Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Geforce Now Oyunları
ve İnternet Gereksinimi

Eğer istediğiniz oyunları oynayabileceğiniz bir bilgisayarınız yoksa, fakat fena olmayan bir internetiniz varsa sizin için En İyi Geforce Now Oyunları listesi hazırladık. Teknoloji ve oyun meraklılarının hali hazırda gayet iyi bildiği Geforce Now gün geçtikçe bünyesine yeni oyunları eklemeye devam ediyor. Desteklenen oyunları oynayabilmek için bu oyunlara sahip olmanız gerekiyor, orada da biz devreye giriyoruz. Bu listemizde sizinle 2022 Şubat ayına kadar olan en iyi Game+ oyunları hakkında konuşacağız.

Geforce Now Nedir ve Geforce Now Bende Çalışır mı?>

En iyi Geforce Now Oyunları listemize başlamadan önce bilmeyenler için Geforce Now Nedir sorusunu yanıtlamak istiyoruz. Eğer Geforce Now’ı biliyor ve hatta kullanıyorsanız sayfanın alt kısmına inerek listemize ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda bazı kısımlarda Geforce Now yerine örnek olarak en iyi Game+ oyunları demekteyiz, Türkiye’de Geforce now Turkcell altyapısı ile Game+ olarak geçmekte olduğundan böyle yapıyoruz.

Cloud-Gaming

Geforce Now, internet üzerinden sahip olduğunuz oyunları oynamanızı sağlayan bir servistir. Kısaca oyunlar Nvidia’nın güçlü Tesla bilgisayarlarında çalışır, size internet üzerinden bu oyunun görüntüsü yollanır. Bu sayede iyi bir internetiniz olduğu sürece her türlü bilgisayar (PC, mac, linux…), telefon ve tablette oyun oynayabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için Bu konudaki yazımıza bakabilirsiniz

Geforce Now bence çalışır mı sorununa da hem teknik veriler hem de kişisel deneyimlerden cevap vereceğim. İlk olarak Geforce Now internet gereksinimi konusuna bakalım.

Geforce Now İnternet Gereksinimleri

  • 720p’de (HD) 60 FPS için 15 Mbps
  • 1080p’de (Full HD) 60 FPS için 25 Mbps

İnternet bağlantısı önerilmekte, ve kesinlikle gecikmeleri azaltmak için (lag) ethernet kablosu ile bağlanmanız önerilmekte. İnternet bağlantınızın destekleyip desteklemediğini görmek için Geforce Now Uygulaması nı buradan indirerek üye olmadan önce test yapabilirsiniz.

Benim kişisel deneyimime bir de bakalım. Benim evimde 20 Mbps Fiber Superonline internet bulunmakta. Yani önerilen ayarlarda HD oynamam gerekiyor. Oyunları 720p HD oynadığımda gecikme ve oynanabilirlik konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Fakat detayların çok fazla olduğu ve görselleri ile dikkan çeken Steep oyununda grafik ayarları en yüksekte olmasına karşın detaylardaki azalmadan dolayı yazılar okunmayacak derecede düşüktü. Fakat Crew 2, Just Cause, Cyberpunk 2077 gibi oyunlarda hiç bir sıkıntı yaşamadım. Aynı zamanda zaman zaman oyunları 1080p Full HD ayarına aldığımda da oynanış konusunda fazla sıkıntı çekmedim. Fakat en rahat olarak önerilen ayarlarda oynadım.

En iyi Geforce Now Oyunları Listesi

Assassin's Creed Odyssey

AC-Odyssey

En iyi Game+ oyunları listemize efsanevi Assassin’s Creed serisi ile başlamak istiyoruz. Buraya kendimin son dönemlerde en fazla beğendiğim Assassin’s Creed oyununu aldım, fakat serinin neredeyse tüm oyunlarını Geforce Now üzerinden oynamak mümkün. Assassin's Creed Odyssey, antik yunan döneminde geçmekte, inanılmaz grafikleri, keyifli hikaye ve yan görevleri ve aynı zamanda da güzel olan dövüş hissiyatı ile bu servise sahipseniz kesinlikle denemeniz gereken oyunlardan bir tanesi

Eğer Assassin's Creed Odyssey oyununa sahip değilseniz Buradan tüm güvenilir satıcılardaki fiyatları kıyaslayabilir ve oyunu en uygun fiyata satın alabilirsiniz.

