Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

God of War:
Konuşma Zamanı

Oyunlar hakkında detaylı inceleme yaparak, yorumlar verdiğimiz, Konuşma Zamanı serilerimizin yeni bir yazısı ile karşınızdayız! Bu sefer, son zamanlarda çok konuşulan God of War hakkında sizlere detaylı bilgi vermeye çalışacağız. God of War, aslında Playstation için çıkmış, fakat yakın bir tarihte, PC versiyonu da açıklanmış bir oyundur. Eminiz ki siz değerli gamerlar, oyuna genel hatlarıyla hakimsinizdir, fakat yine de, edindiğimiz tüm bilgileri sizlere aktarmak istedik. God of War hakkında sizleri şaşırtacak birkaç bilgiye sahip olduğumuza eminiz!

God-of-War

God of War serilerinin ilk oyunu, bizleri 2005 yılına götürüyor. Sony yapımı bir oyun olduğu için, ilk olarak sadece Playstation 2 üzerinden oynanacak şekilde piyasaya sürülen bu muhteşem oyun, çıktığı ilk günden beri yoğun bir ilgi toplamıştı. Serinin başından beri 2022’de çıkacak oyunu dahil olmak üzere toplamda 12 adet ayrı oyun vardır. Bizim bu yazımızda temel olarak konu alacağımız God of War oyunu da, 14 Ocak 2022’de çıkacak olan ve bilgisayar üzerinden de alınabilecek God of War ismiyle geçen serinin en son çıkacak oyunudur! Hazırsanız, detaylı inceleme başlasın!

Ana Karakterimiz: Kratos

Her zaman olduğu gibi, ana karakterimiz yine Kratos olacak. Playstation gamerları Kratos’a hakim olabilir, fakat PC oyuncuları için Kratos’u biraz analiz etmek gerekli diye düşünüyoruz. İşin hikayesine gelecek olursak, ilk God of War oyununun ilk sahnesine dönmemiz gerekir. Sparta için komutanlık yapan Kratos, savaşı kaybetmektedir. Öldürülmek üzereyken, kaderini değiştirecek şu cümleyi söyler: “Ares, düşmanlarımı yok et ve hayatım senin olsun!”. Göklerin parlamasıyla birlikte, Ares kendini gösterir ve Kratos’un bu isteğini yerine getirir. Buna ek olarak da, Kratos’a ömrü boyunca kullanacağı silahı olan Blade of Chaos’u verir. Artık Kratos, Ares’in ordularını yönetmekten sorumlu bir kişidir.

Kratos

Kısacası, Kratos gücüne güç katılmış, gözü savaş ve kandan başka bir şey görmeyen bir savaşçıdır. Spoiler vermemek için spesifik örneklerden kaçınıyoruz, fakat bize inanın, eş dost demeden yok eden, gözünüzün yaşına bakmayacak biri diyebiliriz. Mizacı da genel olarak sert olan Kratos, sakalarrı, yüzündeki dövmesi ve konuşmalarıyla da, gergin bir karaktere benziyor. Tabii ki, zaman içinde, oyundan oyuna Kratos’un gelişimi kesinlikle görülmeye değer. Bu gelişim sürecini yeni oyundaki Kratos’u anlatarak açıklayalım!

God of War

14 Ocak 2022 tarihinde çıkacak olan ve bilgisayara da gelecek God of War oyununda Kratos’u nasıl göreceğiz? Hemen açıklayalım. Kratos oyuna daha sakin bir şekilde yansıtılacak. Hatta ve hatta, Kratos, tekrardan baba olmuş ve bununla ilgili sorumluluklarını yerine getirmeye çalışan, herhangi bir sıradan insan olarak yaşıyor diyebiliriz. Oyun boyunca, oğlumuza akıl hocalığı yapmaya çalışacağız. Bunun için en önemli kuralımız ise, içimizdeki öfkeyi ve siniri kontrol altına alarak ona yansıtmamak.

Kısacası Kratos, içten içe aynı kişi olsa da, kendini oğlu için geliştirmeye çalışan ve oğluna iyi bir rol model olmaya çalışan bir baba. God of War serilerindeki koskoca Kratos’u bu hallerde görmek de mi vardı?

God-Of-War

Kratos’u ve onun gelişimini anlattığımıza göre, sıra geldi esas olarak konuşmak istediğimiz, God of War oyununa! Gözünüzde sakin bir Kratos canlandırdığımızın farkındayız. Fakat hiç merak etmeyin, oyunda aksiyon asla kesilmeyecek. Sadece bazı aksiyonlar, direkt olarak canavarlara karşı değil, sizin vereceğiniz psikolojik kararlarla olacak. En basit örneği ise, yukarıda da dediğimiz gibi, çocuğunuza iyi bir rol model olabilmek için, tercihlerinize dikkat etmeniz gerekli!

