Gamehunterz’a hoşgeldiniz. Sitemizde sadece güvenilir mağazalar bulunmaktadır. Uygun fiyatlı ve güvenli oyun alışverişleri dileriz.

2022 Çıkacak Oyunlar - Konuşma
Zamanı

Oyun dünyası açısından çok verimli bir yılı geride bıraktık. 2021 yılında, biz oyunseverleri şaşırtan birbirinden ilginç olaylar yaşadık. Her şeyden öte, özellikle bilgisayar oyuncularını heyecanlandıran bir sürü oyun haberi geldi. İşte bu nedenle, 2022 çıkacak oyunlar listesi yaparak, sizlerle paylaşmak istedik. Hem konsol hem de bilgisayar oyuncuları için hazırladığımız listemize, hemen başlayalım!

2022 çıkacak oyunlar listemizi açıklamadan önce, listeyi hazırlarken dikkat ettiğimiz bir konuyu sizlerle paylaşmak isteriz. Sizler için topladığımız bu listedeki tüm oyunlar, büyük oyun yapımcı firmaları tarafından geliştirilen oyunlardır. Oyunlar daha çıkmamış olmasına rağmen, çoğu büyük bir kitlenin dikkatini çekmeyi başardı bile. Bu oyunların içinde bulunduğumuz seneye damga vuracağına eminiz. O zaman vakit kaybetmeden, 2022 çıkacak oyunlar listemiz, işte karşınızda!

God of War (PC)

2022 çıkacak oyunlar listemizin ilk sırasında, tabii ki God of War yer alıyor. Uzun yıllar boyunca, Playstation oyuncularının, bilgisayar oyuncularını kıskandırdığı bir oyundan bahsediyoruz. Haliyle listemizin açılış oyunu olmayı hak ediyor.

God-of-War

Efsane serinin ana karakteri olan Kratos, bu oyunda da bizlerle. Fakat diğer oyunlara göre fark, Kratos’u baba olarak görecek olmamız. Bu da oyuna daha büyük bir eğlence katacak gibi gözüküyor. Bir yandan baba olmanın getirdiği görevlerle uğraşacak, diğer yandan da İskandinav canavarları ve tanrılarıyla mücadele edeceğiz.

God of War, aynı zamanda arkasında bir hikayeyi de barındırıyor elbette. Oyunun konusu, Kratos’un ölen eşinin son istekleriyle alakalı. Bu istekleri yerine getirebilmek için çıktığımız macerada, karşımıza onlarca engel çıkacak. Hepsini aşmalı, önümüze gelen bütün canavarlarla savaşmalıyız. Bütün canavarlarla savaşmalıyız dedik, çünkü oyunun dövüş mekaniklerini üst düzeyde. İnanın hiç bir savaştan kaçmak istemeyeceksiniz.

Playstation üzerinden 2018 yılında satışa sunulan, fakat bilgisayara 2022 yılında gelecek bu oyunun çıkış tarihi ise 14 Ocak. 2022 çıkacak oyunlar listemizdeki bu muhteşem oyunu almak isteyen herkesi, God of War fiyatları sayfamıza bekleriz!

Elden Ring

Bizi heyecana sokmaya devam eden 2022 çıkacak oyunlar listemizin ikinci oyunu ise, Elden Ring. 25 Şubat’ta piyasaya sürülmesi planlanan bu muhteşem oyun, uzun süreler boyunca konuşulacak gibi duruyor. Grafiklerinden tutun da, hikayesine kadar, tam anlamıyla bir başyapıt ile karşılaşacağız.

Elden-Ring

Aksiyon ve rol yapma oyunları arasında tarih yazılmak üzere diyebiliriz. Uzun bir süredir üzerinde uğraşılan Elden Ring, her detayın ince düşünüldüğü oyunlardan biri. Kendi karakterinizi oluşturarak, amansız bir mücadeleye atılacaksınız. Açık dünyada gezmenin, yeni yerler keşfetmenin ve yeni maceralara yelken açmanın heyecanını yaşayacaksınız.

Lands Between adlı bölgede geçen Elden Ring, çok katmanlı bir hikaye yapısına sahip. Yani hikaye içinde hikaye olacak, sizi sıkmadan bir sürü olayı anlatacak. Esas amacınızın bulunduğunuz bölgeye hükmetmek olduğu oyunda, bunu yapabilmenin tek bir yolu var. Elden Ring adı verilen yüzüğü kontrol etmek ve gerçek bir Elden Lord olmak!

