Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Geforce Now Oyunları

Her gamer istediği oyunları doyasıya oynamak ister. Fakat maalesef oyun bilgisayarları fiyatları gün geçtikçe artmaktadır ve ulaşılmaz bir hale gelmektedir. Gamehunterz olarak bu durumun bir haksızlık olduğuna inanıyoruz, çünkü oyun oynamak artık hobi olmaktan çıkıp, bir lüks haline gelmektedir. Fakat ne mutlu ki biz gamerlara, bize yardımcı olmak için çok güzel bir teknoloji var, Geforce Now. Peki Geforce Now nedir? Bir gamer Geforce Now’dan nasıl faydalanabilir? Geforce Now oyunları nelerdir? İşte tüm detaylar bu yazımızda!

GeForce Now Nedir?

Öncelikle Geforce Now’un ne olduğunu açıklayarak başlayalım. Dünyanın önde gelen ekran kartı şirketlerinden biri olan Nvidia tarafından kurulan Geforce Now, “streaming” teknolojisini kullanarak, kendi bilgisayarınız sayesinde başka bir bilgisayara bağlanarak oyun oynamanızı sağlayan bir teknolojidir. Yani uzun lafın kısası, bilgisayarınızın özelliklerine bakmaksızın oyunlar oynayabileceğiniz bir platformdur. Platformun en önemli özelliklerinden birisi, oyunları kendiniz aracılığıyla satın almanızdır. Yani, oynamak istediğiniz fakat bilgisayarınızın kaldırmadığı bir oyunu, kendiniz satın alarak Geforce Now üzerinden oynayabilirsiniz. Peki kendinizde bulunan her oyunu bu platformdan oynayabilir misiniz? Maalesef hayır! Geforce Now üzerinden sadece anlaşmalı oyunları oynayabilirsiniz. Fakat bu platform, her geçen gün büyüyerek bünyesine daha da çok oyun eklemektedir. O yüzden bilgisayarı istediği seviyede olmayan her gamerın mutlaka üyelik açması lazım. Peki Geforce Now üyeliği için neler gerekmekte? Üye olanlar için Geforce Now oyunları nelerdir?

Geforce Now Üyelik Sistemi

Turkcell Game+ ile Türkiye’ye gelen ve geldiği günden bu yana da ismini duyuran Geforce Now, ücretli üyelik sistemi ile çalışmaktadır. Yazımızın yazıldığı tarihte aylık 74,90 TL olan bu üyelik sistemi, umarız ki ilerleyen zamanlarda daha da azalacaktır. Eğer ki bu parayı vermek istemiyorsanız, bedava sürümünden de faydalanabilirsiniz. Fakat bedava sürümünde önünüzde uzun bir sıra olabilir, en son denememizde önümüzde 1.5 saatlik bir sıra olmuştu. Bu kadar sırayı beklememek ve kesintisiz bir şekilde oyun oynayabilmek için üyelik sistemini size öneririz.

Neden Geforce Now Üyeliğim Olmalı?

İşte bu güzel bir soru. Tüm samimiyetimizle bu soruyu cevaplayalım. Gamehunterz olarak biz, Türkiye’deki her gamerın istediği oyunları oynayabilmelerini hedefliyoruz. Bu hedefimiz için oyun fiyatlarını karşılaştırıyor, sizleri en uygun satıcılara yönlendiriyoruz. Fakat peki ya bilgisayarların kaldırmadığı oyunlar ne olacak? Yeni çıkan çoğu oyun üst düzey performans gerektirmektedir ve Gamehunterz olarak bu problemin de çözülmesini istiyoruz.

