Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Konuşma Zamanı: Back 4 Blood
Hakkında Her Şey

Oyunlar ile alakalı detaylı inceleme yaptığımız “Konuşma Zamanı” serimizin yeni bir yazısına hoş geldiniz. Bu seferki yazımızda uzun süredir beklenen Back 4 Blood oyununu konuşuyor olacağız. Yazımızın ilerleyen kısımlarında, bu muhteşem oyun hakkında aradığınız tüm bilgilere erişeceğinize eminiz! Oyunla alakalı görüntüleri paylaşacağımız, Back 4 Blood fiyatları hakkında konuşacağımız, oyunun konusu hakkında detaylı bilgi vereceğimiz yazımız için, iyi okumalar dileriz! Ufak bir spoiler, yazımızın sonunda Back 4 Blood satın al tavsiyemiz olacak, inanın o teklifi geri çevirmeniz çok zor olacak!

Yazımızın ilk bölümünde oyun ve yapımcıları hakkında biraz bilgi vermek isteriz. Back 4 Blood, Left 4 Dead tarzındaki, canavarlara karşı savaştığımız bir hayatta kalma oyunudur. İşin daha da güzel kısmı, Back 4 Blood oyununun yapımcıları, Left 4 Dead’in yapımcılarıdır. Yani bir neslin efsanevi internet kafe oyununu yapan kişilerin çıkardığı bir oyun olacak Back 4 Blood. Bu da demek oluyor ki, emin ellerdeyiz! Oyunun çıkış tarihi ise 12 Ekim 2021 olarak belirlenmiş. Umalım ki bu kadar az süre kalmışken herhangi bir erteleme olmasın!

’Back

Konuşma Zamanı

Uzun süredir beklenen Back 4 Blood hakkındaki bildiğimiz her bilgiyi sizlere aktarmak isteriz. Çünkü bize inanın, oyun çok güzel olacak! Oyunun ana konusu, zombiler ve canavarlarla savaştığınız ve hayatta kalmaya çalıştığınız bir senaryo üzerine kurulu. Oyuna başladığınız zaman etraftan silah ve gerekli eşyaları topladığınız, sonrasında ise üzerinize koşan canavarları savuşturduğunuz bir oyun diyebiliriz. Amacınız ise, Ridden adı verilen, kötü canavarların başı olan şeyi öldürmek. Fakat bu yolda ilerlemek o kadar da kolay değil. Çünkü karşınıza çıkacak bir sürü canavar ve yaratık olacak! Hepsini tek tek öldürebilecek misiniz? Gücün Ridden’ı durdurmaya yetecek mi?

En çok güvendiğiniz 3 arkadaşınızı yanınıza almaya hazır olun. Çünkü benzeri oyunlarda olduğu gibi, Back 4 Blood da co-op olarak oynanabilecek. Yani 4 kişilik bir ekip ile mücadeleye katılabileceksiniz. Bize kalırsa bu tarz oyunlardan alınan keyfi maksimuma çıkarmak için kesinlikle arkadaşlarınızla oynamalısınız. Elbette oyun tek başına oynanırken de çok eğlenceli olacaktır, fakat arkadaşlarınızla beraber olmanın keyfi gerçekten ayrı. Hatta ve hatta, dilerseniz arkadaşlarınıza karşı bile oynayabilirsiniz. Evet yanlış duymadınız, oyunda PvP seçeneği de mevcut. Arkadaşlarınızdan biri Ridden olarak oynarkeni siz de çok özel bir temizlikçiyi oynayabilirsiniz.

’Back

Back 4 Blood, benzeri oyunlardan grafikleri sayesinde de öne geçeceğe benziyor. Oyundaki grafikler, hele de üst performanslarda oynandığında, gerçek denecek kadar güzel. Gerginliği her daim hissedebileceksiniz. Oyundaki ambiyans gerçekten çok güzel, çünkü size terkedilmiş bir ortamda olduğunuzu, yaratıklarla savaştığınızı ve hayatta kalmanızın önemli olduğunu iliklerinize kadar hissetirecektir. Back 4 Blood oyunundaki ses efektleri de konuşulmaya değer bir konu. Her zaman deriz, bir oyunda görüntüler kadar sesler de çok önemli. Oyunun yapımcıları bu konu üzerinde baya bir uğraşmışa benziyor, çünkü seslendirmeler ve ses efektleri gerçekten çok başarılı. Özellikle de iyi bir kulaklık ile oynarsanız, ciddi anlamda korkabilir ve gerilebilirsiniz.

Peki görüntülerini bu kadar övdüğümüz bu oyunun sistem gereksinimleri ne olacak? Tabi ki bu kadar övülen grafiklere sahip oyunun sistem gereksinimlerinin de çok da düşük olmasını bekleyemeyiz. Fakat yayıncı firma, biz gamerlara ilaç gibi gelecek haberi verdi! Oyunun minimum sistem gereksinimleri hala bilinmese de, önerilen sistem gereksinimleri beklediğimiz kadar yüksek değil. Back 4 Blood önerilen sistem gereksinimlerinde, işlemci olarak Intel Core i5-8400 veya AMD Ryzen 7 1800x gösterilmektedir. Ekran kartı olarak Gtx 970 veye Rx 590 var. Buna ek olarak 25 GB depolama alanının ve 12 GB Ram’in oyunu ideal olarak oynatacağını belirten yayıncı şirket, bizleri biraz da olsa sevindirebildi.