The Crew 2

Crew-2

Burada belirtmiş olayım, bu listemizdeki oyunları bir sıraya göre dizmedik. Daha çok her türden en iyi Geforce Now oyunları bularak listemize ekledik. Crew 2 Geforce Now bünyesindeki bizde en iyi arcade yarış oyunu. Bundan dolayı bu oyunu listemize aldık. Ve aynı zamanda ben de kendi internetimde denediğimde bu oyunu kusursuz bir şekilde oynayabildim.

The Crew 2 oyununda çeşit çeşit arabalar, motorsikletler, uçaklar ve yarış botları ile biraz küçültülmüş fakat gerçekten esinlenerek hazırlanmış Amerika kıtasında yarışmaktasınız. Sadece haritada gezmek için bile ucuza bulunduğunda alınabilecek bir oyun.

Ben şahsen Forza Horizon seisinin tüm oyunlarını oynamış ve hastası biri olarak bu oyunun araba yarış mekaniğini pek fazla beğenmedim. Fakat beğenip keyif alan çok fazla kişi var. Sadece motor yarışı için bile yada haritasında gezmek için bile alan çok fazla kişi var. Şahsen ben haritasında gezmek için aldım ve oynadım, ve gezme kısmını çok beğendim.

Eğer bu oyunu en uygun fiyata almak isterseniz Buraya tıklayarak oyunun en ucuz fiyatını görebilirsiniz.

The Witcher 3 Wild Hunt

Witcher3

En iyi oyunlar listelerimizin çoğuna aldığımız Witcher 3 burada da karşımıza çıktı, ve bundan çok mutluyuz. Ben bu oyunu kendim Geforce Now kullanarak denedim ve oyun gayet oynanabilir ve çok kaliteliydi. Burada bu oyunu tekrardan açıklamıyorum, onun yerine diğer bloglarımızdan bu oyun hakkında tüm detaylara ulaşabilirsiniz. RPG Oyun Önerileri blogumuzda bu oyunu detaylı bir şekilde açıkladık ve Oyunlardaki Easter Egg’ler yazımızda da oyunu alırsanız The Witcher 3 Wild Hunt için gezerken bulabileceğiniz bir Easter egg gösterdik.

Eğer hala The Witcher 3 Wild Hunt oynamadıysanız, oyunun fiyatı zaman zaman inanılmaz ucuzluyor ve muhtemelen en iyi fiyat performans oyunlarından bir tanesi haline geliyor. Buraya tıklayarak bu oyundaki indirimleri ve en ucuz güvenilir satıcıyı bularak oyunu satın alabilirsiniz.

Mount & Blade II: Bannerlord

MandB2

Biz türkler için Mount and Blade oyununun yeri sanırsam bir başkadır. Bu oyun ülkemizden çıkmış olan tartışmasız en başarılı oyunlardan bir tanesi. Aynı zamanda en keyifli strateji oyunlarından bir tanesi. Çok şanslıyız ki bu oyun Geforce Now’da da oynanabilir. Oyun ile ilgili daha fazla bilgi almak için en en ucuz satıcıyı bulmak için Oyun Sayfası‘na tıklayabilirsiniz.

Valheim

Valheim

Valheim hem kendi başımıza hem de istersek arkadaşlar ile birlikte oynamak için mükemmel bir oyun. Oyun orta ve düşük sistem gerektiren bilgisayarlarda da düşük grafiklerde oynanabiliyor, fakat optimizasyonunun pek te iyi olmamasından dolayı bazı fps düşüşleri yaratabiliyor. Ben geforce 960m ekran kartına sahip olan diz üstü bilgisayarımda bu oyunu en düşük grafik ayarlarında ve 720p de oynayabildim. Bundan dolayı burada olması büyük bir fırsat.

Bu oyun bilmeyen kişiler için minecraft gibi (o kadar detaylı olmasa da) dünyayı şekillendirebildiğimiz ve aynı zamanda devasa bir haritaya sahip olan bir açık dünya hayatta kalma oyunu. Oyunda madenler, hayvanlar, canavarlar, ağaçlar gibi çok çeşitli öğe var ve bunları kullanarak kendimize aletler yaratıyoruz ve hayatta kalıyoruz.

