Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Kar Yağarken
Oynanacak Oyunlar

Neredeyse herkesi mutlu edecek olaylardan biri kesinlikle kar yağmasıdır. Özellikle de daha az kar gören bölgelerde. Herkese olduğu kadar biz gamerlara da mutluluk getiren kar, şu sıralar ülkeyi etkisine almış durumda. Gamehunterz ekibi olarak biz, kar yağarken oyun oynamayı çok severiz. Bunu siz değerli kullanıcılarımızın da sevdiğini düşünerek, sizler için kar yağarken oynanacak oyunlar listesi hazırlamak istedik!

Listemizi hazırlarken, sizin içinizi ısıtacak oyunlardan tutun da, kar yağarken dışarı çıkamayanlar için kar fırtınasını evinize getirecek oyunlara kadar seçenekler koyduk. Aralarından denemek istedikleriniz varsa, bizce şimdi tam sırası. Kar yağarken oynanacak oyunlar listemize geçmeden önce, yağan karın tadını çıkarmanız için dışarı çıkmayı unutmamanızı tavsiye edelim!

The Long Dark - Kar Fırtınasını Evinize Getirin

Kar yağarken oynanacak oyunlar listemizin ilk sırasındaki oyun The Long Dark oldu! Dışarıdaki tipiyi evinize taşıyabileceğiniz bir oyun. Hoş grafikleri, başarılı oynanış mekanikleri ve güzel hikayesiyle sizi içine çekecek bir oyun.

The-Long-Dark

Oyunda, kendine ait küçük bir uçağı olan bir adamı oynuyoruz. Spoiler vermeden konuyu biraz anlatalım. Bir nedenden dolayı, kar fırtınası olduğu zaman uçağı uçurmamız gerekiyor. Anlayabileceğiniz gibi aslında çok da iyi bir fikir değil. Zaten bunun sonuçlarına da katlanıyoruz. İşte oyun da tam olarak bu noktada başlıyor.

Kar fırtınası nedeniyle düşen uçağımızdan sağ kurtuluyoruz. Fakat hiç bilmediğimiz bir adada, kara kışın ortasında mahsur kaldığımızı anlıyoruz. Kendimize belirlediğimiz, uçuşa geçmiş olmamızın da nedeni olan bir görevimiz var. Bunu yerine getirmeliyiz.

Vahşi doğada, eksilere kadar inmiş soğukta, hayatta kalmanın bir yolunu bulmalıyız. Etraftaki uçak enkazında giyecek birkaç parça kıyafet var, yiyecek birkaç parça yemek var. Fakat sonrasında ne yapacağız? Kar fırtınası altında hayatta kalabilmek için ne gerekiyorsa!

Yoğun geçen bir kara kışın ortasında hayatta kalmaya çalışma temalı bu oyun, kesinlikle kar yağarken oynanması gereken oyunlar arasında ilk sırada gelir. Hemen sen de The Long Dark Fiyatları sayfamıza giderek, bu muhteşem oyunun en uygun fiyatını görebilirsin.

Rise of The Tomb Raider - Eskilerden Gelen Seri

Sıra “ne varsa eskilerde var” diyen atalarımıza hak vereceğimiz bir serinin oyununa geldi. Rise of The Tomb Raider bu kış günlerinde hem içinizi ısıtacak, hem de kar manzaralarıyla sizi neşelendirecek oyunlardan biri. Lara Croft, keşfettiği Trinity adındaki antik topluluğun sırlarını açığa çıkarmak istiyor.

Tomb-Raider

Lara Croft, kendini bir anda Trinity adı verilen topluluğun sırlarla dolu hikayesinde bulur. Sır bizi daha da derin bir noktaya taşır. İpuçlarını takip ettikçe, Kitezh adındaki, kayıp olduğuna inanılan bir şehre düşeriz. Fakat burada anlarız ki, bu kayıp şehrin Trinity’lerden korunması lazım. Doruklara çıkan aksiyon tam başlıyor.

Diğer Tomb Raider oyunlarından farklı olan bu oyunda, hayatta kalma içgüdülerinizi de devreye sokmalısınız. Çünkü vereceğiniz savaşlar sadece çevrenizdeki düşmanlarla değil, aynı zamanda doğayla olacak. Kendinize silahlar yapmanız lazım ve bunun için avlanmalı, etraftaki eşyaları toplamalı ve kaynaklar bulmalısınız.

Oyunun kapak fotoğraflarından da anlayabileceğiniz gibi, bir yandan kara kışla, diğer yandan da düşmanlarla savaşmalısınız. Düşmanlarınızla savaşırken çevrenizdeki yapıları kullanmalı ve çevik olmalısınız. Oyun becerisi ve az da olsa bulmaca çözme yetisi gerektiren bu muhteşem oyunu oynamanın tam zamanı! Hemen Rise of The Tomb Raider fiyatları sayfamıza giderek, sizin için avladığımız en uygun fiyatı görebilirsiniz.

Days Gone - Karda Zombi Savaşı

Zombilerle dolu bir dünyada hayatta kalmaya çalışmak, hemen herkesin sevdiği oyun türlerinden birisidir. Hatta bazıları vardır ki, gerçekte de böyle olsa diye hayal kurarlar. Days Gone oyunu da aynı bu tarzda. Atmosferi gereği de, kar yağarken oynanacak oyunlar listemize hakkıyla girmiş bulunuyor.

