Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Hediye Olarak Oyunu Nasıl
Alacağım, Güvenli Mi?

Bünyemizdeki bazı satıcılar satın aldığınız oyunları size Steam’den hediye olarak göndermektedir. Bazı kullanıcılarımızın doğal olarak bu yöntemin ne kadar güvenli olduğu konusunda kafalarında sorular oluşabiliyor. Bu yazımızda size bu yönem hakkında biraz bilgi vereceğiz.

İlk olarak bu yöntemin kullanılma sebebinden sizlere bahsedelim. Bünyemizdeki bazı satıcılar oyun fiyatlarını daha da indirebilmek için bazı masraflardan kaçınmaktadır. Bu masraflardan bir tanesi ise Steam’in oyunlardan aldığı komisyondur. Eğer Steam içinde bir hesap size hediye olarak oyun yollarsa Steam bu oyundan komisyon almamaktadır. Satıcılar bu yöntemi kullanarak size oyunu hediye olarak yolarlar ve oyunu Steam komisyonu ödemeden daha ucuza almanızı sağlarlar.

Bu yöntem Nasıl Çalışıyor, Oyun Elime Ne Zaman Geçer?

Oyunu Satın alma aşamasında satıcı size Steam Profil Linkinizi soracaktır. Bu alana Steam Profil Linkinizi yazmanız gerekmektedir. Steam Profil Linkinizi bilmiyorsanız ve nasıl erişeceğiz hakkında yardıma ihtiyacınız varsa BURADAKİ yazıdan kolayca öğrenebilirsiniz. Steam Profil Linkinizi istenilen yere girdikten sonra oyunu satın alma aşamasına geleceksiniz.

Bu aşamayı da geçtikten sonra sırada Steam uygulamasını açmak var. Satın alma işlemini gerçekleştirdikten birkaç dakika sonra size Steam’den bir arkadaşlık isteği gelecektir. Muhtemelen arkadaşlık isteği yollayacak hesabın ismi normal bir isim olmayacak ve size garip gelecektir. (Örnek: asds…) Merak etmeyin, muhtemelen robot bir hesap size oyunu yollayacağından dolayı böyle bir ismi olması çok normal.

Arkadaşlık isteğini kabul ettikten sonra bu hesap size oyunu hediye olarak yollayacaktır. asds… Size hediye yollamak istiyor bildirimi aldıktan sonra hediyeyi kabul edince artık oyun sizindir ve indirip oynamaya hazırsınız. Oyunu satın aldıktan sonra size hediye olarak gönderilmesi genellikle 1-2 dakika arasında gerçekleşmektedir. Bu süre ortalama olarak söylediğimiz bir süredir ve satın alma saatinize ve satıcının yoğunluğuna göre değişebilir. Fakat merak etmeyin bünyemizde bulunan bütün satıcılar Güvenilir ve Resmi Satıcıdır ve paranızı alıp oyunu yollamama gibi bir durumla karşılaşmayacağınıza emin olabilirsiniz.

Hediye Verilen Oyun Her Zaman Bende Mi Kalacak?

Evet, hediye edilen oyun her zaman sizin olacaktır ve dilediğiniz kadar oynayabilirsiniz. Steam’den direkt olarak almanın farkı ise oyunu farklı bir yerden aldığınızdan dolayı Steam’e iade edemiyor olmanızdır.

Hesap Satışı Yapmıyorsunuz Peki Bunu Neden Yapıyorsunuz?

Hesap satışı yapmamamızın sebebi bu durumun yasal olmaması ve aynı zamanda kullanıcılarımızı mağdur durumuna düşürme olasılığının çok yüksek olmasıdır. Bir hesap satın aldıktan sonra o hesaptaki oyunu bir süreliğine oynayabilirsiniz, fakat hesabın doğrulama adresleri sizin elinizde olmadığından dolayı o hesabın şifresi değiştiği andan itibaren oyuna erişiminiz kalmamaktadır. Hesap satışlarının çok ucuz olma sebeplerinden bir tanesi de budur. Bir oyunu birden çok kullanıcıya satarak para kazanırlar, hesabın şifresi değiştiğinde bir önceki kullanıcının bu hesaba erişimi kalmadığından yeni bir kullanıcıya bu oyunu satabilirler.

Hediye oyunlarda ise kullanıcı mağduriyeti olasılığı çok daha düşüktür. Sadece Güvenilir Sitelerden Bu yöntemi Kullanın. Bu yöntemdeki tek risk oyunun para ödedikten sonra size hediyenin yollanıp yollanmayacağıdır. Biz Gamehunterz olarak Sadece güvenilir siteleri bünyemizde bulundurduğumuzdan dolayı bu riski minimize etmiş bulunmaktayız. Aynı zamanda bir oyun size hediye olarak iletildiğinde oyun artık sizin hesabınızda olacağından dolayı bu oyunu kimse sizden alamaz.