci de Fifa serileri. İki tarafın ortak oyunlarından biri olan Fifa 22, neredeyse her gamerın sevdiği oyunlardan biridir. Hatta ve hatta biraz daha ileri gidersek, bilgisayar oyuncuları bile Fifa serilerini genellikle kol ile oynar. Çünkü koldaki analog hissi gerçekten klavyeye göre üst seviyededir. İki tarafın farklılıklarını bir kenara bıraktıran Fifa serisinin konuşmaya değer bir oyun serisi olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle de sizler için bu yazımızda en iyi Fifa 22 takımları derlemesi yaptık!

Fifa-22

Öncelikle en iyi Fifa 22 takımları listemizi nasıl yaptığımıza değinmemiz daha doğru olacaktır. Elbette takımların gerçekteki güçleri ve Fifa 22’deki güçleri birbirine paralel olarak ilerliyor. Biz yine de gerçek hayattaki güçlerinden daha çok Fifa’daki güç oranlarını ve profesyonel oyuncuların tercihlerine göre sıraladık! Tahmin edebileceğiniz takımlar var mı?

Fifa 22’de Kaç Lig ve Takım Var?

Fifa 22’de kaç takım var ve Fifa 22’de kaç lig var gibi sorular her futbolsever gamerın aklında olabilecek sorulardır. Bu nedenle en iyi Fifa 22 takımları listemize geçmeden hemen önce bu soruyu da cevaplamak istedik. Oyun bünyesinde 30’dan fazla lig bulunuyor. Takım sayısı ise düşünebileceğinizden bile fazla! Bazı takımlar, kendi ligleri oyunda bulunmasa bile oyuna dahil edilmiş. Fifa 22’deki toplam takım sayısı, 700’ü geçiyor. Bu da nereden baksanız 17 binden daha fazla oyuncu demek! Oyuna harcanan emeği bir düşünsenize, 17 bin kişinin suratının dijital ortama aktarılması… Yorucu bir uğraş olsa gerek. Sizler de Fifa 22’ye ilgili bir konuda yorulmayın istedik ve o nedenle bu kadar takım ve oyuncu arasından sizler için en iyilerini seçtik! Hep beraber listemize geçebiliriz.

Fifa 22 En İyi Takımı

Gönül isterdi ki burada Türk takımlarından birini gururla paylaşalım, fakat maalesef. Umarız ki o günleri de görürüz. Fakat o günlere gelene kadar, en iyi Fifa 22 takımları listemizdeki ilk takımı açıklayalım. Sürpriz etkisi yaratmıyor olacaktır ki, bize göre en iyi takım Paris Saint Germain. Kadrosundaki birbirinden yetenekli oyuncularla beraber, listedeki ilk yeri kapmayı fazlasıyla hak ediyor.

PSG

Sizlerin de bildiği gibi, PSG kadrosunda yok yok! Birbirinden başarılı oyuncular, genç yetenekler, ne ararsanız var. Takımın en iyi oyuncusu olarak da Lionel Messi ön plana çıkıyor. 93 reytinge sahip olan Messi’nin, 95 dribbling ve 91 pas reytingleri de dikkat çekici. Kesinlikle oynaması çok eğlenceli bir takım olan PSG, belki de oyunda dengeleri değiştirebilecek kadar güçlü!

Aynı zamanda Messi’ye ek olarak kadroda 91 reytingli, oyunun en hızlı ismi olan Mbappé, 91 reytinge sahip Neymar ve 88 reytingli Sergio Ramos da olunca, gel de PSG ile oynama. Gerçi, kadrosu çok güçlü olduğu için, düzenli Fifa oyuncuları tarafından ne kadar tercih edilir, bilemeyiz. Çünkü iyi bir Fifa oyuncusunun eline PSG geçerse, onu yenebilme şansınız neredeyse sıfırdır.

Alman’dan Şaşmamak Lazım

Büyüklerimizin söylediği gibi, Alman’dan şaşmamak lazım. Panzerlerin milli takımı kadar, ligindeki takımlar da çok başarılı! Bundesliga dendiğinde herkesin aklına ilk gelen takımdan bahsediyoruz, Bayern München. Uzun süredir birlikte oynayan kadrosu, deneyimli teknik ekibi ve Robert Lewandowski gibi bir yıldızıyla, Bayern München, en iyi Fifa 22 takımları listemize ikinci sıradan giriş yaptı.

FC-Bayern

FC Bayern, Lewandowski’ye ek olarak, orta sahadaki 90 reytinge sahip Kimmich ve 88 reytingli Müller gibi oyuncularla da etkili bir orta sahaya sahip. Bu oyuncuların rakip ceza sahasına yapacağı ortalarla, 82 fiziksel güç reytingine sahip olan Lewandowski birbirinden güzel kafa golleri atacaktır.