Days-Gone

Dünya çapında gerçekleşen bir zombi salgınının ardından 2 yıl geçmiş. Kalan insanlar, bu hayata yeni yeni uyum sağlamaya başlamış. Ana karakterimiz, eskiden bir motor çetesinin üyelerinden biriydi. Hayatımızı devam ettirebilmek için, etrafta dolaşarak eşyalar bulmalı ve onları satmalıyız. Peki eşyaları bulduğumuz yerde başkaları varsa? Kaba kuvvet her zaman yedek bir plandır!

Oyunun açık dünya olması da sizi cezbedecek bir diğer özelliği. Oyunda karlı atmosfer kadar, güneşin kavurucu sıcağını hissedeceğiniz bölgeler de var. Motosikletinizi istediğiniz gibi sürebilir, nefes kesen manzaraların tadını çıkarabilirsiniz. Ama klınızda her zaman, arkanızdan size yaklaşabilecek bir zombi ordusu korkusu olacak.

Oyunun aynı zamanda muhteşem bir hikayesi de var. Arka planda dönen hikayenin konusu, ana karakterimizin kendi benliğini keşfetmesiyle alakalı. Her gün verdiğiniz hayatta kalma mücadelesinde, sizi insan yapan faktörlere sıkı sıkı tutunmalısınız.

Anlayacağınız, hem sizin içinizi ısıtacak manzaraları barındıran, hem de soğuk ve karlı dağların arasında gezebileceğiniz bir oyun. Şimdiye kadar oynamadıysanız, zaten çok şey kaybetmişsinizdir. O yüzden daha da vakit kaybetmeden, Days Gone fiyatları sayfamıza giderek, bu muhteşem maceraya adım atabilirsiniz.

Don’t Starve Together - Her Mevsimi Yaşayın

Belki de çoğunuzun duyduğu bir oyun ile kar yağarken oynanacak oyunlar listemize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebileceğiniz Don’t Starve Together sizi aynı zamanda düşündürecek bir oyun. Oyundaki ana mantık hayatta kalmak. Çok güzel çizimlere ve efektlere sahip olan oyunu biraz daha anlatalım!

Dont-Starve-Together

Büyük bir adadasınız ve etraftaki bitkileri ve eşyaları toplamalı, avlanarak besin bulmalı ve sığınabileceğiniz bir yer yapmalısınız. Bu sırada etrafınızda size saldıran canavarlardan korunmalı, geceyi geçirebilecek bir ışık kaynağı bulmalısınız. Buna ek olarak da, mevsimler gelip geçeceği için, kendinizi zorlu bir kışa hazırlamalısınız.

Oyunun zorlayabilecek olduğu doğrudur. Çünkü hareketlerinizi planlamalısınız. Hatta yedek planlarınızın bile olması lazım. Arkadaşlarınızla aranızda iş bölümü yaparak, kimin tarımla uğraşacağı, kimin avlanacağı, kimin odun toplayacağını kararlaştırmalısınız. Başlı başına bir hayatta kalma ve strateji oyunu desek yanılıyor olmayız.

Birbirinden güzel ses ve görüntü efektlerini içinde barındıran bu oyunu oynamadan önce, biraz eğitim videosu izlemenizi tavsiye ederiz. Yoksa oluşan karmaşanın içinde çıkamayabilirsiniz. Fakat merak etmeniz gereken konuları sizin için bir adet azalttık ve sizin için en uygun Don’t Starve Together fiyatları karşılaştırması yaptık bile!

Max Payne - Biraz Maziye Gidelim

Günümüz oyunlarından bahsederken, biraz da maziye gitmemek olmaz. Eskilerden gelen ve kar yağarken oynanacak oyunlar listemizde kendine sağlam bir yer bulan bu oyun Max Payne oyunundan başkası değil!

Max-Payne

Ailesi uyuşturucu baronları tarafından öldürülmüş bir polis. İntikam almaktan başka ne yapabilir ki? Hemen elinizdeki ipuçlarını birleştirip, yola koyulmanız lazım. Ailenizi öldüren en üst kişileri bulana kadar devam etmelisiniz. Hikayesi çok başarılı olan bu oyunun, aynı zamanda mekanikleri de efsane olmuştur. Hemen açıklayalım!

Max Payne serisi, ağır çekim savaşma mekaniğini oyun dünyasına tanıtan oyunlardan birisidir. 2001 yapımı olan bu oyun, bazı günümüz oyunlarında bile zor gerçekleştirilen aynadan yansıma olayını bile çok başarılı bir şekilde işlemiştir. Oynarken hiç bir saniyesinde sıkılmayacağınız bir oyun.

Düşünüldüğü zaman oyunun karla çok bir bağlantısı yokmuş gibi görünüyor. Fakat oyunun dışarıda geçen her sahnesinde kar veya yağmur yağıyor. Binaların içinde insanlarla savaşırken daraldığınız anda, kendinizi dışarıda yağan karın altında buluyorsunuz.

Her gamerın mutlaka oynamış olması gereken bir oyun. Hatta ve hatta iddia ederiz ki, 90’larda büyüyen gamer nesilden bu oyunun oynamamış kişi sayısı yok denecek kadar azdır. Sen de hemen Max Payne fiyatları sayfamızı ziyaret ederek, bu muhteşem oyuna en uygun fiyatla erişebilirsin!

Kar Yağarken Oynanacak Oyunlar Başkadır!

Bunu her zaman dedik, diyeceğiz de! Karlı havada oyun oynamanın keyfi çok başkadır. Bunu gerçek gamerlar bilir. Hele de okul zamanlarında, okulların kar tatili ilan edildiği gece… İşte bu hissi yaşayabilmeniz adına, sizin için kar yağarken oynanacak oyunlar listesi derledik. Umarız ki listemiz hoşunuza gitmiştir!