Elden Ring, daha çıkmadan birbirinden büyük ödülleri almayı başarmış bir oyun. Sadece bu durum bile 2022 çıkacak oyunlar listemizde olması için bir sebep diyebiliriz. Umarız ki bizi üzmez. Gerçi, fiyatı dolayısıyla biraz üzüldük. Çünkü oyunun ön sipariş fiyatı, 249 TL olarak belirlenmişti. Fakat oyun ön siparişe açıldıktan kısa bir süre sonra, bu fiyat 499 TL olarak revize edildi.

Keşke elimizden gelse, oyunu 249 TL üzerinden satışa sunabildirsek, fakat bu maalesef mümkün değil. Yine de Elden Ring satın almak isteyenler, Elden Ring fiyatları sayfamıza giderek, oyunu satın alacakları en uygun fiyatlı güvenilir mağazayı bulabilirler.

Horizon Forbidden West

2022 çıkacak oyunlar listemize 2 adet bilgisayar oyunu ile başladık. Playstation oyuncuları merak etmesin, sizleri unutmadık! Sıradaki oyunumuz size gelsin. Horizon Forbidden West, sadece Playstation oyuncuları için çıkacak bir oyun. Ne yalan söyleyelim, bilgisayar oyuncuları yine sizleri kıskanacak.

Horizon-Forbidden-West

Horizon serilerinin efsanevi ana karakteri Aloy, bu oyunda da bizlerle. Yepyeni kabilelerin, keşfedilecek birbirinden güzel yeni yerlerin olduğu muhteşem bir oyun. Temel mantık olarak diğer Horizon oyunlarına benzese de, Forbidden West oynarken fark edeceksiniz ki, karşınızdaki makineler daha güçlü, daha büyük ve daha zorlayıcı.

Aloy, dünyanın değişmiş düzenini yeniden eski haline getirmek istiyor. Fakat bu tek başına yapılabilecek gibi bir iş değil. İşte tam da bu zamanda, eski dostlar ne için varlar? Aloy’u bütün eski arkadaşlarıyla bir araya getirin ve hızla yok olmaya başlamış dünyayı kurtarın. Tüm Playstation oyuncularına, 2022 yılında çıkacak oyunlar listemizdeki bu oyunu kesinlikle kaçırmamalarını tavsiye ederiz!

Avatar: Frontiers of Pandora

Avatar filmini bilmeyen yoktur herhalde. Avatar derken, hava bükücü olanı demiyoruz, Pandora evreninde yaşayan, mavi dostlarımızdan bahsediyoruz. Pandora’yı ve yerlilerini sevenlere güzel bir müjde, çünkü 2022 çıkacak oyunlar listesinde Avatar da var!

Avatar

Kendinizi Pandora evrenine koyarak, orada yaşamanın nasıl bir his olduğunu merak mı ediyorsunuz? O zaman bu muhteşem oyunu aklınıza yazın deriz. Bize inanılmaz grafikler sunacağına emin olduğumuz Avatar Frontiers of Pandora, aynı zamanda inanılmaz bir hikayeyi bünyesinde barındıracaktır. Oyuna dair açıklanan çok bir bilgi olmasa da, toplayabildiğimiz bilgileri size iletmek istedik!

Her şeyden önce, Avatar Frontiers of Pandora, bir açık dünya oyunu olacak. Etraftaki canlılarla iletişim kurabilecek, eşyaları kullanabilecek ve belki de kendiniz eşya üretebileceksiniz. Sadece düşünmesi bile heyecan verici. Sinemada izlerken grafikleri sayesinde büyülendiğiniz evreni, oynayarak yaşayabileceksiniz. Bu oyun için neden bu kadar heyecanlandığımızı soranlara tek cevabımız, oyunun tanıtım videosunu izlemeleri yönünde.

2022 çıkacak oyunlar listesine eklediğimiz bu muhteşem oyunun çıkış tarihi net olarak belli değil. Oyunun yapımcısı olan Ubisoft, oyunu kesin olarak 2022 tarihinde piyasaya süreceklerini belirtirken, ilerleyen zamanlarda kesin tarih için açıklama yapacaklarını söylediler. Avatar Frontiers of Pandora hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, oyunun resmi sayfasına gidebilirler!