Gelelim bu muhteşem oyun hakkındaki diğer bilgilerimize… Her şeyden önce, sizlere bir oynanış videosu paylaşmayı çok isteriz. Yayıncı şirket olan Warner Bros, az da olsa bazı yayıncılara oyunu gönderdi ve onlardan bazı yorumlar aldı. Bu sayede bizler de oyunu daha çıkmadan izleme şansı bulmuş olduk. Aşağıdaki video ile, efsanevi yayıncı ve gamer Shroud’un oyun hakkındaki yorumlarını görebilirsiniz! İyi seyirler dileriz!

Sizlerin de görebileceği gibi, oyun grafikleri övdüğümüz kadar varmış, değil mi? Ambiyans ise bahsettiğimiz gibi gergin. Oyundaki çoğu bölgenin karanlık olması ve küçük bir el feneri ışığıyla aydınlatma olayı, korku oyunlarındaki en ufak fakat en gerici detaylardan biri bizce!

Bu muhteşem oyuna sahip olmak isteyenler için, oyunun fiyatları hakkında da bilgi vermek isteriz. O yüzden biraz da Back 4 Blood fiyatları hakkında konuşalım!

Back 4 Blood Fiyatları

Birbirinden muhteşem özelliklerle donatılmış oyunlar genelde çıkış fiyatı olarak yüksek rakamlarla piyasaya sürülürler. Maalesef bu oyunda da durum bu şekilde. Back 4 Blood fiyatları çıkış tarihi ile bizi çok da mutlu edeceğe benzemiyor. Steam üzerinden belirlenen çıkış fiyatı 249 TL olan bu oyun için alternatif kaynakları aramaya şimdiden başladık! Gamehunterz olarak, senin için Back 4 Blood fiyatları karşılaştırması yaptık bile. Hemen sen de en uygun satıcı üzerinden Back 4 Blood satın al!

Her ne kadar bu oyunu bir an önce oynamak istesek ve sizlere de Back 4 Blood satın al tavsiyesi versek de, sanırım bu oyun da çıktıktan sonra biraz beklemelik bir oyun olacak gibi duruyor. Her şeyden önce, bu oyunun modasını düşeceğini hiç zannetmiyoruz. Çünkü arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz co-op oyunlar, her zaman eğlenceli oyunlardır ve ne kadar eski olursa olsun oynanır. Ayrıca genelde oyun fiyatları, oyunlar çıktıktan bir veya iki ay sonra belirli oranda düşüşe geçer. O nedenle Back 4 Blood satın al dediğimiz kişilere, maalesef aynı zamanda bir ay beklemelerinin onlar için daha yararlı olacağını da söylemiş olalım. Eğer isterseniz, Gamehunterz üzerinden Back 4 Blood oyununu favorilerinize ekleyebilirsiniz. Bu sayede fiyat düşmesi durumunda sizlere mail göndermiş olacağız!

”Back

Back 4 Blood Satın Al: Kimlere Tavsiye Ederiz?

Konuşma Zamanı serilerimizin hepsinde olduğu gibi, oyun hakkında, oynanış hakkında ve Back 4 Blood fiyatları hakkında sizlere bilgiler verdik. Şimdi de sıra Back 4 Blood satın al tavsiyesini kimlerin ciddiye alması gerektiğine. Her şeyden önce, yoğun bir korku oyunu değil, fakat küçük korku öğeleri oyunun içine güzel bir şekilde yayılmış durumda. O nedenle oyunu almak isteyenlerin aklında bulunması gereken ilk şey de, Back 4 Blood korku oyunu olarak nitelendirilebilecek bir oyun değil. Arkadaşlarıyla co-op oyunlar oynamayı seven kişilerin kaçırmaması gereken bir oyun.

Co-op oyun severlere ek, direkt olarak Left 4 Dead oyununu sevenlerin de Back 4 Blood satın al tavsiyemize mutlaka kulak vermeleri gerek! Aynı yapımcı, aynı mantık oyun, sadece daha ileri grafikler, daha iyi bir hikaye, daha iyi oynanış… Bir gamer daha ne ister ki? Sizlere daha da yardımcı olabilmek için, Left 4 Dead 2 ve Back 4 Blood oyunlarını karşılaştıran bir Youtube videosunu, buraya tıklayarak izleyebilirsiniz!

Uzun lafın kısası, bizce bu oyun için izlenecek en iyi senaryo, bir süre Back 4 Blood fiyatlarını takip etmek. İlerleyen günlerde, özellikle oyun çıktıktan 1 ay kadar sonra Back 4 Blood fiyatları gözle görülür bir azalma eğiliminde olacaktır. Bu yüzden biraz bekleyip, Gamehunterz üzerinden fiyatları takip etmeniz Back 4 Blood satın al tevsiyemize en uygun fiyatı yakaladığınızda uymanız, sizin için daha yararlı olacaktır!