Öte yandan, FC Bayern’in kalesini de Neuer koruyor. 90 reytingli Neuer oyundaki en yüksek reytinge sahip kalecilerden biri. Hücumda gol atmanızı kolaylaştıracak oyuncular var, defansınız da zaten güçlü. Üstüne üstlük bir de kaleceniz en iyi kalecilerden biri! Kazanmayı isteyenlerin tercih etmesi gereken bir takım diyebiliriz kısacası.

Evine Geri Dönen Efsane

Nereye giderseniz gidin, eviniz gibi bir yer bulamazsınız. En rahat, mutlu ve güvende hissettiğiniz, sürekli olmak istediğiniz yerdir ev. En iyi Fifa 22 takımları blog yazımızda bu muhabbet ne alaka demeyin, çünkü sıradaki takımımız Manchester United. Geçtiğimiz yaz, Cristiano Ronaldo’yu evine geri getirmeyi başaran ManU, hem ligindeki hem de oyundaki en iyi takımlardan biri kesinlikle.

Ronaldo

91 reytinge sahip olan Cristiano Ronaldo, genel olarak dengeli yetenek puanlarına sahip olarak görünüyor. Aynı zamanda takımında Ronaldo’yu besleyecek çok sağlam kanat oyuncuları da var. Bu da yanlardan Ronaldo’ya orta açmayı veya direkt olarak pas vererek uzaklardan gol atmayı daha da eğlenceli hale getiriyor. Mesela, aklınızda şöyle bir senaryo canlansın, 87 reytinge sahip Paul Pogba, uzaklardan bir top keserek Ronaldo’nun kaleciyle karşı karşıya kalmasını sağlıyor. Attığınız golden sonra nasıl bağırmanız gerektiğini biliyorsunuzdur herhalde.

İngiltere Ligi Bomba Gibi

İngiltere Premier Ligi, gerçekten çok eğlenceli bir lig olacak. Bir taraftan yukarıda bahsettiğimiz ManU, diğer taraftan da Tottenham Hotspur. Harry Kane gibi önemli bir yıldızın forvette bulunduğu bu takım, Premier Lig denince akla gelen ilk takımlardan biri olmalı. Güçlü hucum hattına sahip olan Tottenham, Kane’e ek olarak, 89 reytingli Heung Min Son ve 81 reytingli Lucas Moura gibi yıldızları da barındırıyor.

Tottenham

Bize kalırsa bir tek defans kısmında biraz sıkıntı çekebilecek olan Tottenham, en çok tercih edilecek takımlardan biri olacaktır. Fifa hayranlarının huyudur, en güçlü takımları seçmezler. İşte tam olarak da bu nedenle Tottenham en çok tercih edilebilecek takımlardan biri olacaktır. Hücüm hattı kuvvetli, fakat defansın çok hafif de olsa zayıf kalması, bu takımı çok dengeli bir güçte tutuyor.

İspanya’yı Unutmamak Lazım

Her ne kadar süper yıldız oyuncularını kaybetmiş olsa da, İspanya ligi hala çok güçlü takımlara ev sahipliği yapıyor. 88 reytingli Luis Suarez ve 85 reytingli Antoine Griezmann gibi yıldız forvetlere sahip olan Atletico Madrid, gönül rahatlığıyla tercih edilebilecek bir takım. Aynı zamanda, en iyi Fifa 22 takımları arasında olmasının bir diğer nedeni de, oyundaki en yüksek reytingli kaleci olan Oblak’ı da kadrolarında bulundurmasıdır. Koke gibi güçlü bir orta saha ismini de unutmamak lazım tabi ki!

Atletico-Madrid

Güçlü bir teknik direktöre de sahip olan ve bu sayede de gelişmiş taktikleri uygulayabileceğiniz Atletico Madrid, sizin için ok doğru bir tercih olabilir. Mutlaka bir şans vermeniz gerektiğini düşünüyoruz! Hatta ve hatta Atletico Madrid vs Tottenham Hotspur maçı çok keyifli olacaktır.

Fifa 22 Satın Al: Kimlere Öneririz?

Takımları ve oyuncuları o kadar konuştuktan sonra biraz da oyunun genel yapısı hakkında düşünüp, Fifa 22 satın al tavsiyesini kimlere vereceğimizi söyleyelim. Her şeyden önce, “Arkadaşlarım bana çok geliyor ve hepimiz futbol seviyoruz!” diyorsanız, daha fazla dolanmayın! Hemen Fifa 22 satın al tavsiyemize kulak verin. Farkındayız, oyun biraz pahalı, fakat orada da Gamehunterz sizlere yardım ediyor. Hemen Fifa 22 fiyatları sayfamıza giderek, fiyatları karşılaştırabilirsiniz.

Birbirinden eğlenceli modları ve güzel grafikleriyle, Fifa 22 gerçekten oynanması gereken bir oyun. Sizlere boşuna demiyoruz “Fifa 22 satın al” diye! Bu muhteşem oyun hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak için, Konuşma Zamanı: Fifa 22 Hakkında Her Şey adındaki, oyun hakkında detayları paylaştığımız blog yazımızı okumayı sakın unutmayın!