Aynı zamanda oyunun Viking mitolojisinden esinlenen keyifli bir hikayesi de mevcut. Bu gayet uygun fiyatlı bir oyun, en uygun fiyatı görebilmek ve detaylı oyun analizimiz için Oyun Sayfası na yönlenebilirsiniz.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk-2077

Bu oyunu almadan Geforce Now listesi yapmamak, kesinlikle Geforce ekibine haksızlık olurdu. Cyberpunk her ne kadar çıkışı ile birlikte bekleyenleri büyük hüsrana uğratsa da kesinlikle oynanmayacak bir oyun değil. Hatta gayet keyifli bir oyun. Oyunun bu kadar tepki çekmesinin en temel sebebi çok büyük beklenti yaratmış olması ve büyük hatalar ile piyasaya sürülmüş olmasıydı. Fakat çoğu hata giderilmiş durumda yada gideriliyor. Aynı zamanda oyunun yüksek sistem gereksinimlerine sahip olması onu Geforce Now için mükemmel bir oyun yapıyor.

Cyberpunk 2077 bilmeyenler için aynı GTA gibi bir açık dünyaya sahip, alternatif bir olası gelecekte geçen bir oyun. Oyunu farklı farklı başlangıçlar seçerek farklı hikayeler ile oynayabiliyoruz. Aynı zamanda kısmi olsa da yaptığımız seçimler hikayenin gidişatını etkiliyor. Oyuna sahip değilseniz bizce denemeye değer bir oyun. Detaylı açıklama ve fiyatına Oyun Sayfası kısmından ulaşabilirsiniz.

No Man's Sky

No-Mans-Sky

No Man’s Sky, neredeyse sınırsız simüle edilmiş bir uzayda, çeşit çeşit gezegenleri keşfedip oralarda hayatta kalmaya çalıştığınız bir oyun. Oyun arkadaşlarınız ile oynayabileceğiniz bir oyun ve sistem gereksinimleri de pek az sayılmaz. Bundan dolayı eğer Geforce Now’a sahipseniz deneyebileceğiniz bir oyun. Fakat satın almadan önce biraz videolarını izleyin, bize keyifli gelmesine karşın bazı kişileri bayabiliyor tekrarlardan dolayı.

Oyunun en uygun fiyatını bulmak için Buraya tıklayabilirsiniz.

Rust

Rust

Rust kuşkusuz son yıllarda çıkmış en kaliteli ve aynı zamanda en eğlenceli hayatta kalma oyunlarında bir tanesi. Oyuna detaylı ve kimlerin sevebileceğini açıklayan bir açıklama yazdık. Buraya tıklayarak oyun sayfasında bütün bilgilere ulaşabilirsiniz.

The Long Dark

The-Long-Dark

Hazır bir hayatta kalma oyunundan bahsetmişken, The Long Dark’tan da bahsetmemek olmaz. Evet bu oyun da Geforce Now kütüphansinde. The Long Dark oyununda soğuk, karlı ve yalnız bir yerde hayatta kalmaya çalışıyoruz ve oradan kurtulmaya çalışıyoruz.

Oyunun pek çok hikayesi var ve hepsi birbirinden keyifli. Bizce oyun o kadar başarılı ki oynarken gerçekten soğuğu hissettik ve kendimizi oyuna kaptırdık. Bir de oynarken camı açarsanız tamamen oyunun içine girersiniz, bizden bir tavsiye. Oyunun en uygun fiyatını sizin için bulduk. Buradan The Long Dark sayfasına gidebilirsiniz.

Death Stranding

Death-Stranding

Geçtiğimiz sene efsanevi oyun yapımcısı Kojima tarafından çıkarılan Death Stranding birçok eleştirmen tarafından çok olumlu eleştiri alan bir oyun. Oyundaki temel amacımız aslında bazı sebeplerden dolayı kötü bir hal almış bir dünyada kargoculuk yapmak. Böyle söylediğimizde biraz garip gelebilir bilmeyenlere fakat oyunun bazı videolarını izlerseniz nasıl bir oyun olduğunu anlayacaksınız.

