Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Konuşma Zamanı: Battlefield
2042 Hakkında Her Şey

“Konuşma Zamanı” adlı serilerimizin ilkine hoşgeldiniz! Bu serilerimizde sizlerle popüler oyunları konuşuyor ve onlara dair yorumlar yapıyor olacağız. Serimizin ilk yazısında, yazımızın yazılış tarihi ile çıkmasına az bir süre kalan Battlefield 2042, veya başka bir deyişle BF 2042, hakkındaki yorumlarımızı, siz değerli kullanıcılarımızla paylaşmak isteriz. Yazımızın devamını okuyarak BF 2042 oyununun ne zaman çıkacağını, nasıl bir beklenti içinde olmanızı ve daha birçok oyun özelliğini öğrenebilirsiniz! Ayrıca hemen buraya tıklayarak, Battlefield 2042 fiyat karşılaştırma sayfamıza giderek, en ucuz fiyatla Battlefield 2042 satın al!

”Battlefield

Battlefield Serileri

Battlefield 2042 oyununu konuşmadan önce, efsanevi serinin diğer oyunlarını konuşmamız daha sağlıklı olacaktır. Serinin ilk oyunu olan Battlefield 1942 oyunundan itibaren, gamerların yoğun bir şekilde ilgisini çekmeyi başaran bu efsanevi oyun serisi, genel olarak FPS (first-person-shooting / birinci şahıs nişancı) ve TPS (third-person-shooting / üçüncü şahıs nişancı) tarzında oyunlar ile bizlerin karşısına geliyor. Battlefield serilerinin en büyük özelliklerinden biri de, uçak ve tank gibi araçları da bizlere kullanma imkanı sunmasıdır. Bu da aslında, gerçekçi bir savaş simulasyonu yaratarak, biz gamerları daha da içine çekmektedir. İşte tam olarak bu sayede, Battlefield oyunları, artık kült olmuş bir oyun serisidir. Peki Battlefield 2042 hakkında neler biliyoruz? Battlefield 2042 ne zaman çıkacak? Artık esas konuşmamız gereken oyunu konuşmaya başlayalım!

”Battlefield

Konuşma Zamanı

Gelgelelim herkesin merak ettiği konulara! Adından da anlayabileceğiniz gibi, BF 2042, yakın gelecekte geçen bir oyundur. Bozuk bir düzeni olan ve kaotik bir dünyada, her türlü zorluğa göğüs germelisiniz. Birbirinden farklı ve eğlenceli modlarıyla karşımıza çıkan BF 2042, gamerlara topyekün bir savaş deneyimi sunmayı hedefliyor. Dilerseniz “Conquest” moduyla klasikleşmiş Battlefield oyun tarzını, artık 128 kişiyle oynayabileceksiniz! Farklı bir moda geçmek isterseniz, “Breakthrough” moduyla, saldıranlar ve defans yapanlar olmak üzere iki takıma ayrılarak çeşitli bölgeler için savaşabilirsiniz!

”Battlefield

Kendinizi gerçek bir savaşın içinde gibi hissetmenizi sağlamak isteyen BF 2042, sadece oyun modlarıyla değil, aynı zamanda grafikleriyle de konuşulması gereken bir oyun olacağa benziyor. Özellikle eski oyunlarına göre çok daha üst düzey bir grafik performansı ortaya koyan Battlefield 2042, sadece grafikleri için bile oynanabilecek bir oyun olacağa benziyor. Bf 2042 grafiklerini önceki oyunlarla kıyaslamak için hemen bu Youtube videosuna tıklayabilirsiniz. Peki bu grafiklere sahip oyunun sistem gereksinimleri ne olacak? Bf 2042 oyunu hangi bilgisayarlarda oynanabilecek?

BF 2042 Sistem Gereksinimleri

Sizin de tahmin edebileceğiniz gibi, grafiklerini bu kadar övdüğümüz bir oyunun sistem gereksinimleri de çok düşük olamaz. BF 2042 sistem gereksinimlerini, aşağıda görebilirsiniz;

Minimum Battlefield 2042 Sistem Gereksinimi

  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci (AMD): AMD FX-8350 veya Core i5 6600K
  • Ram: 8 GB
  • Ekran Kartı: AMD Radeon Rx 560 veya Geforce GTX 1050 Ti

Önerilen Battlefield 2042 Sistem Gereksinimi

  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci (AMD): AMD Ryzen 5 3600 veya Core i7 4790
  • Ram: 16 GB
  • Ekran Kartı: AMD Radeon Rx 5600 XT veya Geforce Geforce RTX 2060
Battlefield 2042 Gameplay

Battlefield 2042 Fiyat Durumu Ne Olacak?

Gönül isterdi ki burada sizlere Battlefield 2042 fiyat bilgisi için güzel bir haber verelim. Fakat Battlefield 2042 fiyat durumu, çıkış tarihi ile direkt olarak 419 TL olacak.Fakat merak etmeyin, biz sizin için daha ucuza satan resmi ve güvenilir satıcıyı bulduk! Gamehunterz olarak elimizden geldiğince sizlere destek olmaya çalışacağız. Hemen Battlefield 2042 fiyat karşılaştırması sayfamıza giderek, en uygun satıcıyı bul ve Battlefield 2042 satın al!

Battlefield 2042 Satın Al: Kimlere Tavsiye Ederiz?

BF 2042 oyununu, bu serinin önceki oyunlarını oynamış herkes kesinlikle alıp oynamalı. Biz de ekip olarak merakla bekliyoruz ve bir an önce oynamak istiyoruz. Fakat Battlefield 2042 fiyat durumunu da göz önüne alırsak, oyunu gerçekten uzun süreler oynayacak kişiler almalı. Birkaç hafta oynayıp sonra sıkılabileceğini düşünenler için Battlefield 2042 fiyat durumu, takdir edersiniz ki biraz yüksek. Bu nedenle, FPS seven, kaotik ve çok kişili savaşların hayranı olan her gamera tavsiyemiz çok net: Hemen Battlefield 2042 satın al!

”Battlefield

Peki Battlefield 2042 Ne Zaman Çıkacak?

Battlefield 2042 ne zaman çıkacak sorusunun cevabını merak edenler için müjdeli haberi vermiş olalım. Eliniz kulağınızda olsun, çıkması an meselesi! Battlefield 2042 oyunu, 23 Ekim 2021 tarihinde gamerlar için oynanabilir duruma gelecek! Sen de bu macerada yerinizi almak için hemen Battlefield 2042 fiyat karşılaştırması yap ve Battlefield 2042 satın al!