Dying Light 2

Şubat ayı, biz gamerlar için biraz masraflı bir ay olacağa benziyor. Çünkü 2022 çıkacak oyunlar için en hareketli aylardan biri olacak. Bu ay piyasaya sürülecek oyunlar arasında, uzun süredir beklenen Dying Light 2 de var!

Dying-Light-2

İlk oyunun devam niteliğinde olan Dying Light 2, ayakta kalan en son insan yerleşkesi olan “Şehir” adı verilen bölgede geçiyor. Durum kritik, Şehir tam bir kaos ortamı. Öte yandan, ana karakterimiz ise Şehir’i tekrar ayağa kaldırabilecek bir gezgin. Özel güçlerimizi kullanmayı öğrenmemiz gerek. Tabii unutmamak lazım, özel güçlerimizin bir bedeli var…

Kafamızda bazı anılar var, fakat tam olarak ne olduklarını anlamıyoruz, onlara anlam veremiyoruz. O anılara neden veya nasıl sahip olduğumuzu bilmiyoruz. Kim olduğumuzu öğrenmeye çalışırken de, kendimizi Şehir’de buluyoruz. Esas soru ise şu, biz etrafımızdaki canavarlar savaşabilecek kadar güçlü müyüz?

Karanlık çağın hüküm sürdüğü bölgelerde, muhteşem bir açık dünya oyunu olan Dying Light 2, keşfedilmesi gereken birbirinden ilginç yerlerle dolu. Oyunun bir diğer güzel yanı ise, bizlere seçenekler sunuyor olması. Yani karşılaştığınız herhangi bir olayda sizin sergileyeceğiniz tavırlar, oyunun gidişatını etkiliyor. O yüzden seçimlerinizi akıllıca yapmalısınız.

Gerek grafikleri ve hikayesi, gerekse de oynanış mekanikleri ile, 2022 çıkacak oyunlar listemize girmeyi hak eden Dying Light 2, 4 Şubatta bizlerle olacak. Siz de bu muhteşem oyunu en uygun fiyatla satın almak isterseniz, hemen Dying Light 2 fiyatları sayfamıza göz atabilirsiniz.

2022 Çıkacak Oyunlar

Sizler için hazırladığımız 2022 çıkacak oyunlar listesini kısaca özetleyerek, detay veremediğimiz oyunları da aktarmak isteriz. 2022 yılı içerisinde çıkacağını bildiğimiz önemli oyunları (ve biliniyorsa çıkış tarihlerini) aşağıdaki listeden görebilirsiniz!

  • Monster Hunter Rise (12 Ocak)
  • God of War (14 Ocak)
  • Dying Light 2 - Stay Human (4 Şubat)
  • Horizon Forbidden West (18 Şubat)
  • Elden Ring (25 Şubat)
  • Tiny Tina’s Wonderlands (24 Mart)
  • S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl (28 Nisan)
  • A Plague Tale: Requiem
  • Avatar Frontiers of Pandora
  • Company of Heroes
  • Hogwarts Legacy
  • Suicide Squad: Kill The Justice League
  • The Lord of The Rings: Gollum

İşin aslına bakacak olursanız, 2022 çıkacak oyunlar listesi daha uzar gider. Fakat yukarıda da belirttiğimiz gibi, sizler için sadece büyük oyun yapımcılarının çıkacak oyunlarını derledik. Bunun en büyük sebebi de, bizleri hayal kırıklığına uğratma ihtimallerinin düşük olması. Eğer ki diğer oyunlar hakkında da bilgi almak isterseniz, Steam üzerinden 2022 çıkacak oyunlar aramasına göz atabilirsiniz.

Umarız ki sizler için hazırladığımız 2022 çıkacak oyunlar listemizi beğenmişsinizdir. Sizce eklemeyi unuttuğumuz bir oyun olmuş mu? Eğer gözümüzden kaçırdığımız bir oyun varsa, bizlere Instagram hesabımızdan veya Twitter hesabımızdan yazabilirsiniz. Bizleri takip ederek, oyunlara dair güncel haberleri öğrenebilirsiniz!