Şimdi de gelelim işin gerçek aksiyon kısmına. God of War oyunu için geliştirilen, “omuz üstü kamera açısı” sayesinde, artık daha gerçekçi ve etkileyici savaşlar bizi bekliyor. Artık İskandinav kültüründe yaşayan ve oralardaki karanlık ormanlara, korkutucu mağaralara ve birbirinden güçlü canvarlara alışmaya çalışan Kratos, istese de istemese de amansız mücadelelerin ortasında kalıyor. Alıştığından bambaşka bir dünyada olmak, yeni yerler keşfetmek ve hayatta kalmak için gereken her şeyi yapmak, tam Kratos’un altından kalkabileceği işler. Bu süreçte de karşınıza çıkan, sizin yanınızda olmayan her şeyi, yok etmeniz lazım! Özel silahlarınızı kullanacak, zaman içinde keşfedeceğiniz yeni dövüş hamlelerini, amansız canavarlar üzerinde deneyeceksiniz. Kısacası, aksiyona çok rahat bir şekilde doyacaksınız!

God-Of-War

God of War: Ne Beklemeliyiz?

Bilgisayar alemine gelmesi, uzun süredir beklenen fakat geleceğine dair kimsenin bir inancı olmadığı bu oyuna, artık PC oyuncuları da sahip olabilecek. Peki bu kadar heyecanlandıran God of War oyunundan, ne beklemeliyiz? Her şeyden önce, mükemmel bir hikaye ve oynanış. Her oyunu birbirinden güzel hikayeye sahip olan seride, olgunlaşmaya çalışan ve farklı bir yerde hayatta kalmaya odaklanan Kratos’u oynayacak olmak, açıkçası çok güzel bir deneyim olacaktır. Buna da ek olarak, oyun bizlere inanılmaz güzel manzaralar sunacaktır.

God of War, grafikleriyle de sizi büyüleyecek ve etkileyecektir. Bulunduğunuz bölge, İskandinav bölgesinin ormanlık alanları ve mağaraları olacaktır. Doğanın muhteşem görüntülerine bakarken savaşmayı bir süreliğine unutabilirsiniz bile!

God of War Sistem Gereksinimleri

Hikayesine ek olarak, grafiklerini de övdüğümüz bu oyunun sistem gereksinimleri ile alakalı bilgilerine gelelim! God of War sistem gereksinimleri, gamerlar için önemli bir nokta. Çünkü bu muhteşem oyunu layığıyla oynayabilmek için, iyi bir sisteme sahip olmanız lazım gibi duruyor. Oyun için, minimum ekran kartı olarak GTX 1050 veya RX 560 gerekiyor. Buna ek olarak da, Intel Core i5-2500K veya AMD FX 6300 da, işlemci olarak yeteceğe benziyor. Minimum 80 GB depolama alanı da olmazsa olmazlardan!

God of War Türkçe Olacak Mı?

“God of War Türkçe olacak mı?” sorusu, oyun duyurulduğundan beri gamerlar tarafından merak edilen bir soru oldu. Bu muhteşem mitolojik oyunu sevenlere müjdeyi, yapımcı firma bizzat kendisi verdi! God of War Türkçe olacak mı sorusunun cevabı, EVET TÜRKÇE DESTEK VARé Oyunda Türkçe seslendirme olmayacak olsa da, altyazıları Türkçe olarak ayarlayabiliyor olacağız. Buna ek olarak da, menüdeki arayüzde de Türkçe seçeneği mevcut olacak!

God-Of-War

God Of War Fiyatları

Genelde uzun süre beklenen oyunlar, piyasaya çıkış zamanında biraz cepleri zorlayan bir düzeyden piyasaya çıkabilirler. Oyun ana platformlardan 329 TL’ye satışa sunuluyor. Fakat korkmanıza hiç gerek yok! Gamehunterz yanınızda. Hemen God of War fiyatları sayfamıza giderek, fiyatları karşılaştırabilir ve en uygun güvenilir mağaza üzerinden alışveriş yapabilirsiniz!

Mutlaka oynamanız gereken bu oyunu sakın kaçırmayın deriz. Gerçekten her gamerın Kratos’la beraber bir savaşa girmesi gerektiğini düşünüyoruz! Eğer siz daha önce bu şekilde bir savaşa girmediyseniz, şimdi tam zamanı!