Bu oyun çok yüksek bir fiyata çıkmış AAA oyun olmasına karşın fiyatı daha rahat alınabilecek seviyelere inmiş durumda. Buradan oyunun en güncel fiyatına ulaşabilirsiniz. Oyun herkese göre değil fakat sizi içine çekebilecek ve seven kişilerin inanılmaz keyif alabileceği bir oyun.

Steep

Steep

Steep, Alp dağlarından bir tanesi olan Mont Blanc dağında geçen ve size ekstrem dağ sporları yapma imkanı tanıyan mükemmel bir oyun. Kayak, Snowboard, yamaç paraşütü, Wingsuit (ve aynı zamanda roketlisi), kızak ve bir çok ekstrem sporu bu oyunda yapabilirsiniz. Bence inanılmaz keyifli bir oyun. 2016 yapımı olmasına rağmen inanılmaz güzel grafiklere sahip. Fakat yukarıda yazdığım gibi bende 20 mbps internette detay sıkıntısı yarattı. Oyun 2016 oyunu olduğu için de gayet uygun fiyatlara düşebiliyor. Buradan oyunun en uygun fiyatına ulaşabilirsiniz.

İcarus

Icarus

İcarus 2021 yılında çıkan ve geçtiğimiz senenin en iyi hayatta kalma oyunları arasında gösterilen bir oyun. Bizce rakipleri karşısında biraz geride kalan yanları var, fakat uygun fiyatlı olması ve yeni olduğundan dolayı gelişecek olması ona büyük avantajlar katıyor. Bundan dolayı oyunu bu listeye eklemek istedik.

Şahsen ben İcarus Satın Al yapmış olmama karşın henüz oynayamadım. Fakat incelemelerine baktığımda beğenen azımsanmayacak bir kesim olduğunu görüyorum. Oyun sayfasına gitmek için Buraya tıklayabilirsiniz.

Just Cause 3

Just-Cause-3

Just Cause serisi, ana olarak tüm oyunlarında bir diktatörü devirmek için isyancılara destek olduğunuz bir hikayeye sahip. Oyunun en güzel ve ana odak noktası ise asla hikayesi olmamıştır. Bu oyunda etrafı patlatmak, düşman askerler ve tanklar, uçaklar ve tüm araçlar ile savaşmak ve bu araçları aynı zamanda kullanmak inanılmaz keyifli.

Buraya son oyunu alamamamızın sebebi ise bizce 3. Oyunun son çıkan oyundan çok daha keyifli olması. Oyun Devasa bir açık dünyaya sahip ve eski olmasına rağmen grafikleri çok güzel. Oyunun fiyatı ise gayet uygun, en ucuz fiyata Buradan ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda DLC sini de almanızı tavsiye ederiz. Ona da Buradan ulaşabilirsiniz.

Far Cry Serisi

Far-Cry

Efsaneleşen ve çok keyifli olan Far Cry serisi oyunlarını da Geforce Now ile oynamak mümkün. Buraya tek bir oyun almak yerine destekleyen ve ucuza bulunabilen Far Cry oyunlarını alacağız. İsimlere tıklayarak oyunların sayfalarına yönlenebilir ve güncel en uygun fiyatları görebilirsiniz.

NARAKA: BLADEPOINT

Naraka-Bladepoint

Son yılların en popüler oyun türü olan Battle Royale oyunlarını, uzak doğu savaş teknikleri ile birleştiren NARAKA: BLADEPOINT, bizce çok keyifli bir oyun. Hem dövüş mekaniği hem de çevresi inanılmaz keyifli. Yüksek sistem gereksinimleri istemesi de Geforce Now’da oynamak için güzel bir sebep.

Dikkatli olun sadece Geforce Now’a güvenmeyin, özellikle online oyunlar için Geforce Now İnternet Gereksinim lerine dikkat etmeniz gerekiyor. Oyunun detaylı incelemesi ve fiyatı için Buraya tıklayabilirsiniz.

En İyi Geforce Now Oyunları listemizin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Buraya ekleyemediğimiz daha yüzlerce oyun var. Tüm oyunların listesini görmek için Game+ desteklenen oyunlar sayfasına bakabilirsiniz. Eğer evinizdeki altyapı Geforce Now internet gereksinimi karşılıyorsa ve bilgisayarınız bazı oynamak istediğiniz oyunları karşılamıyorsa bizde Game+ başlangıç paketleri denenebilir.