Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

Oyun Oynayarak Para
Kazanma - Ne Dersiniz?

Her gamer oyun oynarken bir yandan da gelir elde etmeyi ister. Bunu vaad eden uygulama veya internet sitelerin sayısı çok. Fakat maalesef bunların çoğu, bizi dolandırmak üzerine kurulu bir sisteme sahip. Bu yüzden bu konuda çok dikkatli olmalıyız.

Sizler için oyun oynayarak para kazanma yöntemlerini araştırdık ve test ettik! Sizlere önereceğimiz site veya uygulamalar, tamamen güvenilir ve kurumsal sistemlerdir. Yani herhangi bir şekilde mağduriyet yaşama şansınızın düşük olduğu, yaşasanız bile destek hatlarıyla durumun hemen çözüleceği sistemler. Fakat yine de, yöntemleri açıklamadan önce sizlere küçük bir hatırlatma yapmak isteriz!

Oyun Oynayarak Para Kazanma - Ne Beklenmeli?

Her şeyden önce, bu konuya biraz açıklık getirmemiz lazım. Sizlere söyleyeceğimiz yöntemler, garanti yöntemler diyebiliriz. Fakat buralardan elde edebileceğiniz gelirin ne olduğu aslında size bağlı. Ama ne olursa olsun, üst düzey bir zenginliğin gelmesini beklememelisiniz. Böyle bir durumun ihtimali yok değil, fakat neredeyse yok denecek kadar az!

Oyun-Oynayarak-Para-Kazanma

Sizlere oyun oynayarak para kazanma yöntemlerini açıklıyor olmamızın sebebi, düşük bir miktar da olsa pasif gelir elde edebilmenizdir. Belki de bu sayede, alacağınız sonraki oyunlar için para ödemenize gerek kalmaz.

Heyecanlandığınızın farkındayız. Sizleri daha fazla bekletmeyelim ve oyun oynayarak para kazanma yöntemleri listemize başlayalım!

En Garanti Yöntem - Twitch

Listemizin ilk sırasında, sizlerin de gayet iyi bildiği bir platform var, Twitch. Bu platformu listemize koyacağımızı bildiğinizden eminiz. Belki de sizi şaşırtmadık. Fakat oyun oynayarak para kazanma yöntemlerinin en garantisi kesinlikle Twitch.

Twitch

Peki en garanti yöntem Twitch derken, ne söylemeye çalıştık? Hemen açıklayalım. Aslına bakarsanız Twitch’in genel mantığı, sizin bir yayın açmanız. Peki Twitch size bunu yapmanız için bir para ödüyor mu? Maalesef hayır. Öte yandan sizin yayın açmanız için para ödemenize gerek var mı? Tabii ki de hayır. Bildiğiniz gibi, Twitch üzerinden yapılan gelir izleyiciler tarafından kazanılır. Dilerseniz biraz daha detaylı açıklayalım!

Twitch üzerinden açtığınız yayınlarda, izleyicileriniz sizlere bağış atabilir veya size abone olabilirler. Abone olma ücreti, Twitch üzerinden 5$. Bu 5 Dolar’ın yarısı Twitch şirketine giderken, diğer yarısı da yayıncının cebine girer. Buna ek olarak bir de izleyici bağışlarını düşünürseniz, Twitch yayıncısı olarak para kazanmak mantıklı oluyor.

Madem bu kadar kolay para kazanılıyor, neden herkes Twitch yayıncısı olmuyor diye düşünebilirsiniz. Zaten işin sıkıntısı burada başlıyor. Mantığı itibarıyla Twitch, oyun oynayarak para kazanma yöntemlerinin en kolayı olmalıydı. Fakat pratikte yapılan planlar gerçek hayatta tam olarak işlemiyor maalesef.

Twitch

Gelelim yayınlarınızda n para kazanabilmek için neler yapmanız gerektiğine. Sizin için büyük Türk Twitch yayıncılarının neler yaptığını inceledik. Aşağıdaki tavsiyelerimize bir göz atın deriz;

  • İzleyicilerinizin sizlere bağış atabileceği sistemlere üye olduğunuzdan emin olun
  • Yayınlarınıza daha fazla izleyici çekmek için, orjinal içerikler üzerinden yayın yapın
  • İzleyicilerinizle sohbet edin, onları da yayına dahil edin
  • İlk başlarda az izleyiciyle yayın yapıyor olmaktan çekinmeyin
  • İyi oynadığınız ve popüler olan oyunlara ağırlık verin
  • Yeni çıkan oyunları takip ediyor olun
  • Yeterli izleyici sayısına geldiğinizi düşünüyorsanız sponsor bulun

Uzun lafın kısası, Twitch genel mantığıyla düşünüldüğünde, izleyiciler tarafından gelir elde edebileceğiniz bir platform. Eğer ki burada isminizi duyurursanız gerçekten büyük paralar kazanabilirsiniz. İşte bu nedenle Twitch, oyun oynayarak para kazanma yöntemlerimizin ilki!

Diğer yöntemlerimiz, Twitch kadar büyük gelirler sağlayabileceğiniz platformlar değil. Fakat korkmayın, bu platformlardan para kazanıyor olma ihtimaliniz daha fazla. Hemen sonraki oyun oynayarak para kazanma yöntemimize geçelim!

Rekabetçi Espor Platformu - Gamer Arena

Oyun yeteneklerine ne kadar güveniyorsun? Eğer ki cevanın çok güvendiğinle alakalıysa, seni de buraya alalım! Türk girişimciler tarafından kurulan ve çok kısa bir zamanda hızla büyüyen Gamer Arena sayesinde, oyun oynayarak para kazanma artık çok kolay.