İşte bu yüzden, Geforce Now platformunu, bilgisayarı istediği düzeyde olmayan her gamera öneriyoruz. Çünkü oyun oynamayı seven kişiler olarak her oyunu doyasıya oynamaya hakkınız var! Artık oyun oynamak bir lüks olmamalı, tekrar eski zamanlardaki gibi hobi olmalı. İşte bu yüzden, yeni çıkan oyunları oynayabilmek için bir anda toplu harcama yaparak bilgisayar almak yerine, Geforce Now platformundan yararlanmak en mantıklısı olacaktır. Geforce Now üyeliği açtıktan sonra, hangi oyunları oynayabilirsiniz, Geforce Now oyunları nelerdir? Biraz da bunları konuşalım!

Geforce Now Oyunları

Hali hazırda bünyesindeki oyun sayısını 1000’in üzerine çıkaran Geforce Now’da, her gamerın oynamayı istediği bir sürü oyun mevcut. Gerçekten yok yok diyebiliriz. Oynanma sayısı yüksek olan oyunlarla anlaşma sağlayarak, biz gamerlara o oyunları oynayabile şansı veren Geforce Now, kült hale gelen oyunlarla dolu. İşte sizin için seçtiğimiz bazı Geforce Now oyunlar!

Macera Severlerin Adresi

Assassin’s Creed oyunları her gamerın mutlaka oynaması gereken oyunlardandır kesinlikle. Ne mutlu ki Geforce Now oyunları arasında bu seriye de yer verilmiş. Bir suikastçiyi canlandırdığımız bu efsanevi oyun serisini Geforce Now farkıyla oynamak için, hemen bir üyelik alabilirsiniz!

Assassin’s Creed oyununa ek olarak, Far Cry gibi efsaneleşmiş kült macera oyunlarının serileri de mevcut. Güzel grafiklerle donatılan ve ortalamanın üstünde bilgisayar özellikleri isteyen bu serileri de Geforce Now ile oynamanızı şiddetle öneririz.

Birbirinden Güzel Korku Oyunları

Geforce Now oyunları arasında birbirinden güzel korku oyunları da var. Dead by Daylight’tan tutun da Outlas serisine kadar. Korkuyu iliklerine kadar hissedebileceğiniz birbirinden güzel oyunları kütüphanesine eklemeye devam eden Geforce Now, ilerleyen zamanlarda korku severlere çok geniş imkanlar sunuyor olacaktır!

Oyunda Sınır Yok!

Geforce Now oyunları arasında gerçekten sınır yok! Yukarıda bahsettiğimiz oyunlara ek olarak, herkesin bildiği Watch Dogs Legion, övmeden durulamayan Witcher 3: The Wild Hunt, Mount & Blade 2: Bannerlord vb. gibi oyunları da doyasıya oynayabilirsiniz. Bu tarz hikayeli oyunlar sizleri sarmıyorsa doğada hayatta kalmaya çalışacağınız Ark: Survival oyununu oynayabilir sonrasında da Kingdome Come Deliverance gibi sizi eski zamanlara götürecek bir oyuna geçebilirsiniz. Daha bu listeye yazamadığımız niceleri de listede mevcut. Geforce Now oyunları tam listesini görmek için hemen Geforce Oyunları sayfasına gidebilirsiniz!

Geforce Now İle Bilgisayara Gereksinimini Ortadan Kaldırın!

Uzun lafın kısası, her gamer iyi bir bilgisayara sahip olamayabilir, bu çok normal çünkü oyun bilgisayarı fiyatları gerçekten çok pahalı. Fakat siz de Geforce Now sayesinde oyun bilgisayarına para vermekten kurtulabilirsiniz. 1000’den fazla oyunu içinde barından bu platforma vereceğiniz aylık üyelik ücretin her kuruşuna değecektir. İlerleyen zamanlarda geforce Now oyunları listesi de genişleyecektir. Bu sayede oynayabileceğiniz oyun sayısı da artacaktır. O yüzden, oyun oynamanın keyfini doyasıya çıkarabilmek için, Geforce Now platformunu hemen kullanmaya başlayın ve geforce Now oyunları oynayarak dolu dolu eğlenin!