Gamerarena

Peki bu site üzerinden nasıl para kazanabilirsiniz? Özetle Gamer Arena, 20’den fazla oyun üzerinden başkalarıyla düello atabileceğiniz bir internet sitesi. Buna ek olarak, belirli aralıklarla düzenlenen turnuvalar da var. Bu duello ve turnuvalar sayesinde, oyun oynayarak para kazanma hayalinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Siteye üye olarak, Pubg Mobil, Fifa 22 veya Fortnite gibi oyunlar üzerinden düello atabilirsiniz. Aklınızda nasıl para kazanacağız sorusu oluşmuş olabilir, hemen anlatalım!

İstediğiniz bir oyunu seçtikten sonra, düello oluşturma seçeneğine basarak ilerleyeceksiniz. Sonrasında ise düelloya giriş ücreti belirleyeceksiniz ve düelloyu oluşturmuş olacaksınız. Sizinde seçtiğiniz oyunda mücadele etmek isteyen kullanıcı, düello isteğinizi kabul ederek, kendisi de sizin belirlediğiniz giriş ücretini ortaya koyacak. Kurallar çerçevesinde düelloyu tamamladıktan sonra ise, kazanan kişi ortada toplanan parayı alıyor olacak!

Anlayacağınız, eğer ki Gamer Arena sitesindeki oyunlardan herhangi birinde gerçekten iyiyseniz, hiç vakit kaybetmeden düellolara başlayın. Bu sayede oyun oynayarak para kazanma şansınız olacak! Bu muhteşem platformla alakalı akıllarda oluşan bir diğer soruyu da cevaplamak isteriz.

Gamer Arena sitesinden oyunlarda düello atıyor olmak bazı insanlara kumar gibi geliyor olabilir. Fakat bizce alakası bile yok. Çünkü kumar tamamen şans faktörü üzerine kurulu bir durum. Yani kumarda iyi olan değil, şanslı olan kazanır. Gamer Arena’da ise, oyunu iyi oynayan kazanır. O nedenle içiniz rahat bir şekilde bu platformu kullanıp, oyun oynayarak para kazanma adımını atabilirsiniz! Detaylı bilgi almak için hemen Gamer Arena sitesini ziyaret edebilirsiniz!

Sıradaki yöntemimiz ise, aslına bakarsanız size en az kazandıracak fakat kazanmak için oyun oynamaktan fazla bir şey yapmanıza gerek olmayacak bir yöntem. Azar azar biriktirerek, birbirinden güzel hediyelere sahip olabilirsiniz. Nasıl mı? Yazımızı okumaya devam edin!

Oynadıkça Kazan - Buff

Sizlere yurt dışından gelen, gamer dostu Buff uygulamasını tanıtmak isteriz. Bu yöntem, oyun oynayarak para kazanma isteği içinde olanlara, yayvaş yavaş birikim yapma fırsatı sunuyor. Aslına bakarsanız tam olarak para kazanmış olmuyorsunuz, fakat kazandığınız puanlarla oyun alabiliyorsunuz.

Buff

Buff bilgisayarınıza indirmeniz gereken bir program. Herhangi bir virüs veya başka kötü etki yapmayacağından emin olabilirsiniz. Çünkü Buff fikrinin destekçilerinden biri de Overwolf adındaki oyun destek şirketi.

Bünyesinde 14 adet oyunu barındıran Buff, kullanımı çok kolay bir program. Anlaşmalı olan 14 oyundan birine girdiğiniz zaman, Buff otomatik olarak çalışıyor. Harika optimizasyonu sayesinde herhangi bir FPS düşmesi yaşatmıyor. Arkasındaki yapay zeka sayesinde, sizin yaptığınız hamleleri, aldığınız kill’leri ve maçın sonucunu analizleyerek, size karşılığı kadar Buff Coin veriyor.

Aynı zamanda uygulama üzerinde daha fazla Buff Coin kazanmanız için çeşitli görevler de mevcut. Mesela Fortnite oynayanlar için, ilk görevlerden biri bir oyun kazanmak. Bu sayede hem oyunu oynadığınız için hem de maçı kazandığınız için puan alacaksınız. Buna ek olarak premium üyelik alarak daha fazla görev, maç başına daha fazla puan ve aylık düzenli olarak minimum 200 puan kazanabilirsiniz.

Buff bünyesinde bulunan oyunların listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz;

  • CS-GO
  • LoL
  • Dota 2
  • Fortnite
  • PUBG
  • Valorant
  • Rainbow Six Siege
  • Split Gate 2
  • Overwatch
  • COD: Warzone
  • Teamfight Tactics
  • APEX legends
  • Rocket League
  • HearthStone

Uzun lafın kısası, Buff sayesinde yukarıdaki oyunları oynayarak para kazanabilirsiniz. İşim iyi yanı, herhangi bir ek çaba sarf etmenize gerek yok! Sadece oyunu oynuyorken arkada Buff uygulamasının açık oyduğundan emin olun ve oyun oynayarak para kazanma keyfi yaşayın!

O Zaman Birikim Başlasın!

Sizlere açıklamış olduğumuz bu 3 uygulama sayesinde, hemen oyun oynarken birikim yapmaya başlayabilirsiniz. Hemen dilediğiniz uygulamayı indirerek veya internet sitelerini ziyaret ederek kazanmaya başlayın! Unutmayın, oyun oynayarak para kazanma heyecanıyla girdiğiniz bu tarz uygulamaların güvenilirliğini iyi araştırmanız lazım. Sizin için bulduğumuz birbirinden güzel 3 yöntemi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz!